Biciklivel estem, kifordult a bokám és részlegesen szakadt a vádlim (mivel 12 éve járok konditerembe, van némi fogalmam a részleges izomszakadásról). Nem mentem el dokihoz, csak 1 hét múlva, de addigra már egész szépen jártam. A doki megtapogatja, látja hogy sántítva ugyan de tudok járni, de nem küld el sem röntgenre, sem ultrahangra.Szuper, mondom neki: ultrahang, vagy ilyesmi nem kéne? Merthát ugye mégiscsak van valami, fáj, stb... Azt mondja erre nem, ha akarok vegyek bokarögzítőt és kíméljem, de A BICIKLIZÉS JÓT TESZ NEKI! ASD:SD:ASD:ASD:ASD:d Mondom okéviszlát.
Eltelt 6 (azaz HAT) hónap és még mindig időjárásváltozáskor sántítottam néha, mert fájt. Visszamentem, de ezúttal egy másik orvos rendelt épp. Látta, hogy mikor történt a baleset ugye, erre bazmeg ELKÜLD RÖNTGENRE. Mondom neki: doktor úr. 6 hónapja történt a baleset, ha akkor nem tört el, gondolja az eltelt idő alatt igen? Nem baj, mennjek csak el. Oké, röntgen, természetesen minden ok. Visszamegyek, erre közli az az elmebeteg idióta fasz kuruzsló, hogy őszerinte ennek a fájdalomnak semmi köze a biciklis eséshez és teljesen lekezelő hangon beszélt, stb. Ott akkor picit visszafogtam magam, mert olyan szinten lettem ideges, hogy majdnem állonvágtam a hülye barmot...
De egyet eldöntöttem: ha NE ADJ ISTEN egyszer megint el kellene mennem valami sérülés miatt dokihoz és ilyen stílussal találkozom, azonnal feljelentem az orvosi kamaránál - vagy ahol kell. Elegem van ebből, eddig akárhányszor sportsérüléssel mentem el dokihoz, mindig valami dilettáns barom osztotta az észt. És ezek nevezik magukat orvosnak, hát hihetetlen...