1385

Acc árulása szigorúan TILOS!

• Cat 02 #691
    "Parittyás 168(-151)

Phalanx 26(-19) 26(-19)
    Séf 1(-1) 1(-1)
    Íjász 18(-3) 18(-3)"

ez se jön többet
  • Cat 02 #690
    Sok cucc jön, de negatív lett az aranytermelés...
  • heringer
    nekem még van 1 nap szóval csak akkortudom meg milyen is az...amugy pozitiv vagy negativ???
  • szucsy89
  • Cat 02 #687
    "szpod ki a gecit köcsög minek támadsz meg faszfej"

<3
  • Cat 02 #686
    Alapból csak 130 emberem van ott, de kifejlesztettem a segítő kezeket
  • heringer
    hanyason fa a fakitermelő??
  • Cat 02 #684
    Max városkinézet
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

http://s2.ikariam.hu/skin/img/city/city_phase7.jpg

• Cat 02 #683
    fénysebességgel jön a fa

• Cat 02 #682
    De baze, pont akadémiában meg nem lehet :S
  • Cat 02 #681
    Sikerült minden falumba minuszba vinni a termelést

De viszont falunként +200 munkás dolgozik a nyersilelőhelyen
    Segítőkezek powa
  • FZoleee
    Nálam 10esnél nem ilyen szép :( :D
  • Cat 02 #679
    13
  • FZoleee
    hányas városháza? :O
  • Cat 02 #677
    Alakul
  • FZoleee
    az nem skin, csak upgradelték 0.1.8-ról 0.2-re a magyar verziót is :D
  • Cat 02 #675
    Mindjár kész a segítő kezek, kiváncsi leszek h milyen
  • tarti19
    ahh végre hétvége és tudok ikariamozni:D
    nekem 114 kardosom van , de kellene valami csatahajó is a tengeri ütközetekhez:D
    amúgy láttam hétközben új skint kapott az iki, mert tök mókás a várásoháza menüje:D
  • Cat 02 #673
    35 kardos, 23 íjász, 1 séf ^^

1-1-1 et veszítettem belőleük 100 parittyás ellen :D
  • ghost rider
    Ezek a katonák támadáskori fenntartási költségei?
  • KoRcSElMeLeT
    ejj, nagy beruházásod lehetett :D
  • Cat 02 #670
    További fenntartási keret: 2996 Óránként
    Becsült teljes költségek: 10985

ajjaj :S
  • KoRcSElMeLeT
    ahham, okés, köszi!
    (jobban kiigazodtam a régi városházá...)

hát igen, kicsit megvesztegethetők az alkalmazottak (tisztára mint az életben )
  • ghost rider
    Látom korrupció van nálad
  • Carmang
    Össz bevételed (azaz most éppen kiadásod) ebben a városban, óránként
  • KoRcSElMeLeT

mit jelent ez a NET ARÁNY ?
    Gondolom nem a torrent kliensemen nézi, hogy töltöm vissza a dolgokat
  • Cat 02 #665
    Akkor gyors építek :D
  • ghost rider
    Kicsit sok.De hasznos ;) (ha valaki még nem hallott volna a jövőbeli fejlesztésekről.)

Kalózkodás

Kifoszthatsz majd kereskedő flottákat mig úton vannak, valamint küldhetsz hadihajókat hogy támogasd és védd a kereskedelmi flottát.
    Ehhez egy új fosztási szabályt fogunk bevezetni ami (később) a szárazföldi csapatokra is érvényes lesz.
    Kereskedő flották amik blokádba ütköznek, harcolhatnak. Tengeri csatákban a nyersanyag elveszhet a tengerben, és/vagy kisodródhat a legközelebbi parton.

Ezzel a következőket szeretnénk elérni:
    - Könnyebb lesz a kezdőknek gazdasági háborút inditani, komplikált blokád felállitás nélkül- / katonai manőverek nélkül.
    - Védelem nélküli szállitások veszélyesek. Az önállóság kiadásokba kerül, ahol a kereskedőknek maguknak kell gondoskodni a szállitmány sikeres célbaéréséről. A kereskedőknek gondoskodniuk kell a biztonságról, vagy segitséget kell kérniük had-orientált barátoktól.
    - Több tengeri csata -> a magas fenntartási költség miatt kevesebb arany lesz a világban -> a hajók kénpor ára miatt kevesebb kénpor lesz a világban ->
    -> ezáltal a kereskedelmi árak csökkenésére számitunk, és a kénpor értékének növekedésére a többi nyersanyaghoz képest.
    - Mivel a nyersanyagokat el lehet vesziteni, több nyersanyag kerül ki a játékból.

