A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Soha nem voltál még moziban?? Irány a Transformers 2, jövõ héten azonnal!

GregSB
" Ki fogja kifizetni a filmek elõállítási költségét?"

Az emberek, akik majd megveszik hogy meg tudják nézni otthon a házimozirendszerükön.

Erre most biztos azt fogod mondani, hogy ki fog érte fizetni amikor ott a torrent. A válasz az hogy sokan. Sokan fognak, mert csak 1 gombnyomás lesz megnézni a filmet full HD-ben, 3D-ben, akármiben ami kijött aznap. A rendszer elkezdni majd streamelni a filmet a neten keresztül, bankkártyáról lesz terhelve az ára. Sokkal kényelmesebb lesz, mint "letörrentezni", és ha nem szállnak el árakban akkor az emberek a kényelmesebb utat fogják választani.

zsutyesz
sajnos szinte egyáltalán nem

Ale Alonso! poppe fan club™

tigeroo
háát, ahogy elnézem hollywood-ot talán jobb is lenne ha bezárna az egész...

szuperhõsös film, remake, egynyári tinivígjáték, vígjáték, kritikán aluli animációs filmek...
[HUN]FaTaL
És ez kit érdekel?:D Engem spec. marhára nem.

http://goo.gl/gd6Zi5

"legalábbis addig amíg nem lesz elérhetõ az átlagembernek egy 3D-s házimozi"
És utána? Mert az is csak pár év kérdése lesz. Arról már nem is beszélve, hogy ez a moziknak is befektetés. Rohamosan csökkenõ látogatókkal ez nem oldható meg. Ha meg árat emel, hogy az új dolgokat finanszírozza, megintcsak látogatót veszít.
Így a hagyományos mozi eltûnik. Ki fogja kifizetni a filmek elõállítási költségét?
Ez az. De most azért keresnek vele milliókat, mert még igen sokan nézik világszerte mozikban. Na meg TV csatornák veszik meg késõbb, hogy lejátszhassák.
De ha ezután nem megy senki moziba? Akkor honnan dõl majd be a sok lóvé?
FZoleee
Egyáltalán nem, ott a torrent.
Sose voltam még moziban, egyáltalán nem érdekel, inkább sorozatokat szoktam nézni :)
GregSB
SZVSZ az a jövõ amit már elkezdett több kinti netes portál is (pl hulu.com): megnézel 1-2 reklámot, esetleg befizetsz egy összességében elhanyagolható éves díjat, és megjelenéskor egybõl tudod nézni a legújabb filmeket, sorozatokat netrõl. Ésszerû, nem elszállt összegeket hajlandóak kifizetni az emberek.

A klasszikus mozi pedig el fog tûnni, és a 3D-s veszi át a helyét... legalábbis addig amíg nem lesz elérhetõ az átlagembernek egy 3D-s házimozi.

LordVenom
Ebben igazad van,a mozi önmagában nem vészes árkategória. Ha el tudnék menni busszal,kajálás nélkül,akkor talán többet járnék. De amióta van jogsim,azóta nem ültem buszon,és nem is vagyok hajlandó rá. :)) Persze ez az én problémám,de erre is van ésszerû magyarázat. A másik,ha elmegyek moziba Pestre,akkor mire felérünk,leparkolunk körülnézünk,megvárjuk,ameddig elkezdõdik a film,megnézzük a filmet,a végére mindig megéhezünk,és eszünk. Nem jövünk haza korgó gyomorral (ha buszoznánk fõleg nem tennénk ezt,mert dupla olyan sokáig tart az út) :))
De ez megint csak egy szubjektív álláspont,de én így vagyok a mozival. Így marad a mozi kettõnknek közel 10ezer,és azt nem sûrûn vállaljuk be.
Egyébként a legtöbb plázában fizetõs a parkoló. ;)

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

[HUN]FaTaL
Nem fosok én attól, hogy nem éri meg filmet csinálni. Milliókat keresnek vele (elég aránytalan szerintem egy Hollywoodi színész fizetése, de ebbe nem mennék bele).

Az is megoldható az ember otthonában. Vagy megoldható lesz. Így a filmezésnek lõttek.
[HUN]FaTaL
Amúgy kiválóan ellennék filmek nélkül is, most se nagyon nézek, inkább csak sorozatokat.

[HUN]FaTaL
3d-s mozié a jövõ, szvsz.

Már csak az a kérdés, hogy a filmgyártók hogyan fogják megoldani, hogy nekik is megérje a filmet elkészíteni.
Mert amíg a neten napok alatt mindneki megnézi a legújabb filmet, mielõtt még az eljutna a mozikba, addig nekik ez nem túl nyereséges móka.
Egy film elkészítése súlyos dollármilliókba kerül. Erre jön egy cracker, és két óra alatt felrakja torrenten. A sok nép meg letölti, és persze adja tovább egymásnak. Nem csoda, ha lobbiznak a torrent ellen.
Ha marad a torrent, akkor film nem lesz. Ha a film marad, torrent nem lesz.
Én arra szavazok inkább, hogy torrent ne legyen. Én gyönyörûen megvagyok most is nélküle. :)
[HUN]FaTaL
:DDDDD

Világ viszonylatban is,a mozik kora leáldozott

Manapság mindenki nagy bajban van. Fõként Magyarországon. :)
Bajban vannak az ápolók, orvosok, tanárok, rendõrök, katonák, mentõk, tûzoltók, bányászok meg mindneki más is. (Kihagytam valakit?)
A mozik miért lennének kivételek? Hisz olyan jó bajban lenni, nem? :)
Nem hallottál róla hogy a mozik többsége nagy bajban van?

