A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és több van ebbõl mint abból. már ami elérhetõ átlag magyar ember számára.
st. louise
88. utca
és még linkelhetnék.
u dont have to listen anybody else but me
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Rendõrök észre sem vesznek, bár nincs is miért.
mindenesetre jó titkosügynök lennék 😄
Meg kérdezte hogy hogy hívják a vadászgörényem :ÐÐ
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Azért utalok erre a dologra ugyanígy, mint valami, amibõl ki kell nõni, aki gyûlöletet érez valaki iránt azért, mert egy bizonyos csoportba tartozik.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
tuti azóta is gyerekkori sérelemnek van elkönyvelve nála...szegény <#rinya>#rinya>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Értem 😄
Bár be lehet menni 15 alatt is csak komplikált,na mind1 értem.
Kicsit túlzás sajnos kóruptak szoval inkább k*****be (police).
Túl kevés a választási lehetõség.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Azért utáltad mert diszkóba járt?? 😄
Rendõröket:Még jobban utálom
Mentõsök-Tûzoltók:Tisztelem õket
Az APEH és a többi köcsög meg húzzanak a faszba 😄D
na jó, olyan 15 éves koromig persze még volt olyan, hogy azért utálom, mert diszkóba jár.
mostanában úgy vagyok vele, hogy a köcsögöket utálom.
nem volt már ez a kérdés amúgy?
http://thenamelessphoto.com/
ja és a rendõrökrõl beszéltem, tanárom csak 1 van, az élet
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Szerintem nem lehet mindet egy kalap alá venni, még az adott foglalkozáson belül sem.
Rendõrök közül, amelyik a segédmotoromat hazatolatta velem, miközben õ lépésben haladt elõttem (mert nem volt nálam a jogsi), azzal semmi bajom nem volt, nem úgy, mint azzal amelyik megnézte még a profilmélységet is a motorom kerekén (minden szart megnézett amúgy), persze nem tudott megbüntetni, mert akkor volt 6 hónapos a motor, de látszott hogy mennyire utazik arra, hogy megbüntethessen.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.