127612
  • Dick Riddick
    Szerintem engem még azon is.
    Sokszor beégtem, de hát ilyenek a tizenévesek.
  • Pepsi Twist
    Semmi érdekes nem történt
  • OrioN the S
    egyszer akcio kozbe fater dorombolt az ajton.. folugrottam.. ra az elektronyos radiatorra amivel beborultam a sarokba.. aztan ajtot nyitottam :d kerdeztem ,h "mi a *** van?" :D aszondja semmi csak nem talalja a szemcseppet :D! mondom az fasza! :D bnom meg ott sikitott a rohogestol..
  • szieszáj
    :D
  • szieszáj
    7.
  • SötétBarom
    Komolyra fordítva: amíg otthon laktam, muternak kedvelt időtöltése volt, hogy valami random kérdéssel benyitott a szobámba -.- Egyedül anális szexen nem kapott rajta, minden máson igen.. :D
  • SötétBarom
    Az elég kínos volt, amikor a csaj sikított, hogy nagyon fáj neki, a másik kettő akkor picit megijedt, de aztán végülis minden jól alakult :DDDDDD
  • OrioN the S
    Épp rajtakaptak azon, hogy.....

volt kulcs abba a rohadt furdoszoba ajtoba ,de nem lehetett elforditani :D es benyitottak..raadasul egy lany :D nekem meg ott viritott a feher seggem.. bnom csak annyit mondott "bazmeg mondtam ,h benyitnak" [bizonygattam ,hogy mindenki hulla es tuti alszanak.. es ide bizony nem fognak benyitni]

kb 7 eve volt ,hogy a minosegi agyam fogta magat es beszakadt :d epp esemeny kozbe.. vegulis nem volt olyan ciki ,mert rohogtunk mindketten.. csak baze.. akkor is gaz :D

meg volt meg sok mas eset.. :d ha eszembejut akkor leirom.
  • DJ Skyline
    semmi
  • SötétBarom
    Höhö, amíg rendszeresen bringáztam bő 20 kilóal voltam könnyebb mint most :DDD És tényleg nem olyan fárasztó. A futás az nagyon overkill nekem is..
  • poppe
    bringázni a legjobb... pláne ha hegynél lax, nem is értem hogy nincs bringád... abszolút szórakoztató, nem fogod kötelező mozgásnak érezni. haverral még jobb, de én egyedül is képes vagyok egész nap tekerni
  • ba32107
    Hát sajnos nekem is van egy jó 5-10 kiló feleslegem. Nem vagyok dagadt, és nem is látszik, de van pár úszógumim ami félmeztelenül nem szép látvány. Sajnos elég lusta vagyok, és egyáltalán nem mozgok semmit. Régebben otthon edzettem (felülés, fekvőtámasz, ilyesmi), de rájöttem, hogy ennek igazi mozgás nélkül semmi értelme. A futás részemről kizárva, alapban bokasüllyedésem van, és régebben csípőficamom is volt, engem nagyon lefáraszt a futás, és szerintem nem is tenne jót. Bringázáson gondolkoztam, mert úgyis egy hegy tövénél lakom, így aztán heti két-háromszor feltekerni egész jó testmozgás lenne. Az egyetlen gond, hogy venni kéne egy bringát :D De mindenképpen el kéne kezdenem mostanában, mert nyárig szeretném leadni a feleslegemet. Az szerintetek tartható?

Kaja: na én valami förtelmesen étkezem. Bár szeretem a zöldséget és a gyümölcsöt, de annyira mononton az étrendem, hogy az nagyon nem jó. Mindig csak kenyér, szalámi, tészta, hús. Főzelék nagyon ritkán. Az emésztésem se valami jó. Változtatni kéne záros határidőn belül, mert ez így nem lesz jó :/
  • NessieGraf
    Mostmár tegnapi kaja:

Reggeli: aludttej, élő tehén (láttam) tejéből
    Estefelé: pörköltszerű leveszöldségek, zöldbab (egyik szomszédtól, házilag fagyasztva) + csirke a másik szomszédtól (tápot nem is látott változat)

Jó volt.

Nem eszem: margarint, étolajat, édességet (nem szeretem). Nem iszom: üdítőket (cukros nemfinom, idegmérget nemszeretem).

