127612
  • Lacee86
    Na nem mint ha olyan gyakran berúgnék, félreértés ne essék. :) Évi 3-4x mondjuk.
  • Lacee86
    Régebben én is majdnem mindig hánytam, ha felöntöttem a garatra, de lekopogom mostanában nem jellemző.
  • Szabi84
    átlagos, de 99% hogy hányok tőle
  • Molnibalage
    Komolyan mondom, hogy felajánlok egy üveg Johnny Walkert, ha megissza mondjuk 1-1,5 óra alatt és tud még járni egyenesen, nem kásásan beszél és nem hányja el magát, akkor ingyér volt neki. A gond az, hogy nincs itthon a srác. (Nekem meg van 2,5 üveg piám...)
  • wesker24
    Nem iszom alkoholt
  • gabesz012
    Viszonylag kevés is elég, hogy berúgjak. De azért ez változó, ha olyat ettem előtte, ami jól felszívja, stb, akkor azért jobban bírom. Mondjuk eleve elég ritkán iszom, rövidet pl. 1-2 éve nem is ittam.
  • Rise Against
    gondolom ki van gyúrva és alig van rajta zsír
  • LordVenom
    Viszonylag kevés is elég, hogy berúgjak.

Elég ritkán iszom,így nyáron két üveg sörtől már egész jól vagyok... :)
    De ha bulizok (nem sűrűn) akkor azért többet iszok...
  • Dean Winchester
    attól is függ h ki milyen sürün iszik.
    pl ha sokáig nem iszok akkor aztán fél hubit is megérzek :D 3 hubinál meg már nevetek azon is amin nem kéne :D

szal sztem én átlagos mértékben bírom :D
    egyébként nem ismerem el h nem bírom ,mert mindig azt mondom h birom a piát és mikor tudom h bevok sózva akkor is azt mondom h nem vagyok xD
  • gercse
  • F1re
    am ezse igaz h csak a súlytól függ a dolog mert van 1 spanom aki 135 kg magas is és megiszik pár sört és már meg van bolondulva mint a qrva élet
  • 89
    Éjszakázós időszakomban sokkal jobban bírtam: 1 üveg bor bekeverve plusz 3-4 sör meg pár korty pálinka elég volt, hogy teleportáljak.

Ma már 4 sör elég, hogy félrebeszéljek :D De nem is azért iszom már, hogy berúgjak, csak mert jól esik a sör, ünnepnapokon a pálinka.
  • David2
    ha az üveget félliterrel számoljuk, akkor mondjuk 7 deci nem irreális egy teljes este alatt, sok kisérővel. Vannak olyan emberek, akik kurva jól bírják.

amúgy már megfigyeltem, amikor piás téma van, minden a 14-18 évesek dicsekszenek, habár a suliban az űrmértéket csak alsóban tanítják, és eddigre már elfelejtik:D
  • Lacee
    magamhoz, a súlyomhoz képest nem bírom igazán, de a puszta mennyiséget tekintve emberes mennyiség kell, hogy megüssön :)
  • somdav95
    190centi/80 kiló vagyok, félüveg kalinka+2sör+5deci bor már megcsap rendesen ... nemhiszem h megbírsz te inni 1 üvegnél többet :)
  • Bruk
    Szerintem átlagos mértékben.. de változó, piától, hangulattól is függ.

#73827 Azért gondolom te sem hiszel teljesen ennek az oldalnak.
  • dartonita
    Eleg sok kell h megusson.
  • Lacee86
    Az 1-2 nálam azt jelenti, h mikor 1-t, mikor 2-t... De 1 üveg is qva sok. Mind1, nem érdemes ezen tovább vitáznunk, úgy érzem.
  • tommygear
    sajnos már egyre több kell h beüssön
  • milk4
    Az 1-2 azt jelenti,hogy 1nél többet de 2nél kevesebbet iszok.

Ha 2üveget meginnék,akkor azt mondanám.
  • Motoroj
    Elég hamar elkezd hatni, de amúgy egész sokáig el lehet menni.
    Előny hogy nagyon hülye soha nem vagyok, és az hogy hamarabb dobom ki, minthogy baj lenne.
    Mondjuk megengedhetem magamnak, mert elég ritkán iszom ilyesmit.
  • milk4
    Egyértelmű,hogy kamuzok...Mert te biztosan ismersz engem...
  • Flammius
    Egyáltalán nem bírom./Nem iszom alkoholt.
  • Molnibalage
    Te lennél az a zöld logós?
  • bardocz
    Jah, persze, 1.5 liter vodka, hihető. Max ha reggel hatkor kezded, és másnap éjfélkor is még bőven iszol.
  • Rise Against
    semmit sem értesz pucus.
  • Lacee86
    Akkor még inkább hihetetlen, h 2 üveg vodkát megiszol, de ha neked jól esik kamuzni, tedd azt...
  • milk4
    2-3havonta iszok alkoholt.
    Szilveszterkor és néha házibulikon.
  • Lacee86
    Akárhogy is van, jobban tennéd, ha másban próbálnál jó lenni, nem a vedelésben öcskös...
  • milk4
    Higgy egy weboldalnak,én meg saját tapasztalatomnak hiszek.
  • bardocz
    Leiszlak földalá.
  • Jimmyke
    Elég sok kell. Párszor már meg kellett volna halnom, legalábbis ez az oldal azt állítja.
  • Molnibalage
    1,5 liter vodkanarancs - 40%-os vodkával! - után 6 órával is 80 kg-os féri esetén bőven a halálos mennyiség közelében van az ember.

Nem értem miétr jó az egyeseknek, hogy nagyon mondanak és kamuznak az ivással kapcsolatban...
  • tigeroo
    amúgy 1x hánytam életemben, pedig decivel kérjük a töményet is
    (pl. 3-4 fütyülős, aztán a buli maradék idejében még 2-3 kör, hogy "szintfenttartás"...de már 2hónapja nem ittam, max. sör)

olyan még nem volt hogy összefossam-hánnyam magam, fetrengjek. általában mire hazaérünk már viszonylag józan vagyok.

sztem átlagosan bírom a piát, van ismerősöm aki már 1 feles után úgy néz mint a boci :) meg van olyan (NŐ!!!) ismerősöm aki csak úgy nyeli a piát...jobban mint egy alkesz :D
  • tigeroo
    tessék, hogy mekkora baromságokat hordtok össze ne csak pofázzatok
  • chhaya #73826
    Nem iszom alkoholt.
  • Pepsi Twist
    Ihatok mint egy barom, meg se karcol.

Nem tudok annyit inni 1 party alatt :D 120kg-t ledönteni szinte lehetetlen elég sok pia kell
  • Unreal1942
    Elég sok kell, de nem reménytelen :D
  • Bachstein
    Egyéb --> abszolút társaságtól, hangulattól, helytől függ. Van hogy 2-3 korsó sör után jól érzem magam, van hogy egész este felesezünk haverral és meg se kottyan.
  • jhetedikj
    Viszonylag kevés is elég, hogy berúgjak.

az utóbbi 1 hónapban egy sör csúszott le, szóval most nem kéne sok