127612
-
nem kell ilyet mondani, csak nem kell színészkedni. ha meg ezután mégis rákérdez, akkor meg az igazat kell mondani. mi nem nők vagyunk, ha kérdezünk valamit, akkor a választ szeretnénk hallani, nem azt, hogy "én is szeretlek, drágám". -
extramagascsaj #59013 nem tudom miről beszélsz...nem erről volt szó -
extramagascsaj #59012 attól még rosszul esne... -
ba32107 #59011 "onclick=shake(1)"
Ja vágom már mit kéne látni. Úgy látszik ezt sem szereti a böngészőm :D -
ba32107 #59010 Ez az oldal csak nálam nem csinál semmit? -
clio1616v #59009 extra ez nem szex, ezt úgy hívják hogy önkielégítés.. ha volt ilyen akkor a pasid arra használt, hogy saját magát kielégítse veled... -
clio1616v #59008 van hogy 3szor elélvezek amíg a párom egyszer..
és nem csalódott arcot vágok hozzá hanem addig nem hagyom békén amíg el nem élvez :D
-
Néha fáj az igazság, ezért ha igazi örömet okozok legközelebb, mindkettőnknek jobb lesz. Sőt, ha ezt kicsit enyhébben mondod, legközelebb jobban igyekszem. Aki nem suttyó, utolsó idióta az feltudja fogni ha normálisan mondod neki, szerintem. -
extramagascsaj #59006 kb.
de azért a méret meg a habitus is nagyon számít :P -
Unreal1942 #59005 Vagy tud még segiteni rajtad is. Nem gondolom, hogy kegyetlen lenne. Nézzen csak szembe mindenki a kezdeti ügyetlenkedéseivel.
Vagy mindig ilyen béna marad szerencsétlen.
Persze az már nem a te problémád lesz. -
Főleg, hogy a nőknél az orgazmus sokkal inkább lelki körülményektől függ, nem a szerszám méretétől, vagy a pali habitusától, etc... ;) -
extramagascsaj #59003 Akkor most képzeld el, hogy szexeltünk. Te elmentél, én meg azt mondom: bocs, de nekem ez nem volt jó. Édeskevés.
Na ez a kegyetlen. -
Unreal1942 #59002 Ezt én 30 felett pontosan tudom, de muszály volt valamit reagálnom 
Itt sokan még csak most bontakoznak ki szexuálisan. -
Túl kegyetlen ahhoz hogy kegyes legyen... -
ték :) -
extramagascsaj #58999 de nem érted? néha nem ezen múlik...van amikor annyira kattog az ember agya,h egyszerűen nem megy...akármit és akármilyen jól csinál a másik
attól nem azt mondom,h nem élvezzük...csak nincs tűzijáték a végén...
ha ennyire fáj az igazság,h megmondom,h néha nem jó...képzeld el,h az h fáj,ha azt mondom: barátom...ez nem volt jó. -
Egykutya. -
extramagascsaj #58997 sztem ez kegyes hazugság
-
F1re #58996 engem idegesitene ha meg tudnám h csak színészkedett v akármi és nem mondta inkább h csináljak még vmi extrát stb.. sztem jobb ha szemébe mondod h vmit változtass mer ez így nem kóser :D -
extramagascsaj #58995 :D
Nem erről van szó. De azért általában a nőknek nehezebben jön össze,mint a pasiknak.
Meg attól, hogy mondjuk a végén nincs orgazmus...attól még magától az aktust is lehet élvezni... :P
Nem tudom...én annál jobban élvezem,minél jobban a partnerem élvezi^^
különbség ennyi + a csajnak ritkábban van :D -
Legalább azok nem színészkednek te maki (legalábbis nem büszkék rá és nem jönnek olyan hülyeséggel, hogy a másik érdekében teszik)
-
F1re #58993 nem nyomtam 1ikre se mert nem lehet átlagot számolni belőle több dologtol függ -
Szal inkább hazudsz neki? Van kegyes hazugság, de ez durvább szerintem, főleg ha kiderül... és nem tőled, na az durvább arc lesz a csalódottnál... Egyébként is nagyon gyenge lábakon áll ez a kifogás, másik érdekében hazudni? Te tudod...
-
Unreal1942 #58991 Igazad van. Neked is ugyan annyi időd van eljutni a csúcsra mint a partnerednek. Te bajod ha nem sikerül végezned időben
-
Nem mindegy neked.? Te palikkal futsz. 
-
ehhhe jó Neked :-) -
extramagascsaj #58988 szted milyen érzés látni, hogy a másik tök csalódott?
aztán ha meg megmondanánk,h bocs...de most akármit is csinálsz...nem jön össze...akkor elkezdenétek kombinálni,h biztos nem elég nagy/vastag vagy bénák vagytok...és csak ilyen hülyeségen stresszelitek magatokat...miközben semmi ilyenről nincs szó
ha vmit másképp szeretnék arra úgyis rávezetem a másikat ^^
de láttam már csalódott arcot...és azt még egyszer nem szeretném :)
az a lényeg,h neki jó legyen -
Fbn Lx #58987 senkinek, sőt, undorító
sokan nem fogják ezt fel még mindig :| -
Fbn Lx #58986 kevered salsoullal -
hátnemtudom én mostanság. nemvagyok rá kényszerülve hogy így kicsapkodjam XDD és le méricskéljem ._. XDD -
4,8 ml :-D -
ki a fa*om az aki méri?O_o ._. legközelebb köbcentiben fogják kérdezni a hímneműektől? XD -
Ahelyett hogy egyenesen megmondanátok inkább mit kéne másképp csinálni inkább színészkedtek, ez kinek jó? -
jah mindent megtesznek a pénzért! :-D -
extramagascsaj #58980 attól még nem leszel nő :D
és képzeld...nagyon jó színészek tudunk lenni... -
clio1616v #58979 nem de odafigyelek ;) -
Általában éjfél és két óra között, ritkán maradok reggelig. :) -
Ön nyert -
DIESEL DOG #58976 Nagy általánosságban 20 és 30 perc körül van, persze ez lehet több, kevesebb is... -
Nem tudtam, hogy clio az sg űberlénye és fő filozófusa?