Testsúlyom: kb. 10 évvel ezelőttig vékony. Akkor egy myoma miatt szteroidot kaptam. 1 hét + 25 kg. Örültem. Ez kb. egy éve kezdett ürülni a szervezetemből (testépítők figyelmébe is), akkoriban vezettem be a nemeszem sor első két elemét is. Mást nem változtattam. Akkor eszem, ha éhes vagyok és annyit, amennyi jólesik. Az utolsó évben -20kg.
  • Fbn Lx
    mai kaja:

-egy magvassonkás kifli (12 óra)
    -egy tál milánói spagetti (14 óra)
    -két fullos szendvics anya módra, meg egy omlett (23 óra)

lál, most nézem, két étkezés között 9 óra eltelik, ilyen nálam gyakran van. reggelire meg sose vagyok éhes, ezért csak akkor eszek kicsit ha beérek suliba, általában egy szendvicset és kész.
    esteevős vagyok.
    és vékony.
  • n3whous3
    a "figyelem általában az összetételt, de egyébként nem számolok"

illetve az "azt eszem amit kapok, de azért érdekel"

válaszokat hiányolom :D
  • bardocz
    Szerintem kikcboxot próbáld ki,én 2 évig csak húztam,hogy neeem,de már bánom:)
  • bardocz
    Érdekes,nálunk van egy srác,most országos versenyen ahol a top4 van 2. lett,és minden reggel jár futni.Gondolkoztam rajta,hogy egyszer ki kéne próbálnom,csak a futást rühellem.
  • bardocz
    Én két órás kick-box edzés előtt 1-1.5 órával eszek,különben meghalnék ott,semmi energia.Most olyan 57 kiló vagyok,ruhában cipővel doki 60-at mért.Nem eszek sokat egyszerre sose,meg amúgy se,van,hogy elvagyok 4 szendviccsel,meg sütivel egész napra,de van,hogy 3 szendvics,2x meleg kaja,meg 2. vacsira még egy kis szendvics,csoki,süti,ami van.
  • bardocz
    És itt mi az egészségtelen?:)
  • bardocz
    Hízlal a lófaszt,aki mozog az nem fog elhízni szimplán a kólától.
  • Vegas
    reggelire müzlie ebédre semmy estére müzlie.. szar az ebéd és inkább nem eszek semmit -.-
  • DJ Skyline
    és igazából nem is eszem sokat, a reggeli az kb 2 zsemle valami nem tudom mivel. az ebéd az a szokásos, leves meg második fogás, de nem jellemző a nagyon zsíros étel. a vacsora meg kb ez a tejes balhé, bár ez sem minden este. napközben néha néha ha épp van, akkor kis csoki leugrik, de a chipsek meg ilyenek elvannak felejtve nálam. gyorséttermekbe (McDonalds, stb) sem szoktam járni túlzottan, tényleg akkor mikor nincs lehetőség más étkezésre, mert később megyek haza pl, és nincs lehetőség most beülni valahova normális(abb) ételre. inni leginkább teát szoktam, meg vizet
  • panther112
    Én arra tippelek, hogy valami kiürült a szervezetedből, és azért voltál erőtlen, velem is történt már meg néha.

