A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Az más kérdés, hogy azt a pénzt egyesek inkább új kocsira és szopógépekre nyúlják le.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
.: mobilize.hu :.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Þór vígi þessi rúnar

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
De csakis állatmenhelyeset. Az emberek nem érdekelnek.
Þór vígi þessi rúnar
latom erted a lenyeget.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Lacee már leírta a #60211-ed HSZ-ben hogy miért is... <#smile>#smile>
Amúgy bájos, hogy nem elég hogy te így vélekedsz (azt szabad, mindenki azt csinál amit akar), még bunkó módon oltasz másokat is, lényegében a semmi miatt... Tényleg gratula 😛
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
szerintem ez egy fontos dolog, a rászorulók minden jó szónak, mosolynak örülnek, nekünk meg csak egy kis idõbe kerül. Napi másfél óra agyatlan codozás vagy fórumtrollkodás helyett sokkal nagyobb élmény 😊
De a legtöbb ordas faszság.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
A legtöbb jól összerakott kamu, de ami a politikát és gazdasági érdekeket illeti, azok között vannak teljesen nyilvánvaló dolgok is. Ezeket nem is nevezem összeesküvés-elméleteknek, sokkal inkább tényeknek. Például szeptember 11 ugye, meg az egész terrorellenes háború (molni kedvence)