ba32107#20780
Hát sajnos nekem is van egy jó 5-10 kiló feleslegem. Nem vagyok dagadt, és nem is látszik, de van pár úszógumim ami félmeztelenül nem szép látvány. Sajnos elég lusta vagyok, és egyáltalán nem mozgok semmit. Régebben otthon edzettem (felülés, fekvőtámasz, ilyesmi), de rájöttem, hogy ennek igazi mozgás nélkül semmi értelme. A futás részemről kizárva, alapban bokasüllyedésem van, és régebben csípőficamom is volt, engem nagyon lefáraszt a futás, és szerintem nem is tenne jót. Bringázáson gondolkoztam, mert úgyis egy hegy tövénél lakom, így aztán heti két-háromszor feltekerni egész jó testmozgás lenne. Az egyetlen gond, hogy venni kéne egy bringát :D De mindenképpen el kéne kezdenem mostanában, mert nyárig szeretném leadni a feleslegemet. Az szerintetek tartható?
Kaja: na én valami förtelmesen étkezem. Bár szeretem a zöldséget és a gyümölcsöt, de annyira mononton az étrendem, hogy az nagyon nem jó. Mindig csak kenyér, szalámi, tészta, hús. Főzelék nagyon ritkán. Az emésztésem se valami jó. Változtatni kéne záros határidőn belül, mert ez így nem lesz jó :/