Pepsi Twist: kéne valamilyen másféle mozgásformát is választanod, nem csak olyat, ami a vázizmokat terheli. A szív-tüdő rendszert meg kéne erősíteni (úszás-futás, esetleg bicikli, vagy ha a gépeket szereted, akkor evezőgép, avgy ilyesmi), az rendberakná a táplálékfelvételedet is, nem kívánnád annyira azokat az ételeket, amiket most eszel. Egészséges, jól terhelhető belső szervek nélkül valóban jó fizikum. Nekem a csontjaimmal van gondom, ha kicsit is kihagyok, akkor legyengülnek, és elég lassan tudom őket újra megerősíteni. Mindnekinek van egy, vagy több gyenge pontja, ezekre kell igazán figyelni, és akkor szépen fokozatosan, és biztonságosan lehet egyre jobb teljesítőképességre szert tenni.
  • DJ Skyline
    engem nem vonz semmilyen sport, anno általánosban fociztam egy évig a suliban, de rájöttem hogy ez nem az én sportom, még hobbiból sem szeretem. ez most sem változott. :D most meg pláne nincs kedvem sportolni, lusta vagyok mint a franc. szerencsére nem vagyok egy koca, de azért egy 10 kg-ot leadnék szívesen, olyan 80 kg köré jó lenne beállítani a súlyt. lehet az étrendem nem jó, talán ott rontom el hogy mindíg este szem nagy tál műzlit vagy fél liter tejjel ha nem többel. asszem ezek a gabonapelyhek meg tele vannak szénhidrátokkal, és pont akkor viszem be ezeket a dolgokat a szervezetembe, mikor pihen a testem egész éjjel. reggel talán több értelme lenne az egésznek, aztán lehet tök hülyeség volt ez amit írtam. régen gondolkoztam én is kick boxon (egyik haverom anno kick box-olt, kicsit megtetszett), de most ez így már feledésbe merült. tényleg az a szerencsém, hogy nem vagyok egy hízós típus, tehát nem kell attól tartanom, hogy pl ma megettem egy jó adag székelykáposztát jaj mi lesz most.
  • A Kaszas
    dagadt disznó vagy:D
  • Ability
    Azért nekem ezek szép emlékek, ezért szeretek róla mesélni, és most elgondolkoztam, hogy újra át kellene térni erre, csak nem olyan őrült módjára. Nyáron jártam futni, de ilyen sötét, nyirkos időben nem szeretek, ezért is várom már a tavaszt, hogy újrakezdhessem. Lehet mégis bele kellene kezdeni valamibe így télen. Pl engem az úszás is vonz valami komolyabb formában...
  • Ability
    Fura, mert amúgy visszagondolva sosem voltam olyan fitt, mint akkor. Ilyen kettős érzésem van ezzel, egyrészt mindig erőtlen voltam, de valahogy mozgékonyabb, aktívabb voltam, és jobban éreztem magam a bőrömben. Edzés után meg olyan jól esett kikapcsolódni, sőt, mindent sokkal jobb csinálni egy kis jóleső fáradtság érzéssel.
  • panther112
    Ha leesik az első hó, menj ki futni, az egyik legjobb terep. A friss, még ropogós hó nem csúszik (jó esetben nem is túl mély), és kellemes, ruganyos, majdnem annyira, mint a faforgács. Ha már egyszer megszoktad a hideget, többet nem fog zavarni, és akkor le tudsz menni hó nélkül is:)
  • pyrohun #20763
    így meg kb. meg fog halni 10 éven belül (félreértés ne essék, remélem nem fog!)
  • David2
    nem azért mondom, de szvsz ennyi kaján élni az egészségkárosítás. Ez biztosnem tartalmazza a testsúlykilogrammonként 1 g fehérjét, s gyakorlatilag napi egyszer viszel be szénhidrátot, 5 helyett.
  • Ability
    Lenne miből fogyni kép alapján.... :P De ha igaz az az életmód amit itt beállítasz, akkor neked totális érvágás lenne egy komolyabb fogyókúra.
  • panther112
    Hát, ha Te vagy az az amatőr testépítő, aki képeket is rakott fel magáról, akkor sztem legalább 20-30-40 kiló felesleg van rajtad (bár attól függ mi a cél, sok helyen nem ideális 6-7%-os testzsírral lenni, hanem jobb 12-14-el). Amúgy szerintem a testépítés leginkább egy speciális egészségkárosítás. Hozzánk edzésre is jönnek be kigyúrt fiúk, a 2. órában már tartani nem bírják a kezüket küzdelem alatt, lomhák, lassúak... de ők viszik fel a zsákokat, és ezért mindeki szereti őket:)
  • pyrohun #20759
    hát azért lenne miből a kép alapján, sorry :)
  • Ability
    Én is a futással szimpatizálok. Amíg kövér voltam, addig futottam 30 métert és már ki is voltam, utáltam suliban a futást, egyszerűen nem bírtam. Amikor lefogytam (nem futottam alatta, nem ezzel fogytam le), akkor egyszer egyik barátom mondta, hogy menjek le vele futni. Régen azon a pályán negyed kört tudtam futni, fogyás után lefutottam vagy 10-et első alkalomra megállás nélkül és csak azért kellett abbahagyni, mert szarul vettem a levegőt és rohadtul szúrt az oldalam. Az kb. 4-5 km amúgy, ami nem nagy táv, de én nagy eredményként könyveltem el, mert előtte nem voltam rá képes, és ami meglepett, hogy élveztem, és onnantól kezdve lejártam gyakrabban és később ment a 10 km is megállás nélkül. Most meg fos idő van és nem tudok lemenni. :/ Fogyózni már nem akarok, de futni tavasszal menni fogok minden nap szerintem.
  • extramagascsaj
    Én volt mikor fogytam 15kg-ot 1-1,5 hónap alatt...
    800kalóriás diéta...szar volt
    mostmár inkább az odafigyelek h mit eszek, és gyúrok dolgot preferálom...
    sokkal lassab,de hosszú távon jobb sztem
  • panther112
    Biztosan alkat kérdése, de nekem csak akkor van energiám, amikor így élek. Már jó 8 éve tartom ezt az életstílust (volt benne 1 év szünet, na akkor mindig fáradt, levert voltam), és nem is akarok rajta változtatni, mert jól érzem magam a bőrömben.
  • sweech
    lenne ott miből bőven, képek alapján ;)
  • Pepsi Twist
    te én szted le tudnék fogyni 130 kilóról 100ra? :D bár nem lenne miből fogyni ehh...
  • Pepsi Twist
    70 kiló? o.O
  • Ability
    Jól nyomod, nekem is szép emlék az a fél év, amikor ilyen rohadt komolyan vettem mindent, de én nem tudom belekezdenék-e újra, mert amúgy amikor benne voltam, akkor eléggé belefáradtam...