A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberek, akik majd megveszik hogy meg tudják nézni otthon a házimozirendszerükön.
Erre most biztos azt fogod mondani, hogy ki fog érte fizetni amikor ott a torrent. A válasz az hogy sokan. Sokan fognak, mert csak 1 gombnyomás lesz megnézni a filmet full HD-ben, 3D-ben, akármiben ami kijött aznap. A rendszer elkezdni majd streamelni a filmet a neten keresztül, bankkártyáról lesz terhelve az ára. Sokkal kényelmesebb lesz, mint "letörrentezni", és ha nem szállnak el árakban akkor az emberek a kényelmesebb utat fogják választani.
szuperhõsös film, remake, egynyári tinivígjáték, vígjáték, kritikán aluli animációs filmek...
És utána? Mert az is csak pár év kérdése lesz. Arról már nem is beszélve, hogy ez a moziknak is befektetés. Rohamosan csökkenõ látogatókkal ez nem oldható meg. Ha meg árat emel, hogy az új dolgokat finanszírozza, megintcsak látogatót veszít.
Így a hagyományos mozi eltûnik. Ki fogja kifizetni a filmek elõállítási költségét?
De ha ezután nem megy senki moziba? Akkor honnan dõl majd be a sok lóvé?
Sose voltam még moziban, egyáltalán nem érdekel, inkább sorozatokat szoktam nézni :)
A klasszikus mozi pedig el fog tûnni, és a 3D-s veszi át a helyét... legalábbis addig amíg nem lesz elérhetõ az átlagembernek egy 3D-s házimozi.
De ez megint csak egy szubjektív álláspont,de én így vagyok a mozival. Így marad a mozi kettõnknek közel 10ezer,és azt nem sûrûn vállaljuk be.
Egyébként a legtöbb plázában fizetõs a parkoló. ;)
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
http://goo.gl/gd6Zi5
Mert amíg a neten napok alatt mindneki megnézi a legújabb filmet, mielõtt még az eljutna a mozikba, addig nekik ez nem túl nyereséges móka.
Egy film elkészítése súlyos dollármilliókba kerül. Erre jön egy cracker, és két óra alatt felrakja torrenten. A sok nép meg letölti, és persze adja tovább egymásnak. Nem csoda, ha lobbiznak a torrent ellen.
Ha marad a torrent, akkor film nem lesz. Ha a film marad, torrent nem lesz.
Én arra szavazok inkább, hogy torrent ne legyen. Én gyönyörûen megvagyok most is nélküle. :)
Bajban vannak az ápolók, orvosok, tanárok, rendõrök, katonák, mentõk, tûzoltók, bányászok meg mindneki más is. (Kihagytam valakit?)
A mozik miért lennének kivételek? Hisz olyan jó bajban lenni, nem? :)
Egy baj van csak vele. Ha ez nagyon elterjed, akkor a filmgyártóknak nem fogja megérni filmet készíteni. Így nem lesz annyi jó film sem. Kapjuk majd a sok selejtet, és mindezt magunknak köszönhetjük majd. :)
Azt hittem nagyobb kultja van a mozinak...
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ha a plázába mész ott sztem ingyenes a parkolás
de baszki figyi már, ez az egész ebbõl indult ki:
"egyéb: gecidrága! amugy ottlennék minden hétvégén :)"
namost, a mozi önmagában nem gecidrága, szóval nem kéne ezen vitatkozni sztem...
érted, ez most olyan mintha azt mondaná valaki hogy a bulizás gecidrága...kinek mi... ha a pénz az ok akkor kilehet hozni egész kevésbõl...csak akkor nem kell sírni a kaja miatt pl. (de sztem ez természetes, valamit valamiért elkell dönteni hogy mozizni akar az ember vagy pénzt költeni)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Én 40-45km-re lakom Budapesttõl,és ha megyek moziba,általában a menyasszonyommal megyek. Ha szûken számolom,és nem kötünk egybe semmit a mozival,akkor is üzemanyag,kaja,parkolási díj,mozijegy.
Ez durván 8-9ezer forint.
Nem mindenki lakik a mozi mellett,és nem mindenki kap diákjegyet...
Én nem vagyok egy nagy mozis, de elõfordul hogy megnézünk valami romantikus filmet...
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Ugyan hagyd már. Gyerekek. :)
amúgy meg,aki azt mondja,hogy drága...azt megértem...ne szóljatok be neki(van olyan haverom aki 100ft-ot 1 hónap alatt tud összegyûjteni,tehát már semmi nem csodálkozom)
am meg..általában úgy szoktam/szoktuk,hogy mekibe beülünk 2 sajtburges az 460Ft+ mozijegy (850) és még mindig 1500 alatt vok...és ettem,meg moziztam...nem nagy pénz...havi 1-2x ki lehet bírni,ha tényleg nagy mozi függõ vagy,bár én imádom a filmeket,ritkán megyek el,itthon ingyen van,meg ehetek bármit,FEKVE :)
idén am lesz sok jó film :D
BMW Über Alles!
kung fu filmek, hong kongi akciófilmek, japán szamurájos filmek :D
ha meg kajálni akarsz egyél otthon :D
lehet ennyibõl is beülni egy filmre meg ellehet baszni tízezret is ételre/italra ...
mondhatni szinte egyáltalán nincs. Mai mozi kurvalapos.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Kedden megyet Transformers 2-re :D
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Kb egy éve nem voltam ha nem több xD
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good