1385
-
Cat 02 #811 Helytartó székhelyét építeni. -
#810 mit kell tenni a korupcio ellen??? -
Cat 02 #809 13-14-13-2
az a 2es hamar megnő mert most alapítottam és márványos szigetre
-
heringer #808 városháza 16
kinek mennyi??? -
#807 sajnos még mindig nem lehet mexállni várost -
#806 0.2.1 változások:
* Feature: "Panasz"-Gomb elérhető
* Feature: Részletesebb oldal a premium lehetőségekhez
* Bug: Payment-Block hozzáadva
* Bug: Ajánlatok a kereskedői posztnál amik törölt telepektől jöttek már nincsenek jelezve
* Bug: Diplomácia áttekintés kulcs angolul
* Bug: Cselekmény pontok megkerülése már nem lehetséges
* Bug: Több egység leszerelése mint amennyi van, javítva
* Bug: pl. görög betűk lehetségesek játékos-, szövetség-, és város nevekben
* Bug: Megvett javak le vannak foglalva ha kereskedelmi egyezmény van érvényben
* Bug: A segítők termelése rosszul volt számolva
* Bug: Ha egy kém egy olyan városba lett küldve ahol nem volt épület, "ottrekedt"
* Bug: Hibaüzenet város átnevezéskor (név túl rövid vagy túl hosszú)
* Bug: Fehér oldal csoda aktiválásakor
* Bug: Épület rombolás a megfelelő mennyiségű nyersanyagot adja vissza
* Bug: Az üzenetnél azt a várost jelzi amelyik városból jött az üzenet, és nem a fővárost
* Bug: Max-Gomb nem veszi figyelembe a termelést
* Bug: Kisebb javítások a hadügyi egyezményeken
* Bug: A visszaigazoló e-mail csak háromszor küldhető el egy 24 órában
-
Cat 02 #805 Az is fasság h a helytartó székhelye ugyanannyiba kerül mint a palota, naon lol :( -
#804 az van :S -
#803 Esetleg korrupció a telepeken? -
#802 0 a seregem ott.
fővárosban meg kb 150-160as sereg, + 20 hajó -
#801 Abban a városban, ahol minuszban vagy, mekkora a sereged? Annak fenntartása szépen viszi a pénzt! -
#800 Nyersanyagot gyűjteni és építkezni. -
#799 Én is regeltem. Mit is kéne csinálni elsőre? -
#798 Amúgy meg egy kasszába megy, szóval aranyban a városi nem annyira lényeg, ha a többi várossal együtt pozitívba vagy. -
#797 de a többi pozitív érték, ez meg teljesen lehuzza azt az értéket, és ezért keresem állandóan a kiadást -
#796 A város lakossága alapján osztja el a fenntartási költségeket... Mondjuk ha az 1. faludban lakik az össznépesség 60%-a, akkor oda jut a fenntartási költség 60%-a... Amúgy tökmindegy, hogy a faluid külön mennyi pénzt termelnek, úgyis egy helyre megy minden :D -
#795 megint elég viccesen fogy a pénzem. egyik telpemen nem dolgozik 1 ember sem, és tudósokat is kivettem. igy a bevételem ezen a telepen 2344arany
a kiadások 1569!!!!!!! ugy hogy nincs dolgozó emberem!!! mire fizetek én 1500 aranyat óránként???
ennyire megoszlik a másik városomban levő katonák és hajók fenntartási költsége?
csak akkor meg azt nem értem h a másik telepemen tudósok is vannak, mégis egész jó a nyereségem -
#794 hát amit akarsz -
KoRcSElMeLeT #793 Hi!
Nem tudjátok, hogy majd a Bürokráciánál mit lehet arra az üres építési területre építeni ? -
Cat 02 #792 Én bétán A KLÁN-ban :D -
Gyureszka #791 én mehetek ;) nick: Gyuresz ;) -
#790 Én alfa serveren az ANAT szövetségben vagyok.
