A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Én nem mondtam rá, hogy drága:P Én csak annyit mondtam, hogy ha már el kell basznom egy ezrest, inkább teszem így:P
Zetorg
jó akkor kussolok <#gonosz1>

tigeroo
ez igaz, de attól még nem kell ráfogni hogy drága

zetorg: tudom mirõl beszélsz...:P nekünk 50km-re van a legelsõ mozi...
bardocz
Hát inkább ülök kint haverokkal este egy játszótéren, és iszogatok ,minthogy moziba menjek filmeket nézni:D
Bulykin
Egyáltalán nem, ott a torrent.

Viszont ha van egy olyan film, ami nagyon érdekel, akkor elmegyek moziba...de ez évente 1szer van max^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Zetorg
+kajapia, benzin
kb 5000bõl jövünk ki ketten

Zetorg
Ha van egy jó film amit mindenképp megakarok nézni, akkor igen.

de már egyre ritkábban engedhetjük meg magunknak

milk4
Csak ha randizok / haverokkal lógok.

Amúgy meg egyáltalán nem, ott a torrent.
Megvárom még kijön 720p-ben vagy 1080p-ben és mindenki boldog.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

tigeroo
had gratuláljak hozzá :DDDd
DJ Skyline
fizetõs a hinta? <#wow2>

bardocz
Haverokkal bármelyik játszótéren.
tigeroo
hogy hogy drága? kb. 1000Ft-ból te hol szórakozol másfél-két órán keresztül?
egyéb: gecidrága! amugy ottlennék minden hétvégén :)

GregSB
"Ha van egy jó film amit mindenképp megakarok nézni, akkor igen."

Idén még nem volt ilyen, és ahogy nézem a felhozatalt nagy valószínûséggel csak egy filmre fogok beülni ebben az évben: dec. 18.-án az Avatar-ra valamelyik 3D-s moziban vagy Imaxban.

tigeroo

Évente 2-3x kb.

Tavaly Batman : The Dark Knight (azt 2x is), meg idén a T4 lesz sztem...
Rockynhooo
Egyáltalán nem, nem nézek filmeket.

Max ha tv-t kapcsolgatom és találok valami jót. Vagy évente kétszer megnézek valami nagy kedvencet dvd-n. de am semmi.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

sb1
Amikor csak tudok, imádok mozizni.

Hetente 2* biztosan, nagyon szeretek mozizni, minden filmet megnézek, nem vagyok válogatós, aztán persze nem mindegyik tetszik, sõt, de az elmúlt 3 évben mindet láttam mozikba :D ...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

RS
"Ha van egy jó film amit mindenképp megakarok nézni, akkor igen." - Ami nagyon ritka.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

jackcsabi
Miért nincs olyan hogy nagyon ritkán, évente egy-kétszer, mert csóró vagyok?

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Holnapután nem az a kérdés lesz.

z99999
he?

Pszt.

TheRock18
egy átlag filmet inkább letöltök
de,ha van egy régóta várós film,vagy valami különlegesség,akkor moziba nézem meg,mert az ottani hangtechnikát semmi nem helyettesítheti :)
egy jó akciót,moziban illik nézni :D

BMW Über Alles!

Gyõri Devi

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Az meg nagyon ritkán van...

torrent,igaz ritkán mert kevés film érdekel

NEOreg3
ha olyan effektek vannak benne, hogy a bokám lefosom, akkor esetleg elmegyek rá

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Benny04
torrent

LordVenom
"és a mai technikával itthon is ugyanolyan minõséggel megtudom nézni a filmeket amiket letöltök. "

Hol fér el az a kibaszott nagy vetítõvászon? <#idiota>

Én kizárólag a látványos filmeket nézem moziban (évente 2-3) amirõl tudom,hogy otthon fele akkora hatása sem lenne. Így még ha a film sztorijában csalódok is,akkor sem lesz rossz érzésem,mert a látvány kárpótolt. ;)

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

DJ Skyline
kösz<#vigyor4>

MR ME
egyálltalán nem, ott a torrent

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Szerda lesz a nagy nap!

húdejó...

"Az életem többé már nem ér semmit semmit, inkább végzek magammal, mintsem egy székbõl nézzem végig ahogy mások vígan élnek"

/delete semmit

Barnabyka
Csak ha randizok / haverokkal lógok.

