A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
aha, oké

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Aquir
nem szükséges amikor tudom

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

NEOreg3
inkább gondold át mit akarsz írni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Aquir
a pontosításért meg kell hozni az áldozatot, én megteszem <#smile>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

NEOreg3
no shit Sherlock<#wow3>

NEOreg3
olyan jó, hogy aquir folyamatosan módosítgatja meg törölgeti a hozzászólásait:)

Aquir
O RLY nem bénulsz le teljesen a kezeddel még azt csinálhatsz amit akarsz

NEOreg3

Dick Riddick
Elõször:
Idegösszeomlást kapnék, de talán egy tucat orvos és a szeretteim segítségével bele tudnék törõdni, hogy így kell élnem tovább.
Utána, ha minden jól megy:
Az élet megy tovább, alkalmazkodom a körülményekhez, ha kell minden cselekvést újratanulok, hogy teljes életet élhessek.
Betyár nehéz lenne, az biztos. Szerintem képes lennék túltenni magam a nehezén, de adja az ég hogy soha ne legyen rá szükség.

\"Heroes never die. They just reload.\"

NEOreg3

Aquir
o rly?

NEOreg3
még egy okkal több lenne az öngyilkossághoz

csak már sokkal nehezebb lenne kivitelezni

Doddy a düdõ
fogalmam sincs, ebbe pont nem tudom beleképzelni magam.

naponta eszembe jut kb ez a téma mostanság...mivel a síneken át közlekedek

Idegösszeomlást kapnék, de talán egy tucat orvos és a szeretteim segítségével bele tudnék törõdni, hogy így kell élnem tovább.

0Fritz0
Ezt elõre eltudjátok dönteni?
"Depis leszek... ááá mégsem, inkább optimista..." :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Rockynhooo
Ha van rá esély h felépülhetek akkor az elsõ... ha nincs rá esély akkor meg nem tudom...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tigeroo
elsõ
Idegösszeomlást kapnék, de talán egy tucat orvos és a szeretteim segítségével bele tudnék törõdni, hogy így kell élnem tovább

ChuckyHUN
Az élet megy tovább, alkalmazkodom a körülményekhez, ha kell minden cselekvést újratanulok, hogy teljes életet élhessek

Van a szüleimen és a testvéremen kívül EGY ember aki miatt érdemes lenne nem feladni :)

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

[HUN]FaTaL

http://goo.gl/gd6Zi5

89
Az élet megy tovább...gyúrnék a paralimpiára

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

Idegösszeomlást kapnék de a szeretteim segítségével talán tovább tudnék élni.De ha úgy érezném hogy nagy teher vagyok a számukra,akkor valószínû végeznék magammal.Tehát úgy a második és a harmadik válasz közt.A másodikra nyomtam,de ki tudja ?

somdav95
Az életem többé már nem ér semmit, inkább végzek magammal, mintsem egy székbõl nézzem végig ahogy mások vígan élnek

nem történhet meg.

Carlos
Az élet megy tovább, alkalmazkodom a körülményekhez, ha kell minden cselekvést újratanulok, hogy teljes életet élhessek

Þór vígi þessi rúnar

clio1616v
megtanulnám használni a tolókocsit

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Molnibalage
Valahol az elsõ kettõ között. A kérdés abbó la szempontból pontatlan, hogy nem definiálja a bénulás / sérülés nagyságát. Nyak alatt béna vagy? Vagy "csak" csípõ alatt? Vagy esetleg baleset miatt egyik láb tõbõl a másik nagyrészt hiányzik, stb...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsutyesz
Idegösszeomlást kapnék, de talán egy tucat orvos és a szeretteim segítségével bele tudnék törõdni, hogy így kell élnem tovább

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Végre új kérdés. Ideje volt. :)

Hát egyik sem. Kár, hogy itt most nincs Egyéb opció.
"amiket szívesen és érdeklõdéssel megnézek, azok a jóval alacsonyabb költségvetésû, kreatív, érdekesebb témákat boncolgató dokumentum vagy mûvészfilmek"
Valahogy ebben egyet tudok érteni. Bár a mûvészfilmek nem az én stílusom, de a normálisabb dokumentumfilmeket szeretem nézegetni, ha éppen olyanom van. Persze lassan több mint fél éve nemigen nézek TV-t sem. Jó, ha kéthetente egyszer bekapcsolom.
FZoleee
Az élet megy tovább, alkalmazkodom a körülményekhez, ha kell minden cselekvést újratanulok, hogy teljes életet élhessek.

