1385
-
#891 amúgy tényleg kezd ellaposodni a játék...sztem azt fogom csinálni hogy gyűjtök egy sereget és megyek harcolni....ha meg megunom azt is abbahagyom -
#890 A fullos város:
-
#889 milyen lesz a varos a 20. es a kov. szintek utan???Kepet -
#888 A városháza méretétől. -
#887 A városban mitől változnak/fejlődnek az utak, illetve a "Sziget Mutatása" opción belül a kis város képe? -
Cat 02 #886 Nem egy épület... csak lesz egy + helyed ahova építhetsz -.-' -
#885 Még nincs benn a játékban az odavaló épület, valószínűleg később be fogják rakni... -
#884 de mire van az a +epulet meg mikell hozza -
#883 A bürokrácia nem egy külön épület, hanem egy + építési terület -
#882 van már olyan épületed? Ha igen tegyel fel képet róla -
Cat 02 #881 Nem vágom miről beszélsz :D -
#880 neked van mar olyan epuleted?? ha igen tegyel rola kepet -
Cat 02 #879 Csak a fővárosra hat. -
#878 nalam mar kivan fejlesztve a burokracia de meg mindig nem birok oda epiteni mit kell meg kifejleszteni? -
Cat 02 #877 Építesz múzeumot és utána tudsz szövetséget. -
#876 huh ezt most érthetőbben ha lehetne....:S -
miko1216 #875 hogy lehet olyan szövetséget csinálni amivel múzeumot tok készíteni.... -
#874 meg ha majd tudsz, építs múzeumot -
#873 Köszi :) -
#872 fejleszd a borfelszolgalodat es adj nekik tobb bort -
#871 Megvolt, egy ideig is bevált, de aztán kezdődött minden elölről :) -
#870 bort adj nekik -
#869 Hali!
Hogyan tudnám boldogabbá tenni a lakosságot? Akármit csinálok, folyamatosan csökken a boldogság.
-
Rena11 #868 nekem nagyon bejön a játék az 576 napos építkezés meg köztudott hogy csak azért annyi mert még nem elérhető szint-ről van szó amint beindulnak a dolgok és a készittők elérhetővé teszik lemegy ez az idő egy normál értékre
szóval ilyen hülyeséggel ne akard elvenni a játékosok kedvét
az meg hogy számodra nincs lényege a játéknak a te bajod ha végig akarsz vinni 1 stratégia játékot menj el a boltba és vegyél egyet itt nem az a lényeg
egyépként is 3 hónapos játékról beszélünk ami erős bétának mondható még bármi megtörténhet
azt is nagyon jónak tartom hogy iszonyat drágává válik a negyedik esetleg 5.-ik városok alapíttása így nem történik meg az mint travianban hogy van egy-két játékos akinek 50 faluja van és soha az életbe senki nem érheti utol -
#867 Én abba hagytam a játékot mert elég idegesítő volt állandóan az elégedettséggel szarakodni.
Meg ilyen hihetetlen fejlesztési idők hogy pl 576 D vagy hasonlók tiszta nevetséges.Meg nem is történik semmi benne tiszta unalmassá vált.
Pedig eleinte jó volt. -
#866 jaja az:D hát akkor bocs én most kaptam egy ilyen mailt, nekem új:D -
Cat 02 #865 ogame? az elég öreg :) -
#864 most van egy ilyesmi játék, nemtom hogy van e itt topikja, nagyjából ugyanaz mint az ikariam csak űrben kell tevékenykedni:) -
Cat 02 #863 Nah, elindítottam 50 lövészem, remélem jó sok katonát agyonlőnek :D -
Cat 02 #862 Palotámhoz ennyi kell
Következő szinthez szükséges:
* Építőanyag: 49,536
* Bor: 11,008
* Márvány: 27,520
* Kristály: 22,016
* Építési idő: 8h
Akadémiámhoz
# 70,031
# Kristály: 30,454
# Építési idő: 4D 28m
durva :D -
#861 Palota... hol vagyok még attól... -
#860 Palota 4. szintre huzas: 57600 fa 12800 bor 32000 marvany 25600 kristaly
-
#859 11. szintu raktar biztositott raktarkeszlete:
Építőanyag 1,090
Bor 540
Márvány 540
Kristály 540
Kénpor 540
Egy 3. szintu palota vagy helytarto felepitese: 20k fa, 7k marvany, 4k kristaly. -
#858 Ha jol van idozitve, egy blokaddal nagyobbat lehet kaszalni.
en pl elbuktam 3000 kristalyt, amit eladasra szantam. A celallomas blokad alatt volt :( -
#857 Aha... És mit csinálsz ha a raktárt fejleszti és nem marad fosztható anyag? Minden biztos szinten fölötti anyagot fejlesztésre fordít. -
#856 engem mióta 12 fölé ért a városom egyáltalán nem támadnak. sőt még a kis a telepeimet sem. pedig akkor még nem is voltam szöviben, most már abban vagyok, de nagyon unalmas a játék.
ez meg fasság h az ellenféltől függ h mennyit viszek el. -
Rena11 #855 én 7ezredik voltam amikor kezdtem de igyekszem tartani a felső 100-at egyenlőre megy a dolog
csak sajnos a saját szigetemen van 1-2 paraszt aki nem ad be fát
az első pár ember 11 ezertől 5 ezerig adott be nekik meg van pofájuk 10-es épület szinten 500 meg 1000 beadott fával max munkással dolgoztatni
ha meg szólok nekik meg vannak sértődve
de folyamat kémlelem őket amint elkezd spórólni a palota második szintjére elviszem az 5000 fáját és berakom a közösbe -
Cat 02 #854 Hehe, én is 87. voltam az 5. nap :D aztán 900., most 500. körül. -
Rena11 #853 Sziasztok
én 3 hete regisztráltam a játékban és beteges függőséget kaptam tőle :)
egyépként nagyon jó játék én deltán vagyok és rengeteg ember van a serveren aki szerintem el sem olvasta a gyik-ot
2 hét után 74.-ik vagyok a 12 ezerből 3 várossal és iszanyatos jó fosztásokat lehet a játékban csinálni
kb az emberek 80%-a nem is tudja hogy a kereskedelmi kikötőjétől függ mennyit tudnak tőle vinni folyamat találok városokat gyatra védelemmel 5-ös kikötővel :D
tök jó :P -