A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Idegösszeomlást kapnék, de talán egy tucat orvos és a szeretteim segítségével bele tudnék törõdni, hogy így kell élnem tovább.
Utána, ha minden jól megy:
Az élet megy tovább, alkalmazkodom a körülményekhez, ha kell minden cselekvést újratanulok, hogy teljes életet élhessek.
Betyár nehéz lenne, az biztos. Szerintem képes lennék túltenni magam a nehezén, de adja az ég hogy soha ne legyen rá szükség.
\"Heroes never die. They just reload.\"

csak már sokkal nehezebb lenne kivitelezni
"Depis leszek... ááá mégsem, inkább optimista..." :)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Van a szüleimen és a testvéremen kívül EGY ember aki miatt érdemes lenne nem feladni :)
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
http://goo.gl/gd6Zi5
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Þór vígi þessi rúnar
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ale Alonso! poppe fan club™
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Hát egyik sem. Kár, hogy itt most nincs Egyéb opció.
Valahogy ebben egyet tudok érteni. Bár a mûvészfilmek nem az én stílusom, de a normálisabb dokumentumfilmeket szeretem nézegetni, ha éppen olyanom van. Persze lassan több mint fél éve nemigen nézek TV-t sem. Jó, ha kéthetente egyszer bekapcsolom.
Elsõ
Tévedés. Én csak simán kifejtettem, hogy nekem nem tetszik. Erre jött a köcsögözés meg a hasonlók.
Lehet, hogy nem én vagyok az, aki nem fogadja el mások ízlését...
"és ne mutasd ki ennyire a szélsõséges véleményedet"
Miért? Sért valakit a véleményem talán?
"Talán a népszerûségi indexed is magasabb lesz. ;)
(bár gondolom ez téged nem érdekel)"
Nagyon fején találtad a szöget. Egyáltalán nem érdekel, hogy mások mit gondolnak rólam. Mindenféle tinik meg egyetemista/fõiskolás, napi 20 órát gép elõtt ülõ szájberhuszárok sértegetése meg még kevésbé. ;)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
Ilyen kb. 5 évben egyszer van, de mondjuk évente egyszer azért elmegyek.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
amiket szívesen és érdeklõdéssel megnézek, azok a jóval alacsonyabb költségvetésû, kreatív, érdekesebb témákat boncolgató dokumentum vagy mûvészfilmek.
Ezekhez meg nem szükséges akkora befektetés, hogy ne térülne meg, ha nem szar a film.
meg néha akad 1-1 keleti film, ami érdekel.
halivúd meg leszophat, még az utóbbi 2 évben kifizetett jegyáraimat is sajnálom tõlük. Ez olyan 6-7 tucatfilmre tehetõ, amit megnéztem.
Mindenkinek az a drága, ami nem éri meg, ugye. Ha igazán élvezném a mozit, úgy mint mondjuk kisebb koromban a gyûrûk ura meg star wars elsõ részeinek idején, akkor megérné, de így másra szívesebben költöm azt a 900 forintot. szóval kinek mi éri meg. én pl. veszek belõle két kövér magyaros hamburgert a fõút mellett, és ezzel boldogabb vagyok, mint egy mozival.
nem vagyok dagadt.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
(bár gondolom ez téged nem érdekel)
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...