A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyéb büntetések, pl. levágjuk a karját vagy beszúrunk neki egyet vénásan hogy haljon meg rohadtul állatiasak.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Az iskolák területén belüli erõszakos cselekedetekért különösen súlyos büntetéseket szabnék ki. / kivül is...
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Gyalogoltam a külvárosban, nagydarab egyén bõrdzsekiben, borostásan, rosszkedvûen. Elmentem egy kiscsóka mellett /maximum elsõs lehetett/, észre sem vettem, majdnem a térdemig ért. Utánamszólt: Szép kabát, kishaver! Én meg lefagytam egy fél percre, mondom biztos rosszul hallottam, valamelyik kertbõl szóltak rám, de nem. :D
Autókat gyújtogatnak, borogatnak, volt hogy egy 11! éves nyikhajt több mint tíz rendõrautóval üldöztek a városban, plusz egy helikopterrel. Erre számíthatunk majd itthon is, ha nem változik a hozzáállás.
\"Heroes never die. They just reload.\"
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Ez igaz csakhogy ha most nem tesznek semmit akkor hamarosan sokkal súlyosabb lesz a helyzet.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
- A problémásabb egyének csak szakember rendszeres látogatása mellett folytathassák tanulmányaikat.
- A helyzet nem olyan vészes, nincs tennivaló.
Spread De Love!
Ha meg onnan is kivágják akkor marad a gyogyós iskola az ilyenek úgyis oda valók.
Én ezekre szavaztam:
- A tanároknak visszaadnám a fizikai fenyítés lehetõségét.
- A problémásabb egyének csak szakember rendszeres látogatása mellett folytathassák tanulmányaikat.
- Az iskolák területén belüli erõszakos cselekedetekért különösen súlyos büntetéseket szabnék ki.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
ha már nem veszik fel sehova sem, akkor így járt, de onnantól fogva segélyt soha semmilyen formában nem kapna sem õ, sem a családja
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Testi fenyítés semmiképp sem, mert van jópár tanár, aki csak azért az, mert úgy õ lehet a kiskirály, meg rá hallgat x ember, ha már máshol egy senki.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Az egész oktatási rendszert fel kéne cserélni kooperatív módszerekkel. Akkor az ilyen gyerekek maguktól kiperegnének, vagy önként bekapcsolódnának.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Egyéb, pl. (kommentben): Idézem csakegyalreg-et: Ha a gyerek valami rosszat követ el a SZÜLÕKET IS BÜNTETNÉM, akkor talán több idõt fordítanának a gyerek nevelésére.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Minden iskolába biztonsági õr(öke)t helyeztetnék." -Sokba kerülne, nincs is annyi biztonsági õr
"Fémdetektor kellene minden iskola bejáratához." -#60464
"A tanulóknak rendszeres pszichológiai vizsgálatokon kellene átesniük.
A problémásabb egyének csak szakember rendszeres látogatása mellett folytathassák tanulmányaikat" -Esetleg egy felületes vizsgálaton kéne kiszûrni azokat akik nagyon veszélyesek. Mélyrehatóbb ellenõrzéshez/vizsgálathoz pénz és szakember kéne, mégpedig sok.
"Az iskolák területén belüli erõszakos cselekedetekért különösen súlyos büntetéseket szabnék ki." -Általánosságban kéne szigorúbb büntetés, mert így akkor az iskolán kívülre kerülne az erõszak ami nem old meg semmit.
EGYÉB: Ha a gyerek valami rosszat követ el a SZÜLÕKET IS BÜNTETNÉM, akkor talán több idõt fordítanának a gyerek nevelésére.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ez pl mi a kurva isten faszára jó? :D beviszi a porcelán kést azt csõ... vagy a fatestápolót...
Egyéb, pl. (kommentben)
Az egész oktatási rendszer szar... 34 gyereket próbál tanítani 1 tanár... (1 órán) normál esetbe max 10 emberke kéne hogy hallgassa a tanár szövegét ja igen annyi hallja meg a 34 emberbõl viszont a maradék szivatja a tanárt és nem hagyja tanulni a többieket tehát ez az egész rossz meg nem csak hogy szivatja meg apja fasza hanem a tanár se tud 34 emberre oda figyelni és elmagyarázni 34 embernek egyenként mert mindenkinek más problémája lehet az adott dologgal...
am szegeden is van ilyen iskola ahol csak a csõcselék jár a 6kiló :D vagy a móra (1 és ugyanaz a 2) ott 500FTér késeltek...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A tanulóknak rendszeres pszichológiai vizsgálatokon kellene átesniük.
Az iskolák területén belüli erõszakos cselekedetekért különösen súlyos büntetéseket szabnék ki.
Valahogy megkéne igazán szüntetni már ezt. Mondjuk az én sulimban nincs komolyabb eröszakosság mert azért komolyan járnak el. De a piszkálódások ugyan úgy jelen vannak, ami ellen nem lehet tenni és nagyon zavaró -.-
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
A fémdetektorok beszerzése és mûködtetése nem kevés pénzbe kerül, egy olyan országban ahol sokszor a normális étkeztetésre sincs pénz. Arról nem is beszélve, hogy amelyik srác be akarja vinni a halefját, az valószínûleg be is tudja.
A biztonsági õrök egyrészt nincsenek ott mindenhol, másrészt a jogkörük korlátozott.
A pszichológusi vélemény érdekes ötlet, de amíg kilóra meg lehet venni az értékeléseket...
A tanárok fizikai fenyítésével is vigyázni kell, addig nincs gond amíg megérdemelten kapja valaki, de egy idegbeteg tanár több problémát okoz mint amennyit megold.
Egy biztos, ha túl sok mindent megengednek a tanulóknak, azok élni is fognak a lehetõséggel.
Voltam már ott,(nem mint diák) egyik haveromnak a nõvérét anno oda vették fel. Hát mit ne mondjak... alig vártam hogy elhúzhassak onnan... :S
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Volt akinek pofozógép volt a neve. Volt aki kokizott, pajesznál fogva rángatott. Kulcs csomót oda vágott. Egyszóval nem vicceltek.
Mégis szép emlékek mert nem ok nélkül történtek ezek a fenyítések. Nagyon rendes emberek voltak. Igazi pedagógusok.
Nem gondolom, hogy ez abban a formában most is tartható lenne, de ami most van, hogy a diáknak mindent szabad az azért túlzás. Sokkal nagyobb szigort vezettetnék be. Az iskola nem játszótér és nem dühöngõ. Akit nem tanítanak otthon viselkedni az ne járjon normális emberek gyerekei közé.
És itt nem arra gondolok, hogy néha összekapnak, verekszenek. Mert ebbõl is kell egy kicsi.
Én se voltam jó gyerek. Rendszeresen jártam az igazgatóiba <#zavart1>#zavart1>
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)