A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Szaros 10éves és van pofája kést rántani??
Bevallom,1,5éve én is bicskát+boxert hordok magamnál,ugyanis ez a sok tejeskávé színû köcsög miatt,bármikor életet menthet.
Igaz,már az önvédelmet is büntetik manapság,de inkább leszúrom aki rám támad,mint hogy megdögöljek.
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Sztem ez meg kell, hogy legyen embereknél is.. Nem véletlen, hogy a svédek 80al autókáznak a volvoikkal, míg a digók GT puntóval, dudán könyökölve 130al közlekednek mindenhol.. És ez részben szociális különbség, de sztem mélyebben gyökerezik..
csak pl. nem véletlen,h már az életbiztosítás kitöltésénél is figyelembe veszik azt is,h miben hunyt el a szülõ (pl. öngyilkosság),ill. családban elõforduló betegségekrõl is nyilatkozni kell...
érvek és konkrétumok nélkül hivatkozni bizonyos "forrásokra" üres beszéd, elfogultan mûveltebbnek, tapasztaltabbnak tartani magadat egy adott témában azért, mert különbözik a véleményed pedig nagyképûség.
leírtam a tapasztalataimat, minden bizonnyal dilettáns vagyok.
amíg pest "mûvelt" forgatagából ki nem teszed a lábad, ne oszd az észt a kriminálpszichológiáról. Gyere el Miskolcra éjszaka, búzatér, aluljáró, és megkapod a pofádba a nagybetûs pszichológiát, ahol többek között 12 éves cigánygyerekek (is) bandáznak.
NAPPAL az utcán több 100 ember között akaszkodott rám 3 cigánygyerek múltkor is. Egyrészt leszarják, mert nem fogják büntetni õket, másrészt a járókelõk is leszarják, mert nem akarnak belekeveredni, mert azt õk szívják meg, maximum. Ez az igazság.
könyvekbõl csak útmutatást tudsz tanulni, valóságot nem.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
khm...khm...
ma mar minden elobb kezdodik a kis verpisitikeknek mar Nokia N95-el mar ellege jol feltudja fogni a dolgokat
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
egyébként több dolgot öröklünk a szüleinktõl mint gondolnánk...
pedig ha belegondolsz, alapból mekkora elfogult idióta elmélet, hogy minden embertípus egyforma?
nem arra utalok, hogy egyik jobb a másiknál, mielõtt valaki belém kötne. mert ezt nem lehet így eldönteni. Hanem arra, hogy a bizonyos embercsoportok igényei, életminõsége, életútja, hite bizony eltér egymástól, és egy-egy mai, kötött eszméket valló társadalomba nem lehet beilleszteni olyan embercsoportokat, akik az életben, a boldogulásban más szempontokat keresnek. Akiknek az értékrendszere és vérmérséklete nem egyezik meg egy másik embertípussal.
Tehát: nem azok a rosszak, akik nem tudnak beilleszkedni. nem mi vagyunk a rosszak, mert nagyon sok lehetõséget adunk rá. A hangsúly a különbségen van. nyilvánvalóan nincs akkor különbség mint egy pávián és egy gorillakolónia között, de az életmódbeli különbség nagyon hasonlatos.
úgy érzem lassan, hogy te szándékosan vagy velem ilyen
leirtam, te leszarod
kialakult az agyad 16 évesen? szerintem nem, de a kötözködés, faszágok összehordása, zsidózás, cigányozás már jól megy
ilyen lenne egy budais diák? szégyen
imádkozz, hogy kinõdd
többiektõl elnézést a személyeskedésért
four months in jail
S$3,500
four strokes of the cane
Aztán meg lehet nézni honnan indult Szingapúr és hol tart ma. Gazdaságilag, életszínvonal meg közbiztonság szempontjából.
a tövényeket nem az extremitások alapján kell meghozni
nem vagyok szakértõ a témában...csak a személyes véleményem írom le a témában
lehet,h fiatal vagyok...de elég sok emberrel találkoztam már én is életemben...némi következtetést magam is letudtam vonni a tapasztaltakból...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
mások az arányok...de azért nem csak a rézbõrû harcosok tehetnek rossz fát a tûzre
bizony köztünk is van jónéhány égetnivaló...
olvasgass szakirodalmat, gyermeklélektant, kriminálpszichológiát, nem én találtam ki, felesleges a szót itt szaporítani
13-14 éves kordra messze nem fejlõdik ki a személyiséged, szerencsére
sõt még 16 évesen sem
egyszerûbben is lehet nézni a dolgokat...vannak normális meg nem normális emberek
van aki gonosz és kész...más meg nem
(de nyilván sok minden alakítja azt,h milyen emberré válunk...)
a srác most bûnözõ vagy áldozat?