A nyersanyag rendszer reformálása

8 új épület van tervezve amik befolyásolják majd a nyersanyag termelést és a költségeket a városokban. Mivel egy teljes reformálás szükséges a balance érdekében, mindkettő egyszerre lesz bevezetve.
    Az épitések drágábbak lesznek. Ezzel az épitési idő és az árak aránya változik, rövidebb épitési idő - költségesebb épités.
    Továbbá javitunk néhány becslést mielőtt a következő balance be lenne épitve.
    (a nyersanyag szintek a játékosok szigetein csak becsülve volt, de hatással volt minden árra a játékban - ezúttal viszont valós adatok segitségével tudjuk balance-olni, aminek erős hatással kell lennie majd a költségekre)

Ezzel a következőket szeretnénk elérni:
    - Az ár/idő arány változásával a játék nehezebb, a fosztogatás, kalózkodás és a védelem fontosabb lesz. Ez a változás a hadsereg költségét növeli, emiatt a kénpor nagyon keresett áru lesz.
    (Amig ezt az arányt jóindulatúan rendezzük, a játék nem lesz túl nehéz az alkalmi és új játékosoknak – majdnem mindig lesz elég nyersanyag a következő épülethez.)
    Emiatt a fosztogatás vagy a szállitás szükségessége kisebb lesz. Ugyanakkor a védelem szükségessége nem lesz olyan nagy.
    - Az új épületeknek köszönhetően a kezdeti márvány árakat eltávolithatjuk - minél több épületet teszünk be, a márvány jelentősége csökkenhet (az össz márvány költsége az épületeknek változatlan marad, de több lehetőségre lesz kiosztva). Ezzel megszűnik a márványos sziget előnye a kezdésnél.
    - A játékidő mialatt egy fejlett birodalmat kiépitessz, tovább tart.
    - A további épitkezések lehetősége számos izgalmas lehetőséget nyit meg a stratégiai fejlesztés terén.
  • Cat 02 #663
    Ez logikus...
  • Mighty
    A játék fórumában sok infot összeszedhetsz. A kiemelt témákban pláne.
  • zsolesz92
    Megnyugodtam. de ez nincs leirva :) vagy csak én vagyok vak?!
  • Cat 02 #660
    Fák, megint halálba küldtem a katonáim :D
  • Gyureszka
    xD lol zsolesz :D akkor értelmetlen lenne a játék :D
  • Mighty
    Amint vége a támadásnak, visszakapod az akciópontot.

Szóval ahány akciópontod van, annyi támadást, kereskedelmet tudsz egy időben végrehajtani. Amint visszatért valamelyik flottád, visszakapod az elhasznált akciópontot.
  • zsolesz92
    És mivel most támadásban vagyok, és 3/4 pontom van, ez azt jelenti hogy jól értettem.
    Lehet hogy ha lejár az a 4 pont, abba is hagyom a játékot...
    Ez nagyon szar
  • zsolesz92
    Ha jól értelmezem akkor ezt igen elbaszták...

Az első pont z jelenti, hogy 2* támadhatsz összesen 5 szintenként?
  • Mighty
    A játékból. Bejelentkezés után a felső menüsorban a v0.2.0 egy link. Rákattintva látod a változásokat.
  • ReflX
    Ezt hol találtad?
  • Mighty
    * Feature - Cselekmény pontok bevezetése: minden kereskedelmi és katonai művelet mostantól egy cselekmény pontba kerül a megfelelő városból. Minden játékos városának alapból két cselekmény pontja van. A városháza minden ötödik szintje után 1-el növekszik ez a szám (vagyis egy városnak aminek 10-es szintű városháza van, 4 cselekmény ponttal rendelkezik).
    * Feature - Fejlesztés vétele kristályokkal: az "Üveg" kikutatása után lehetséges kristállyal befejezni fejlesztéseket. A kristály mennyisége függ a fejlesztéstől és a már kész fejlesztésektől.
    * Feature - Új épület: Helytartó Székhelye. Minden palota ami nem a fővárosban van, ilyen épületté alakul át. Az épület funkciója: Lásd a következő feature-t
    * Feature - Korrupció bevezetése a telepekbe: minden városban a fővároson kívül a korrupció jelen van. Ez negatív hatással van a nyersanyagtermelésre, fejlesztésekre és elégedettségre. A helytartó székhelyének fejlesztésével csökkenthető a korrupció. Amint a helytartó székhelye olyan szinten van mint a telepek száma -1, a korrupció megszűnik. A korrupció lépésenként lesz fejlesztve ahogy a következő frissítések kijönnek. A jelenlegi korrpció a városházákban látható.
    * Feature - A diplomatához érkezett üzenetek speciálisan vannak jelezve
    * Feature - Egyezmény ajánlatok mostmár a diplomáciai tanácsadónál kezelhetők
    * Bugfix - A diplomatához olyanaktól akik nincsenek szövetségben érkezett üzenetek rendesen jelezve
    * Bugfix - A diplomatához olyanoktól akik szövetségben vannak érkezett üzenetek rendesen jelezve
  • ghost rider
    Télleg megváltozott:D
    Csak a városháza más?