Elsõ
"Inkább az lehet,hogy nem fogadod el más emberek,más ízlését."
Tévedés. Én csak simán kifejtettem, hogy nekem nem tetszik. Erre jött a köcsögözés meg a hasonlók.
Lehet, hogy nem én vagyok az, aki nem fogadja el mások ízlését...

"és ne mutasd ki ennyire a szélsõséges véleményedet"
Miért? Sért valakit a véleményem talán?

"Talán a népszerûségi indexed is magasabb lesz. ;)
(bár gondolom ez téged nem érdekel)"
Nagyon fején találtad a szöget. Egyáltalán nem érdekel, hogy mások mit gondolnak rólam. Mindenféle tinik meg egyetemista/fõiskolás, napi 20 órát gép elõtt ülõ szájberhuszárok sértegetése meg még kevésbé. ;)
Hegi90
Különben a HD mivel jobb, mint a "hagyományos"? Mert nekem annyira nem nagy élmény, hogy megláttam és helyben beszartam olyan csodálatos, annyit meg tényleg nem érdemel, hogy 3x akkora árat fizessek egy tévéért. :|

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Aquir
nem meleg :|

200ért kapsz teszkóban :p

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

birdo
Amikor csak tudok, imádok mozizni ))))

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

Bruk
Esélytelen :)

Aquir
és a popcorn? <#rinya>

Bruk
Esetleg ha van nõm és el akar menni akkor meghívom. De ebbõl sem csinálunk rendszert. :D

Bruk
Valakinek geci drága valakinek nem. Neked pl. nem drága, neki drága, nekem is drága. Nagyon régen voltam moziban(ezért nem tudom már annyira az árakat de sose volt olcsó). De 500-1000Ft nekem nagyon drága 1 filmre.

Motoroj
Ha van egy jó film amit mindenképp megakarok nézni, akkor igen.

Ilyen kb. 5 évben egyszer van, de mondjuk évente egyszer azért elmegyek.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

bujcsik555
Csak ha randizok / haverokkal lógok

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

sajnos engem is nagyrészt hidegen hagynak a filmek :(

amiket szívesen és érdeklõdéssel megnézek, azok a jóval alacsonyabb költségvetésû, kreatív, érdekesebb témákat boncolgató dokumentum vagy mûvészfilmek.
Ezekhez meg nem szükséges akkora befektetés, hogy ne térülne meg, ha nem szar a film.
meg néha akad 1-1 keleti film, ami érdekel.
halivúd meg leszophat, még az utóbbi 2 évben kifizetett jegyáraimat is sajnálom tõlük. Ez olyan 6-7 tucatfilmre tehetõ, amit megnéztem.
ja, csakhogy nekem a 900ft is gecidrága sajnos.
Mindenkinek az a drága, ami nem éri meg, ugye. Ha igazán élvezném a mozit, úgy mint mondjuk kisebb koromban a gyûrûk ura meg star wars elsõ részeinek idején, akkor megérné, de így másra szívesebben költöm azt a 900 forintot. szóval kinek mi éri meg. én pl. veszek belõle két kövér magyaros hamburgert a fõút mellett, és ezzel boldogabb vagyok, mint egy mozival.
nem vagyok dagadt.
jackcsabi
<#smile><#eljen>

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

kicsi hát ez az van még mit tanulnod,az okoskodással még ráérsz<#wilting>

LordVenom
Inkább az lehet,hogy nem fogadod el más emberek,más ízlését. Ami neked nem igényes,az lehet,hogy másnak igen,és ez fordítva is igaz. Kicsit legyél empatikusabb,és ne mutasd ki ennyire a szélsõséges véleményedet. Talán a népszerûségi indexed is magasabb lesz. ;)
(bár gondolom ez téged nem érdekel)

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...