Szerintem ez egyértelmû, mivel egyedül senki sem megy moziba, és a mai technikával itthon is ugyanolyan minõséggel megtudom nézni a filmeket amiket letöltök.

LordVenom

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

DJ Skyline
utoljára asszem A sötét lovagot néztem meg a moziban. idén öcsémmel elmegyek megnézni az új Transformers filmet, aztán kb ennyi a mozis terv erre az évre.

Néha elmegyek, a nagy neveket moziban szoktam megnézni.

somdav95
Egyáltalán nem, ott a torrent --> amúgy márciusba voltam utoljára ha jól emlékszem... de beis aludtam majdnem egy buli után, folyton a haverom röhögésére eszméltem fel :D

z99999
reméltem hogy meglesz az egy éves évfordulója, de sebaj, HOLNAPUTÁN JÖN A KÉRDÉSEM!141414141414 yeah.

Pszt.

Szerintem az a gáz a mozikkal, hogy egy-két kivételt leszámítva nagyon elavult technikával mûködnek. Nálunk egy kisvárosban cinema city van, ami 10 évvel ezelõtt tényleg odab*szott, de itthon nézem 5.1-gyel a HD filmeket, utána elmegyek moziba, bámulom a fossá mosott életlen képet és elmegy a kedvem tõle. A hangrendszer jó lenne, csak a legtöbb filmet nem dolby-ban kölcsönzi a mozi (mer gondolom így olcsóbb), így a végeredmény szerintem elég gyenge.

Dick Riddick
Az utóbbi idõben egyáltalán nem jártam moziba, elment tõle a kedvem. Korábban viszonylag sokat jártunk, de túl sok film volt csalódás. És azért nem fizetek ki jó pár ezer forintot hogy a film végén felháborodva/csalódottan jöjjek ki a terembõl. Volt néhány kellemes csalódás is, de a legtöbbször még az ígéretes produkciók is csalódást okoztak.
Imádom a filmeket, mindig is imádtam, de nagyon nem tetszik az a folyamat ami most a filmiparban végbemegy. Nem lehet minõségi filmet úgy forgatni hogy csak kizárólag a profit számít, és az hogy minden korosztály számára nézhetõ legyen. Kompromisszum kompromisszum hátán, vegyítve jó sok egyszerûsítéssel. Ez a mai recept.
Inkább befizetem ezt a pénzt egy póker-partyba, és ott legalább biztosan jól szórakozom.

\"Heroes never die. They just reload.\"

toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

z99999
egyáltalán nem, nem nézek filmeket
vagy ha igen, azt is max tévében

Pszt.

Mondom én, hogy pesszimizmus és paszivitás. Meg egy kis depresszió.
BaliBoy

Elég szomorú, hogy ilyen sok smucig ember van.
Én sem vagyok egy nagy moziba járó, de évente van mondjuk 2-3 film ami igazán érdekel azt megnézem moziban. Az élmény is más moziban és a kedvenc filmjeim készítõitõl sem sajnálom a pénzt.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BlackShadow

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Ez nem igaz. Amit lehet megteszem, de nem fogok kockáztatni olyan dolgokat, amit nem szeretnék elvesziteni, ez szerintem természetes.
Fogalmazzunk úgy, hogy sokkal de sokkal több negativ dolog van az életemben. Persze örülök, ha találok az utcán egy 20ezrest, de annak már nem, ha utánna egybõl rámjön 4 suttyo, hogy jol megcsapkodjanak es elvegyek. Inkább le sem hajolok érte.

Molnibalage
Gyakrolatilag csak haverokkal vagy randin. Vagy még akkor sem. Miért? Mert kritikán aluliak az új filmek döntõ része. Ha valami jó filmet akarok nézni akkor a múltban kutakodom. Évi 2-3 alakalommal megyek, de volt olyan is, hogy majd 1,5 évig nem voltam.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Márpedig ez így elsõ ránézésre egy gyengébb fajta depresszió. Passzív, pesszimista "úgysemteheteksemmit" felfogás.
Ez pont olyan, mint a fogorvos. A foghúzás gyorsan megvan, meg a fogfúrás is. Elviselhetõ fájdalommal.
Viszont a váróban üldögélve többször is átéli az ember ugyanazt a fájdalmat, mire sorra kerül.