1385

Acc árulása szigorúan TILOS!

• Cat 02 #811
    Helytartó székhelyét építeni.
  • nandorb
    mit kell tenni a korupcio ellen???
  • Cat 02 #809
    13-14-13-2

az a 2es hamar megnő mert most alapítottam és márványos szigetre
  • heringer
    városháza 16

kinek mennyi???
  • zsolesz92
    sajnos még mindig nem lehet mexállni várost
  • Mighty
    0.2.1 változások:

* Feature: "Panasz"-Gomb elérhető
    * Feature: Részletesebb oldal a premium lehetőségekhez
    * Bug: Payment-Block hozzáadva
    * Bug: Ajánlatok a kereskedői posztnál amik törölt telepektől jöttek már nincsenek jelezve
    * Bug: Diplomácia áttekintés kulcs angolul
    * Bug: Cselekmény pontok megkerülése már nem lehetséges
    * Bug: Több egység leszerelése mint amennyi van, javítva
    * Bug: pl. görög betűk lehetségesek játékos-, szövetség-, és város nevekben
    * Bug: Megvett javak le vannak foglalva ha kereskedelmi egyezmény van érvényben
    * Bug: A segítők termelése rosszul volt számolva
    * Bug: Ha egy kém egy olyan városba lett küldve ahol nem volt épület, "ottrekedt"
    * Bug: Hibaüzenet város átnevezéskor (név túl rövid vagy túl hosszú)
    * Bug: Fehér oldal csoda aktiválásakor
    * Bug: Épület rombolás a megfelelő mennyiségű nyersanyagot adja vissza
    * Bug: Az üzenetnél azt a várost jelzi amelyik városból jött az üzenet, és nem a fővárost
    * Bug: Max-Gomb nem veszi figyelembe a termelést
    * Bug: Kisebb javítások a hadügyi egyezményeken
    * Bug: A visszaigazoló e-mail csak háromszor küldhető el egy 24 órában
  • Cat 02 #805
    Az is fasság h a helytartó székhelye ugyanannyiba kerül mint a palota, naon lol :(
  • zsolesz92
    az van :S
  • Mighty
    Esetleg korrupció a telepeken?
  • zsolesz92
    0 a seregem ott.
    fővárosban meg kb 150-160as sereg, + 20 hajó
  • Mighty
    Abban a városban, ahol minuszban vagy, mekkora a sereged? Annak fenntartása szépen viszi a pénzt!
  • Pharaoh
    Nyersanyagot gyűjteni és építkezni.
  • mama2
    Én is regeltem. Mit is kéne csinálni elsőre?
  • Malakai
    Amúgy meg egy kasszába megy, szóval aranyban a városi nem annyira lényeg, ha a többi várossal együtt pozitívba vagy.
  • zsolesz92
    de a többi pozitív érték, ez meg teljesen lehuzza azt az értéket, és ezért keresem állandóan a kiadást
  • FZoleee
    A város lakossága alapján osztja el a fenntartási költségeket... Mondjuk ha az 1. faludban lakik az össznépesség 60%-a, akkor oda jut a fenntartási költség 60%-a... Amúgy tökmindegy, hogy a faluid külön mennyi pénzt termelnek, úgyis egy helyre megy minden :D
  • zsolesz92
    megint elég viccesen fogy a pénzem. egyik telpemen nem dolgozik 1 ember sem, és tudósokat is kivettem. igy a bevételem ezen a telepen 2344arany
    a kiadások 1569!!!!!!! ugy hogy nincs dolgozó emberem!!! mire fizetek én 1500 aranyat óránként???

ennyire megoszlik a másik városomban levő katonák és hajók fenntartási költsége?
    csak akkor meg azt nem értem h a másik telepemen tudósok is vannak, mégis egész jó a nyereségem
  • zsolesz92
    hát amit akarsz
  • KoRcSElMeLeT
    Hi!
    Nem tudjátok, hogy majd a Bürokráciánál mit lehet arra az üres építési területre építeni ?
  • Cat 02 #792
    Én bétán A KLÁN-ban :D
  • Gyureszka
    én mehetek ;) nick: Gyuresz ;)
  • ghost rider
    Én alfa serveren az ANAT szövetségben vagyok.
    Aki szeretne jönni és a közelben van várjuk :)
  • heringer
    üdv!az alfa szerveren vagy 1 jó klán a 22.helyen állunk,aki szeretne csatlakozni az jöhet...

