Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Italia
és magyar felirat van benne?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

DJ Skyline
aki kipróbálta az írjon már majd pár szót. nem hiszem hogy konzolon és pc-n hatalmas különbségek lennének játék élményben.

kovecses
Aha persze.

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Tigristank
Múltkor én is fölraktam. 😛

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Ryder7
ja visszafelé. am toltam egy keveset XP (!) a TNFS-el (NFS1 gyengébbeknek). nagyon nehéz volt. mármint MW-hez meg Carbonhoz meg PS-hez

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Tigristank
Jó, hát ilyen képet sikerült találni, de akkor még volt belsõ nézet is, azóta csak visszafejlõdik a játék. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Ryder7
😄😄 de nincsennek a szélvédõn.😛

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Tigristank
Azt már azNFS 2 SE-ben ellõtték. 😄

Ryder7
a bogarak nekem is bejönnének. fõleg ha még netán Belgát is hallgatnék. (csak kutya meg macska kell és kész a Gépkocsi c. számuk klippje😄)

examinee
Azért mondom😊
MEg azt már jelentették volna. Fõleg hogy hétfõn érkezik a boltokba mo-ra is, szval csak szoltak volna😊

DJ Skyline
pláne hogy már aranyon van.

examinee
Nemkésik.

tûkönûlve várom mikor jelentik be hogy késik a cucc
RoyalPredator
Pontosan. Mopar-ra mi a francnak raknak spoilert, ráadásul iet?...
MAXIMUM a Superbird -féle Nascar spoilert tennék fel egy Moparra.

De nembaj, gyönyörködj a vízfelverõdésben.

Köv NFS-be meg a szélvédõn széttrancsírozódó bogarak lesznek a menõk.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Pepsi Twist
1. ha eltudta döntetni hogy fasza akkor értette a szöveget
2. ha nem értette a szöveget akkor hogy tudja hogy fasza?
3. a csaj tök alap angolul beszél amit 1 10 éves magyar anyanyelvû gyerek is megért 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

SötétBarom
<#falbav><#falbav><#falbav>

"lattam a sztori elejet és nagyon faxa csak nem értem mit dumal a csaj"

Ez komoly?????? <#szomoru1>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

emberek lattam a sztori elejet és nagyon faxa csak nem értem mit dumal a csaj... (nfshungary.hu)

jaja lesz speedbrake

Srácok,ebben a részben lesz vajón idõ lassítás, errõl nem tudtok valamit?

examinee
Most Wantedes és actor sztoris. Tehát a sztorit élõ személyek -kamerás felvétellel- játszák el. Tehát nem grafikus.

Sgtfathi
Nekem a Carbon + a Most Wanted tetszett végre nem csak körbe körbe kellett kocsikázni hanem volt story-ja is.
Télleg ez milyen jellegû lesz remélem nem Pro street-es !?

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

csak az a gusztustalan hátsó szárny ne enne rajta :/

RoyalPredator
Chevy Chevelle ftw!

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

SZilaJMaGGoT
a vélemények oszlanak meg nem az emberek...* XD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SZilaJMaGGoT
Itt az a helyzet, h megoszlanak az emberek... Az undergroundokkal új irányt vett a gém ami elõször még mindenkinek teccett mert vérfrissítés volt, aztán elkezdett olyan irányba haladni a gém ami az "nfs-ek sorsát nyomonkövetõ csoport" egyik felének bármit nyújt ebben az irányban, akkor is egy rakás szar lesz... Valakinek pl pont erre van igénye... Kicsi koromba én is fantáziáltam olyanokról milyen lenne ha a dodgem autók sportkocsi alakúak lennének...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

examinee
Én nem!!! Én a Carbont se szidtam bár szar volt... mondjuk a Pro streetet 2 hét alatt el is adtam 25%-os vágigjátszásnál.. na az tényleg szar volt😊

examinee
Neked is és Slicknek is mondom hogy olvassátok már el az elõttem szólót, hisz annak válaszoltam...
MAjd akkor megértitek mit irtam.
Meghát nemtom a smilek mit jelentenek nektek ebbe a szövegkörnyezetbe.

Snexi
egyébként már elõre látom hogy mindenki szarrá fogja szindi a gémet,még ha nem is olyan rossz
ha valamihez úgy állunk hozzá hogy szar akkor az bármilyen jó úgy is a szart fogjuk benne csak látni

[HUN]FaTaL
Szerintem a hang az egyetlen ami használható ebben a fostömegben😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Snexi
már aranylemezen van szal szerintem nem fognak csúsztatni

SLICK
max 2-5 napot csúsztatnak rajta, annál többet nem szoktak

Viktor9202
Remélem ezt azért nem fogjál eltologatni más idõpontra :S

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

SLICK
sztem a hangok azok amik mindig javultak

examinee
Hanem a hanggal!!!😊:😊😊😊

eddig se a grafikával volt a baj 😉

examinee
balee4
a képek alapján szvsz baromi jól néz ki a játék

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

EnZsolt
Nem lesz benne Lada 1200s? 😞
Majd megvárom míg modolnak egyet 😛

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

broman191
Tudod mert általában egy kategória királyaihoz szokás hasonlítgatni...<#hehe>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

[HUN]FaTaL
Pl. mert hasonló kategória a két játék?😊 Arcade autóverseny sportautókkal, utcai környezetben.

én pl azért utálom a Midnight club LA-t mert nem jött ki pc-re csak ****** konzolra.... <#gun>

Mégmindig nem értem miért kell a TDU-hoz hasonlítani... <_<

Csacsi
Ahogy figyelek a belsõ nézet kimarad a játékból 😞 Elég szomorú. Mind1, akkor maradok a Midnight Club : Los Angelesnél.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

[HUN]FaTaL
100 mérföld jaja 😄

hatalmas, fõleg a TDUhoz képest

EA: <#banplz>

Forza Italia
thx

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

MiQ
Idézet a F.A.Q.-ból: „Száguldj végig a hatalmas úthálózaton, fedezd fel a öböl mentén elterülõ Hármasváros térségét, melyben három egyedi várost szerteágazó országúthálózat köt össze!”
Ha jól láttam egy videó elején (vagy a végén) írják, hogy 100 mérföldnyi bejárható út van, ez tényleg óriási<#mf1>

AMD A10 7850K; 16 GB Kingston HyperX DDR3 1866; GA-F2A88XM-DS2

gduck
OFF:

Ez egy augusztusi fejlesztõi verzió, ami vasárnap este került ki a netre, de spéci xbox kell hozzá hogy elinduljon <#vigyor> Szal felejtõs!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Forza Italia
ebbe amúgy van magyar felirat? Vagy az csak egy másik verzióba lesz?