A 80-as években és azelõtt nagy "kultja" volt. Ma már van DVD meg házimozi. Na meg torrent, ahol lehet lopkodni a cuccot. És valljuk be, kényelmesebb így.

Egy baj van csak vele. Ha ez nagyon elterjed, akkor a filmgyártóknak nem fogja megérni filmet készíteni. Így nem lesz annyi jó film sem. Kapjuk majd a sok selejtet, és mindezt magunknak köszönhetjük majd. :)
sb1
Úgy látszik csak én szavaztam eddig az elsõre :D ... #41620#
Azt hittem nagyobb kultja van a mozinak...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Hihetetlen. Asszem veszek egy új egeret ... ha lesz sok pénzem, és nem költöm mozira. :)
Szerintem inkább az egér lesz a ludas. Gyakran klikkel kettõt, míg én csak egyet akarok.
Milyen fájás?

Hegi90
jó igaz na :(

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ennyi.

tigeroo
50km nálunk 900FT oda vissza, busszal
ha a plázába mész ott sztem ingyenes a parkolás

de baszki figyi már, ez az egész ebbõl indult ki:

"egyéb: gecidrága! amugy ottlennék minden hétvégén :)"

namost, a mozi önmagában nem gecidrága, szóval nem kéne ezen vitatkozni sztem...

érted, ez most olyan mintha azt mondaná valaki hogy a bulizás gecidrága...kinek mi... ha a pénz az ok akkor kilehet hozni egész kevésbõl...csak akkor nem kell sírni a kaja miatt pl. (de sztem ez természetes, valamit valamiért elkell dönteni hogy mozizni akar az ember vagy pénzt költeni)
clio1616v
nem megyek sehova, ha rámjön a fájás én otthon maradok

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

LordVenom
Általában mi nem bent eszünk a moziban,hanem elõtte vagy utána vágunk be egy kínait...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

LordVenom
Azért ez nem így van.
Én 40-45km-re lakom Budapesttõl,és ha megyek moziba,általában a menyasszonyommal megyek. Ha szûken számolom,és nem kötünk egybe semmit a mozival,akkor is üzemanyag,kaja,parkolási díj,mozijegy.
Ez durván 8-9ezer forint.
Nem mindenki lakik a mozi mellett,és nem mindenki kap diákjegyet...

DJKonya
Párszor egy hónapban, nem is kell több.

Én nem vagyok egy nagy mozis, de elõfordul hogy megnézünk valami romantikus filmet...

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

[HUN]FaTaL
Valakivel egyszerre küldtetek üzit, ilyenkor a másiknak nem küldi el, neked meg rögtön kétszer is. :D

De király. Elvileg nem tudok másfél percen belül 2 üzenetet írni, de azért csak összehoztam valahogy. :)
"öcsém ilyenen leálltok veszekedni"
Ugyan hagyd már. Gyerekek. :)
[HUN]FaTaL
torrent

tommygear
<#eplus2>
banok
Csak ha randizok / haverokkal lógok.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

N1ggA
torrent

Spread De Love!

TheRock18
öcsém ilyenen leálltok veszekedni...azok az emberek
amúgy meg,aki azt mondja,hogy drága...azt megértem...ne szóljatok be neki(van olyan haverom aki 100ft-ot 1 hónap alatt tud összegyûjteni,tehát már semmi nem csodálkozom)
am meg..általában úgy szoktam/szoktuk,hogy mekibe beülünk 2 sajtburges az 460Ft+ mozijegy (850) és még mindig 1500 alatt vok...és ettem,meg moziztam...nem nagy pénz...havi 1-2x ki lehet bírni,ha tényleg nagy mozi függõ vagy,bár én imádom a filmeket,ritkán megyek el,itthon ingyen van,meg ehetek bármit,FEKVE :)
idén am lesz sok jó film :D

BMW Über Alles!

amúgy se nagyon nyomják a hazai mozikban a kedvenc mûfajomat :D
kung fu filmek, hong kongi akciófilmek, japán szamurájos filmek :D
tommygear
mér te menyibõl mész? mit akarsz még ott csinálni? legjobb mozikba se drágább a diákjegy 850-nél

ha meg kajálni akarsz egyél otthon :D
tigeroo
jó miért kell mindenbe belekötni?
lehet ennyibõl is beülni egy filmre meg ellehet baszni tízezret is ételre/italra ...
ha van egy jó film azt megnézem szívesen, de ilyen sajnos egyre ritkábban van.
mondhatni szinte egyáltalán nincs. Mai mozi kurvalapos.
tommygear
Ha van egy jó film amit mindenképp megakarok nézni, akkor igen.

Hegi90
1000 forinttal mész el mozizni? milyen mozi az??? omg

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

kuci06

Kedden megyet Transformers 2-re :D

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Hát nem kötelezõ kaját venni. Rühellem amikor beülök a moziba, és mindenhonnan csámcsognak a fülembe. Nem igaz hogy nem bírnak ki két órát zabálás nélkül :D Jó, nyilván jól esik film közben enni, de akkor is.... a múltkor pörköltszagban néztem végig a T4-et :/

Lullaby

Kb egy éve nem voltam ha nem több xD

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Egyáltalán nem, ott a torrent.

HöfEE
Csak ha randizok / haverokkal lógok.