Jelzés: Novus Ordo Sec
    Rövidités:NOS

előre is köszönöm...
  • Cat 02 #788
    5 dolog átlaga, fórumon le van írva
  • zsolesz92
    statisztikában mi alapján van a rang?
  • sanyi150
    "- Ha kifejlesztem az Üveg-et, az a gyakorlatban hogy működik, mennyiért, vagy miként?"

Befejezheted a jelenlegi fejlesztést kristály hozzáadásával. Szükséges kristály mennyiség a befejezéshez: X. Részletekben nem lehet fizetni; kifizeted a teljes hátralévő mennyiséget vagy nem tudsz gyorsítani semmit. A jelenlegi fejlesztésemből 1D 20h van hátra (279 tudós munkálkodik egyszerre), 16 975 kristályért lehet befejezni. És ugyanabban a városban kell felhalmozni az összes gyorsításra szánt kristályt, mert külön-kölün lévő mennyiségből nem tudsz fizetni.

"a kereskedő pont az ugye 2 szintenként növeli a hatótávját. Ha páros szinten, vagy ha páratlan szinten van ?"

- páratlan szintenként növekszik a hatótávolság. Pl. 7. szintű kereskedő poszt esetén 4. szintű a rádiusz.
  • Mighty
    Beszelj az ellenfeleddel, hogy fejlessze a kikotojet, mert tobb nyersanyagot akarsz fosztani tole... Asszem nem fogadjak meg a tanacsot :)
  • zsolesz92
    kereskedelmi kikötőben:

A töltési sebesség megmutatja hogy a szállítóhajóid milyen gyorsan pakolhatóak meg a Kikötódben.

Töltési sebesség:
    30 Javak per perc

tehát minél fejlettebb, annál több nyersnayagot tudsz rabolni
  • zsolesz92
    # Lakóhely: 487/1187
    # Növekedés: 9.75 Óránként
  • zsolesz92
    mit kell hozzá fejleszteni h többet tuggyak hozni?
  • Mighty
    Igen, fosztasnal csak annyit tudsz elvinni, amennyit 20 perc alatt be tudnak pakolni az eelenfel kikotojeben. Ha csak 1. szintu, akkor 400 db valamit.
  • zsolesz92
    Mermér?

Deszarmár, akkor legalább vennék ki fejlesztésből.
    egyre jobban kezdem unni a játékot, nincs benne már semmi izgalom...
    130 egységgel támadtam, elveszítettem 13-t, nyertem minden nyersanyagbol kb 200 fát 200 szőlőt többiből meg 500at hú e örülök
  • Cat 02 #779
    Sehogy, nincs benne a játékban.
  • zsolesz92
    Fejlesztési Terület: Hadügy
    Név: Helytartó
    Leírás: Ha civil hivatalnokokat is kiküldünk, nemcsak kifoszthatunk más városokat, de irányíthatjuk is őket. Rövid időn belül mások vagyonából fejleszthetjük magunkat, és a seregünket bővíthetjük.

Engedélyezi: Megszállás

Ez hogyan müxik? nem rég fejlesztettem ki, most támadok azóta először.
  • Balintrial
    én 5
  • zsolesz92
    phase6.jpgnél vagyok
  • zsolesz92
    egyébként ez a kultur csereüzlet van hátránya? vagy akárminden egyes játékossal is köthetnék ha annyira fejlett a múzeumom?
  • Balintrial
    Köszi, van már :) majd legközelebb ezt fogom csinálni..
  • Wöcsök17
    Sziasztok!

Valaki(k) nem akarnak kulturális csereüzletet kötni?
    Világ Beta
    Tanoos[40:19] > Wöcsök City
  • vsly
    Kattints a legközelebbi márványos szigeten pár tagra,írj nekik levelet,s cserélj velük.10ből 9en segítőkészek(aza az 1 meg csak lusta elovasni...:))