engem nem vonz semmilyen sport, anno általánosban fociztam egy évig a suliban, de rájöttem hogy ez nem az én sportom, még hobbiból sem szeretem. ez most sem változott. :D most meg pláne nincs kedvem sportolni, lusta vagyok mint a franc. szerencsére nem vagyok egy koca, de azért egy 10 kg-ot leadnék szívesen, olyan 80 kg köré jó lenne beállítani a súlyt. lehet az étrendem nem jó, talán ott rontom el hogy mindíg este szem nagy tál műzlit vagy fél liter tejjel ha nem többel. asszem ezek a gabonapelyhek meg tele vannak szénhidrátokkal, és pont akkor viszem be ezeket a dolgokat a szervezetembe, mikor pihen a testem egész éjjel. reggel talán több értelme lenne az egésznek, aztán lehet tök hülyeség volt ez amit írtam. régen gondolkoztam én is kick boxon (egyik haverom anno kick box-olt, kicsit megtetszett), de most ez így már feledésbe merült. tényleg az a szerencsém, hogy nem vagyok egy hízós típus, tehát nem kell attól tartanom, hogy pl ma megettem egy jó adag székelykáposztát jaj mi lesz most.