A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerilla kertészet... hmmm... nem is rossz ötlet. 😊
clio1616v
van az a pénz amiért önként dolgoznék... mindenféle kényszer nélkül is

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Nem, de pl utcát söpörnék, vagy virágot ültetni, vagy bármi más.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

bogyoka
Nagyon ritkán esetleg.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

LordVenom
Nagyon ritkán esetleg. De nem bármilyen munkát...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Calver
és még a "magyar mentalitás" flém el sem kezdõdött...

"The trees move. Do you not see it?"

89
<#idiota>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

byzhouse
Senkinek,soha,semmikor nem segítek ingyen :|

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Vadnokedli
én azért szeretek dolgozni ha kapok érte pénzt. 😄

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Scottt
Egyszer talán kipróbálnám, hogy megnyugtassam a lelkiismeretemet.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

tigerbácsi
Sosem vállalnék ilyen munkát.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

milk4
Attól függ,hogy milyen munkáról lenne szó.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

NEOreg3
sima munkához is lusta vagyok

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

tommygear
állatmenhelyen igen
0Fritz0
Nem, mert ott az adónk és abból telik szociális munkásokra.
Az más kérdés, hogy azt a pénzt egyesek inkább új kocsira és szopógépekre nyúlják le.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Lacee86
Hát nagyon ritkán esetleg. Szép dolog az önzetlen segítség, de nagyon nem azt a világot éljük. Az emberek dolgoznak, sokszor másodállást vállalnak vagy túlóráznak, hogy eltartsák a családjukat. Ha van egy kis szabadidejük, azt meg azért nem idegenek segítésével töltik. Ridegen hangzik de ez az igazság a mai világban. Az ápolást, gondozást, segítségnyújtást meg kell fizetni. Természetesen ennek az lenne a módja, h az igazán rászorultak állami intézményen keresztül ingyen megkapják a TISZTESSÉGES ellátást, a gondozó meg természetesen az államtól megkapná a TISZTESSÉGES fizetését. Ennek így kéne mûködnie, csakhogy nem így van. Anyám is gondozónõ, havi 80-ért robotol, és sokszor olyanokhoz kell mennie, akik abszolút nincsenek rászorulva a segítségre... Pedig ez a gondozás kizárólag szociális alapon járna, nem úgy h megy az ingyencseléd... Felháborító.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

autoszimulator
nem vállalnék, de ha már felmerült, hogy állatok vagy emberek, akkor mindenképp emberek. de valahogy a mai világban a szeretteimen kívül senki iránt nem érzem azt a vágyat, hogy segítsek, mert akkor azért valaki hálás lesz, stb. szimplán leszarom.

.: mobilize.hu :.

89
Voltam már párszor kórházlátogatáson, meg pszichiátrián is Karácsonyozáson, hát nem valami hûdejó élmény, de jó érzés mikor mosolyt csalsz olyanok arcára, akiknek senkijük sincs, fõleg így az ünnepek alatt.

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Dick Riddick
De soha.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Carlos
inkább mint a nagyanyád szarját lapátoljam miközben arról mesél, hogy köszvényes a lába és a kisonokák se látogatják már!

Þór vígi þessi rúnar

Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

OrioN the S
ha valaki onkentesen jelentkezik ilyenre, akkor nem hiszem, hogy finnyaskodni fog. szvsz.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

de akkor se légy finnyás ha egy karám tehén szart kell összelapátolnod majd azt a trágya tetejére felvinned és ott kiönteni....
Carlos
Nagyon ritkán esetleg.
De csakis állatmenhelyeset. Az emberek nem érdekelnek.

Þór vígi þessi rúnar

OrioN the S
"idõseknek elvinni az ételt, beszélgetni velük, fogyatékosokra vigyázni, kórházban beteg gyerekeknek mesét olvasni, állatmenhelyen takarítani,stb..."

latom erted a lenyeget.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

QuippeR
gondolom hihetetlenül rászorulsz. az egy dolog, hogy gyökér vagy, de próbáld meg nem hirdetni, több sikered lesz az életben.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Néhanapján elvállalnék ilyen munkát...

Lacee már leírta a #60211-ed HSZ-ben hogy miért is... <#smile>
Lacee
a karitatív munka nem egyenlõ azzal, hogy önként hülyét csinálsz magadból. Olyanoknak segítesz, akik máshonnan nem nagyon várhatnának támaszt, pl idõsek, árvák, hátrányos helyzetûek stb

Amúgy bájos, hogy nem elég hogy te így vélekedsz (azt szabad, mindenki azt csinál amit akar), még bunkó módon oltasz másokat is, lényegében a semmi miatt... Tényleg gratula 😛

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

*öltesd= ültesd
beszerzek mégegy kapát , jöhetsz te is , de inkább tavasszal gyere és öltesd a veteményt INGYEN!!!
gyere adok neked is egy kapát és kapálhatod a kertem!
daeemoon
Néhanapján elvállalnék ilyen munkát

ha ennyire akarod a munkát gyere ide hozzám , van egy nagy kertem adok egy kapát és kapálhatod egész nap! de nem adok egy falat kenyeret sem!!!!!
Lacee
Néhanapján elvállalnék ilyen munkát.

szerintem ez egy fontos dolog, a rászorulók minden jó szónak, mosolynak örülnek, nekünk meg csak egy kis idõbe kerül. Napi másfél óra agyatlan codozás vagy fórumtrollkodás helyett sokkal nagyobb élmény 😊

sosem

Benny04

somdav95

OrioN the S
grat.

pénz nélkül dolgozzon az akinek elgurult a gyógyszere!!!!!!!!
Lehet szavazni

wordsworth
nem érdekel... 😄cpcpcp tipp cpcpcp akkorsemérdekeeel 😊)

PSP user n\' soon ps3 user too :)

SötétBarom
Nem, butaság azt hinni, hogy ilyen létezhet és nem is buknak le.

De a legtöbb ordas faszság.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

clio1616v
miaó

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
jaj

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Butterbean47
2.

Következõ kérdés :Mindenki hazudik!

😄

Death only needs to knock once.

Vadnokedli
nem izgat. még csak nem is lett keményebb :[

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

angelslie
Ty 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Pontosan
A legtöbb jól összerakott kamu, de ami a politikát és gazdasági érdekeket illeti, azok között vannak teljesen nyilvánvaló dolgok is. Ezeket nem is nevezem összeesküvés-elméleteknek, sokkal inkább tényeknek. Például szeptember 11 ugye, meg az egész terrorellenes háború (molni kedvence)