Aki szeretne jönni és a közelben van várjuk :) -
heringer #789 üdv!az alfa szerveren vagy 1 jó klán a 22.helyen állunk,aki szeretne csatlakozni az jöhet...
Jelzés: Novus Ordo Sec
Rövidités:NOS
előre is köszönöm... -
Cat 02 #788 5 dolog átlaga, fórumon le van írva -
#787 statisztikában mi alapján van a rang? -
sanyi150 #786 "- Ha kifejlesztem az Üveg-et, az a gyakorlatban hogy működik, mennyiért, vagy miként?"
Befejezheted a jelenlegi fejlesztést kristály hozzáadásával. Szükséges kristály mennyiség a befejezéshez: X. Részletekben nem lehet fizetni; kifizeted a teljes hátralévő mennyiséget vagy nem tudsz gyorsítani semmit. A jelenlegi fejlesztésemből 1D 20h van hátra (279 tudós munkálkodik egyszerre), 16 975 kristályért lehet befejezni. És ugyanabban a városban kell felhalmozni az összes gyorsításra szánt kristályt, mert külön-kölün lévő mennyiségből nem tudsz fizetni.
"a kereskedő pont az ugye 2 szintenként növeli a hatótávját. Ha páros szinten, vagy ha páratlan szinten van ?"
- páratlan szintenként növekszik a hatótávolság. Pl. 7. szintű kereskedő poszt esetén 4. szintű a rádiusz. -
#785 Beszelj az ellenfeleddel, hogy fejlessze a kikotojet, mert tobb nyersanyagot akarsz fosztani tole... Asszem nem fogadjak meg a tanacsot :) -
#784 kereskedelmi kikötőben:
A töltési sebesség megmutatja hogy a szállítóhajóid milyen gyorsan pakolhatóak meg a Kikötódben.
Töltési sebesség:
30 Javak per perc
tehát minél fejlettebb, annál több nyersnayagot tudsz rabolni -
#783 # Lakóhely: 487/1187
# Növekedés: 9.75 Óránként -
#782 mit kell hozzá fejleszteni h többet tuggyak hozni? -
#781 Igen, fosztasnal csak annyit tudsz elvinni, amennyit 20 perc alatt be tudnak pakolni az eelenfel kikotojeben. Ha csak 1. szintu, akkor 400 db valamit. -
#780 Mermér?
Deszarmár, akkor legalább vennék ki fejlesztésből.
egyre jobban kezdem unni a játékot, nincs benne már semmi izgalom...
130 egységgel támadtam, elveszítettem 13-t, nyertem minden nyersanyagbol kb 200 fát 200 szőlőt többiből meg 500at hú e örülök -
Cat 02 #779 Sehogy, nincs benne a játékban. -
#778 Fejlesztési Terület: Hadügy
Név: Helytartó
Leírás: Ha civil hivatalnokokat is kiküldünk, nemcsak kifoszthatunk más városokat, de irányíthatjuk is őket. Rövid időn belül mások vagyonából fejleszthetjük magunkat, és a seregünket bővíthetjük.
Engedélyezi: Megszállás
Ez hogyan müxik? nem rég fejlesztettem ki, most támadok azóta először. -
#777 én 5 -
#776 phase6.jpgnél vagyok -
#775 egyébként ez a kultur csereüzlet van hátránya? vagy akárminden egyes játékossal is köthetnék ha annyira fejlett a múzeumom? -
#774 Köszi, van már :) majd legközelebb ezt fogom csinálni.. -
Wöcsök17 #773 Sziasztok!
Valaki(k) nem akarnak kulturális csereüzletet kötni?
Világ Beta
Tanoos[40:19] > Wöcsök City -
#772 Kattints a legközelebbi márványos szigeten pár tagra,írj nekik levelet,s cserélj velük.10ből 9en segítőkészek(aza az 1 meg csak lusta elovasni...:))