A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: mobilize.hu :.
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
szerintem válaszoltam a fenti kérdésre...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
szerelmet, csajokra, motorral, biciklivel, pénzt, fogadást, játékot...
aztán 10-be gondoltam hogy na ha eddig ilyen lazán ment akkor mostis fog.
és onnantól picit alávettem az iskolára fordított idõt.
félévkor nem lehet bukni. az csak egy figyelmeztetés :)
aztán érettségire összeszedtem magam, megtanultam ami kimaradt elõzetesen. és most cadcam grafikusként tengetem a napjaim, kifejezetten jó eredményekkel :)
u dont have to listen anybody else but me
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
de... most félévkor félek ez sikerülni fog... eléggé rossz az átlagom... de az egész osztály így van vele... picit gecik a tanárok így 13.-ban^^
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
cisco 4eva<#vigyor>#vigyor>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
tulajdonképpen nem figyeltem sose, aludtam órákon, így meg is lett a munkám gyümölcse.
pótvizsgán átmentem 5-re.
/Ellenben nekem borzasztó eredmény, hogy ha bukunk akkor kevesebb megy át a pótvizsgán mint akit meghúznak. pedig igazán nem lehetetlen ám felkészülni rá :)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Igyekezz többet törõdni azzal, ami még a világ szépségeibõl csodálatosképpen megmaradt, az emberiség minden pusztításai mellett is.\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
kétszer volt a 9.
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Faterom minden nap helyreteszem :D
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
.: mobilize.hu :.
kisgyerek korom óta szabályosan elfog a hányinger, és rosszul vagyok ha kórházban kell mászkálnom
Amúgy a 2. és 3. válaszlehetõség közt van valami különbség...?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Szívesen segítenék...ha lenne rá idõm...meg ha képes lennék rá.
De igazság szerint...a beteg gyerekeknek a látványát sem bírom...mert rögtön összeszorul a torkom,és bõgni kezdek.
Nem bírom nézni mások szenvedését. Fogtam már haldokló ember kezét...nem vagyok ehhez elég erõs.
Már attól is kurva szar napom van, ha be kell mennem a kórházba. Nem bírom az ilyet. Olyan kibaszott depresszív, hogy nemigaz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Zabhegyezõ Gyerekanimátorok Egyesülete