A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
ahogy ezis. :]
és több van ebbõl mint abból. már ami elérhetõ átlag magyar ember számára.

st. louise
88. utca
és még linkelhetnék.

u dont have to listen anybody else but me

<#eljen> Remélem, eljutok egyszer ilyen helyekre

Darukezelő
Magyarok eszmecseréje külföldi országokról, gondolom nulla tapasztalattal, ez igen. 😊 Szerintem nézzünk körbe elõbb a saját kis országunkban, hogy itt mi folyik, aztán majd utánna beszéljünk népbutításról, meg betondzsungelrõl. Meg ez a sok a nigger is egy épkézláb indok nagyon. 😊 Á gyerekek, nem csodálom hogy ott tartunk ahol. És azt sem hogy sokan külföldre akarnak költözni. Ha tehetném én is itt hagynám ezt a... Na mindegy, nem akarok offolni, a témával kapcsolatban: "Nincs konkrét véleményem, semleges vagyok." Semmilyen különleges eset nem volt hogy most utálnom kéne õket, de ettõl függetlenül nem is a példaképeim.

milk41
és sok a ni<#taps>

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Taranov
Szûk látókör? 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Darkon
Azert pl ez is USA
Egy
ketto
harom
stbstb

Born to win

Molnibalage
Kokrétan melyik hatóságot? Nagyon nem mindegy...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

RoR zsozso
Ez fájt 😄DD

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

broman191
Sulis eset: telefonlopás. A srác telefonja angol nyelvû volt (faterja hozta neki külföldrõl), a rendõr elsõ kérdése: akkor csak angolul lehet bele beszélni? <#idiota> Ahogy a niggák mondanák: "crooked ass cops"...<#hehe>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

DJ Skyline
mikemény <#hawaii><#gonosz1>

sweech
mert még nem találkoztál eggyel se 😊

Pepsi Twist
fúj hülye biciklis :

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

VRSDM
Tisztelem õket amíg õk is engem 😊

u dont have to listen anybody else but me

Pepsi Twist
azt vágod hogy miért kérdezte meg?

még soha nem volt dolgom semmiféle hatósági cuccal. Ne is legyen.
Rendõrök észre sem vesznek, bár nincs is miért.
mindenesetre jó titkosügynök lennék 😄
Hayni
Egyszer beszéltem rendõrrel akkor is kocsival állt meg mellettem és azt mondta hogy "Jajjdeari<#gonosz1><#vigyor3><#idiota>"
Meg kérdezte hogy hogy hívják a vadászgörényem :ÐÐ
DJ Skyline
nem tudok véleményt alkotni, egyszer igazoltatott a rendõr az elmúlt 21 és fél év alatt, nem volt semmi.

RoR zsozso
Ha mond nekem valamit egy rendõr azt leszarom ^^

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

milk41
Nincs konkrét véleményem, semleges vagyok.

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Na most nem arra kell itt gondolni, hogy egyik rendõr jó arc, akkor tiszteled, a másik nem, akkor utálod..........inkább a következõképp: ha mond valamit neked egy rendõr, és te azonnal, gondolkodás nélkül megteszed, akkor úgymond "tiszteled" (ezt akarja jelenteni a válasz). Vagyis meg sem fordul a fejedben, hogy ellenkezz. Én ilyen vagyok. Jó katona lennék 😛

bulba
Ezzel kb. én is így vagyok.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Pepsi Twist
öööö (BKV ellenõr és társai)

Pepsi Twist
én még az ellenõröket útálom mint a szemét mert hatóságosdit játszanak...

RoR zsozso
<#eljen>

Rockynhooo
ezt csak a rendõrökre értem. tanárokkal felé tisztelettel viszonyulok bár ha vmit nem úgy gondolok meg sértegetnek akkor visszaszólok.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
Utálom õket semmire sem jók... fasz szinte az összes , ha tehetem be is szólogatok.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Pepsi Twist
ez csak a rendõrökre igaz, de a mentõst sem szeretem 😄 viszont dugóba jó mögé beállni 😄

Pepsi Twist
Utálom õket, és ezt ki is mutatom (flegma vagyok, visszabeszélek).

RoR zsozso
<#gonosz1>

esszülye 😄Aas
általános nyolcadik környékén mifelénk divat volt utálni a "diszkósokat". csak azért.
Azért utalok erre a dologra ugyanígy, mint valami, amibõl ki kell nõni, aki gyûlöletet érez valaki iránt azért, mert egy bizonyos csoportba tartozik.
kulabácsi
jaaa h 14 alatt, már értem... 😄DD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
mert anyuci nem engedte 😞
tuti azóta is gyerekkori sérelemnek van elkönyvelve nála...szegény <#rinya>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

RoR zsozso
Jaaa,hogy 15 alatt.
Értem 😄
Bár be lehet menni 15 alatt is csak komplikált,na mind1 értem.

RoR zsozso
Akkor mér nem ment õ is??

kulabácsi
féltékeny volt

"Nincs konkrét véleményem, semleges vagyok."
Kicsit túlzás sajnos kóruptak szoval inkább k*****be (police).
Túl kevés a választási lehetõség.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

RoR zsozso
Ezt nem teljesen értem.
Azért utáltad mert diszkóba járt?? 😄

RoR zsozso
Tanárokat: Utálom 😄
Rendõröket:Még jobban utálom
Mentõsök-Tûzoltók:Tisztelem õket

Az APEH és a többi köcsög meg húzzanak a faszba 😄D

soha nem viszonyultam csoportokhoz, csak egyénekhez.
na jó, olyan 15 éves koromig persze még volt olyan, hogy azért utálom, mert diszkóba jár.
mostanában úgy vagyok vele, hogy a köcsögöket utálom.
Tisztelettudóan viselkedem, de igazából nem szeretem õket.
nem volt már ez a kérdés amúgy?

http://thenamelessphoto.com/

kulabácsi
tisztelettudóan viselkedem velük, (kivéve amikor nem!) de nem szeretem õket...
ja és a rendõrökrõl beszéltem, tanárom csak 1 van, az élet

bardocz
Nincs konkrét véleményem.Vannak közöttük olyanok,akiket akárki agyoncsapna hólapáttal,és van olyan,akivel meg bárki összehaverkodna.
Most baze, mindenbõl ezer fajta van, csak tanárból is van aki korrekt van aki nem. És minden másból... Ám rendõröket nem csípem 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

caseih9400
Utálom õket, és ezt ki is mutatom (flegma vagyok, visszabeszélek)

khm...khm...

igaz

chhaya
ezt nemcsak a hatóságoknál lehetne felhozni. :Ð

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

jah,mikor elvégzik

Rettenthető
Mindenkihez annak megfelelõen viszonyulok, hogy milyen a fellépése.

Szerintem nem lehet mindet egy kalap alá venni, még az adott foglalkozáson belül sem.
Rendõrök közül, amelyik a segédmotoromat hazatolatta velem, miközben õ lépésben haladt elõttem (mert nem volt nálam a jogsi), azzal semmi bajom nem volt, nem úgy, mint azzal amelyik megnézte még a profilmélységet is a motorom kerekén (minden szart megnézett amúgy), persze nem tudott megbüntetni, mert akkor volt 6 hónapos a motor, de látszott hogy mennyire utazik arra, hogy megbüntethessen.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

chhaya
õk is csak emberek, a munkájukat végzik. nincs különösebb ellenérzésem feléjük.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly