A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-----
Csak bizonyos oltások esetében érthetõ a tiltakozás.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
nem érdekel ,ha õ így látja helyesnek hát tegye 😊
nagyon régen se voltak ennyiféle oltások mégis éltek és haltak az emberek...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Biztos jó mutatni azokat a számokat, hogy meghalt már 45 ember, megfertõzõdött még X db, de azért ha nem harapják el a mondat végét, láthatod hogy szinte MIND valamilyen más, komoly betegségben szenvedett. Kismamák más téma, az kényesebb, ott több dologról kell dönteni, de ott talán még én is az oltás mellett lennék. De a lényeg, hogy teljesen egészsges emberek nem nagyon halnak meg ebben. Pedig emlékszem arra a csodás mondatára valamely fódokinak, aki még a vírus terjedése elõtt azt mondta, azért veszélyes ez a betegség, mert a legérzékenyebben a makk egészséges, fiatal felnõtteket érinti. Szerintem õ sem hitte el, de azért kimondta, hadd lehessen nevetni egyet.
Más influenza is képes megölni ennyi beteg embert, plusz ennek lehet kicsit súlyosabbak a tünetei, nehezebb "csak" úgy kifeküdni, plusz néhány ember - mindazok ellenére, hogy egészséges - kórházban köt ki. De ez a pár példa még - számomra - nem elég, hogy oltassak. Jobban odafigyelek pár apróságra, és ennyi.
De témánál maradva, a gyerekkori oltásokon már elég sok generáció felnõtt. Azt bizonyítani, hogy ezek miatt lett ilyen a társadalmunk, amilyen (gyerekbûnözés, idegbeteg állatok, fiatal lányok mint a kurvák) lehetetlen 😄 más nagy gond nincs velük, simán adhatóak, sõt kötelezõek. Nem igazán választás kérdése ez. Az hogy nincsenek járványok, jó eséllyel pont ennek köszönhetõ.
.: mobilize.hu :.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
u dont have to listen anybody else but me
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
ui.: javítva.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mindenki maga döntsön, én nem állok egyik pártján sem... bár azt belátom én is hogy szükség van az oltásokra...
Ezek a kórokozók már bebizonyították mire képesek.
\"Heroes never die. They just reload.\"
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Egyébként üres szavazás. Nem nagyon tudok hozzászólni.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A kariról nekem mindig a videókártya jut eszembe. 😊
Utánanéztem a törölt állományoknak, és nekem sem tûnik fals riasztásnak. Az ESET jól vizsgázott, gyorsan eltüntette amit el kellett.
Most a fát is kilenc után sikerült elkezdeni díszíteni...
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Megjegyzés: a tárhely összes állományában jelen van ez kis férge. :/ Több oldal fut errõl a tárhelyrõl, én csak ezt a szavazósat szerkesztem, de a többin is jelen van.
Minden esetre _NEM_ én szarakodtam, és köszönöm a hibajelentéseket. Direkt emiatt tettem fel egy Avast-ot, nálam látszólag megoldotta a problémát az ismeretlen kód eltávolítása. Majd jelezettek vissza, hogy nálatok is megjavult-e. (Gyorstárazás még produkálhat furcsa dolgokat, de jónak kellene lennie.) A Firefox fagyogatások is szinte biztos emiatt voltak.
ui.: majd ezek után (ha nem bukkan fel hiba), akkor jelezzetek már vissza arról is, hogy gyorsabb lett-e a betöltés, illetve hogy az a pillanatnyi megakadás jelenség is elmúlt-e.
uui.: a jövõben is légyszíves jelezzétek ezeket a hibákat, nálam (Linuxon 😛) nem volt semmilyen anomália, észre sem vettem volna, szóval sokat segített a jelentés. 😊
viszont idén eléggé elkéstem, még ma délelõtt szaladgáltam a nyomdába
és mindig én készítem saját kezemmel.
u dont have to listen anybody else but me
Mindig a végére hagyom a bevásárlást, de kapkodás nélkül sikerült elintézni.
Egyéb: normál árú ajándékokat vettem...mindenkinek azt, amirõl tudom,h vágyott rá 😊
Utolsó pillanatban kapkodva lettek meg az ajándékok.
Mások vágyait teljesítettem, még ha nem is volt olcsó.
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
2. Utolsó pillanatra lett hagyva, de kapkodásnak nem volt mondható.
3. Ez is változó. Idén saját kezûleg gyártottam ajándékot, tavaly vettem.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Családi vacsora azt kész.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(