Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lesz ismét Collector's Edition -ös lehúzás:
Jármûvek:
2006 Koeniggsigg CCX
2006 Dodge Challenger Concept
2007 Porsche Cayman S
2007 BMW Z4 M
2007 Mercedes SL 65 AMG
És 20 új Kör verseny, Sprint és Check-Point kihívás...
Hát izzé... no komment...
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Tehát- a játék tehet róla. Ugyanennyit loadol a PS3-om is a GTA4-nél meg az UC-nél is ennyit fog.
PS3-mon meg eleve lesz elõtelepítés.
Amugy a wincsi azért is jó mert oda tölti le a demokat, a trélereket meg az egyéb szolgáltatást.
Mért lennék feszült?
Válaszoltam hogy nem a konzol hibája hanem a játéké...
Most gondolj bele: Nekem 20 GB-os. Egy game 7Gb körül van. Akkor ha telepítõs lenne feltennék 3-at azt ennyi.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Nekem xbox360 am van és semmit se kell telepíteni. DVD-rõl tölt.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
"Melyik nyomorék konzol loadol ennyit???"
És erre kaptam ezt a választ:
"Sajna mindegyik ennyit fog loadolni, nem konzol hanem game függõ...😞"
Szerintem lassan hokizhatnál egyet, mert nagyon feszült vagy. Ha ma még nem volt rá alkalmad, mindenképp tedd meg.
Az, hogy a tartalom és a koncepció foshegy, az más lapra tartozik..
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szval ez egy másik video, de lényegében arról szol igen, ami a másik videó elsõ harmada.

Nyilatkozom picit a játékról! Most kivételesen eltalálta az EA, fantasztikusak a videók, nagyon jók, a sztori elmegy egynek, de legalább van :-D. Nos a grafika nagyon szép, ugye a pro street új engineje van alatta, a füst megmaradt és új effektként a vízfelverõdés bejátszik. Az utak olyanok mint annó az nfsu1 ben volt csillog mint a tükör, és szerintem marha jó , mert annyira nem túlzottan. A pálya nagyon klassz, kicsit Burnout Paradise -os az összhang, de Az NFSu2 is beugrott néha. A hdr nem erõltett annyira mint a MostWanted-ben , de nagyon kellemes. Az irányítás nekem tetszik, Szvsz eljátszok Simulátorokkal is, de most ez kis megkönnyebbülés, amúgy hatalmas fílingje van.
Ja és Magyar is van benne, :-D
Gondoltam, írok egy kis irományt róla!
Nah jó éjszakát :-P :-)
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
megnyílt a showroom is és már optikai tuning is van, ami elég gagyesz lett 😄
amúgy fasza a játék. kicsit burnoutra emlékeztet. szép a város, szépek a kocsik. a zene kurvajó, az nagy tetszik.
elég könnyû az elején, de most már keményednek a dolgok, fõleg a rendõrös küldetések.
mára ennyi, majd holnap folytatom a gamet.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
17%-on vagyok careerben.
Hol a retekben lehet a kocsit moddolni?
Performance shopot már találtam, teljesítmény tuning már van.
Más nincs. majd csak késõbb nyílik vagy meg kell találni? és car lot? olyan sincs még? :S
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
valamivel jobban bejön személy szerint mint a ps...
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4