127612
-
"Soha nem csináltatnék, hülyeségnek tartom, mert..."
Ez állt a legközelebb hozzá, de az igazi válaszom a következő:
"Soha nem csináltatnék (nem az én műfajom), de a szép tetoválások tetszenek, és azokat meg is dícsérem.
Például csajokon is tetszik a piercing, intim ékszer és a tetoválás is (csak ha igényes), de magamnak soha nem csináltatnék. -
valami nonfiguratívot szeretnék végig az egész bal karomon ilyesmit csak nem nyúlna át annyira a testemre
de amíg nincs valami biztos munkahelyem, addig szerintem felejtős (értsd: sosem lesz)
én speciel azt tartom visszataszítónak aki mindenféle képet tetováltat magára, szerintem csak a nonfiguratívak illenek az emberi testhez, mert valahogy azok nem tűnnek olyan idegennek rajta, még ha nincs is bennük semmi fantázia -
Én nem egy bonyolult képre gondoltam:) -
Bonyolultabb ábráknál szokta kérni,hogy vigyél neki valami képet ami alapján megcsinálja,de amúgy elég sok sablonja van neki is. Meg attól is függ kihez mész. -
Van, szeretem, szerintem jó dolog.
Akkor csináltattam mikor tavaly elvégeztem a katonaság alapkiképzését és azt akartam,hogy legyen róla egy örök emlékem. De amúgy nem sokan látják,mert a gerincemen fent van egy kb. 4x4 cm-es csillag ennyi. Most már azon gondolkozom legyen-e egy újabb.:) -
Nem izgat a téma. (nem hülyeség, de nem is érdekelnek a tetkók) -
zöldike manó #40950 még nincs de szeretnék- -
clio1616v #40949 Majd a holnapi fog ^^ neszomi -
Még nincs, de szeretnék.
Igaz nem egy képregényt csak a vállamra valami kis apróságot.
Egyébként tetoválást csak úgy lehet csináltatni hogy amilyen sablonja vagy mi után dolgozik a tetkós, vagy lehet egyedi ötlet alapján is? -
nem izgat a téma -
ööövagyis félreolvasta :D -
azt tudom te gyermeteg
de ebben az egészben az a fail, hogy elolvasta a w-t -.- -
azt direkt írta, te gyermeteg -
az a legfailabb, hogy amsome-t ír a kép alatt -.- -
-
Még meggondolom.
-
-
nekem három is van, de azért dugunk ugye? -
Látom nem olvastad el az első posztomat. Elítélem,ha valaki divatból csinál magára strandtetkót.
A "visszataszító" meg egy szubjektív vélemény,ezt elfogadom,de az általánosítást,és az előítéleteket nem. ;) -
te most mit kötekedsz a kisebbel?:D -
cargame #40936 Baromsagnak tartom...egyik jo baratomnak 2 van, es legszivesebben lekaparnam rola...:D -
Ugyanakkora mint....? Mint mi? 8) -
Khmm... azt mondom hogy nincs rajta az E...ezért ugyanakkora fail. -
Pont az E hiánya miatt az. Te mit látsz még, hogy azt mondod: ...nélkül is...? -
Hát de az E nélkül is ugyanakkora fail :) -
clio1616v #40931 tolerálom és szexi is, nekem nincs és nem is tervezem, hogy akarok -
Nem izgat a téma. (nem hülyeség, de nem is érdekelnek a tetkók)
Talán valakinek a tiszteletére csináltatnék egyet. -
na ez már a túlzás kategória szerintem. -
ldavid #40928 simán látszik, hogy az W
az E betű viszont hiányzik -
Kb...leszarom. Mindenki azt csinál magával amit akar. 8) -
én férfiasan szőrös vagyok, a szőrös tetkó meg szarul nézne ki, szóval nem izgat a téma. -
van, szeretem, szerintem jó dolog -
Cat 02 #40924 Az egy W betű, pöppet fail...
Ám nem szeretnék, nem akarok szóvivő lenni, vagy valami üzleti guru, de akkor se kell :D -
Ejha!!!
am nekem is és páromnak is van, s nem bántuk meg

-
Rundstedt17 #40922 meg amúgyis visszataszító..... -
ba32107 #40921
-
Rundstedt17 #40920 Nem csak bírom azokat akik kirakják mutogatni közösségi oldalakra csak tán nem közülük vagy?
-
Nincsen, és még nem döntöttem el, hogy legyen-e vagy sem. -
Ne okozz csalódást. Ne légy beszűkült,ne legyenek előítéleteid.
"Csak konzumidióták csináltatnak vagy felelőtlen emberek,ronda izé. "
Kicsit túl szélsőséges ember vagy... -
Soha nem csináltatnék, hülyeségnek tartom, mert...
mert