Ikariam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Parittyás 168(-151)

Phalanx 26(-19) 26(-19)
Séf 1(-1) 1(-1)
Íjász 18(-3) 18(-3)"

ez se jön többet

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Sok cucc jön, de negatív lett az aranytermelés...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

nekem még van 1 nap szóval csak akkortudom meg milyen is az...amugy pozitiv vagy negativ???<#taps><#taps><#worship>

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

szucsy89
<#idiota><#idiota>
"szpod ki a gecit köcsög minek támadsz meg faszfej"

<3

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Alapból csak 130 emberem van ott, de kifejlesztettem a segítõ kezeket

hanyason fa a fakitermelõ??

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Max városkinézet
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://s2.ikariam.hu/skin/img/city/city_phase7.jpg

fénysebességgel jön a fa

De baze, pont akadémiában meg nem lehet :S

Sikerült minden falumba minuszba vinni a termelést

De viszont falunként +200 munkás dolgozik a nyersilelõhelyen
Segítõkezek powa

FZoleee
Nálam 10esnél nem ilyen szép 😞 😄
13

FZoleee
hányas városháza? 😮
Alakul

FZoleee
az nem skin, csak upgradelték 0.1.8-ról 0.2-re a magyar verziót is 😄
Mindjár kész a segítõ kezek, kiváncsi leszek h milyen

tarti19
ahh végre hétvége és tudok ikariamozni😄
nekem 114 kardosom van , de kellene valami csatahajó is a tengeri ütközetekhez😄
amúgy láttam hétközben új skint kapott az iki, mert tök mókás a várásoháza menüje😄

35 kardos, 23 íjász, 1 séf ^^

1-1-1 et veszítettem belõleük 100 parittyás ellen 😄

ghost rider
Ezek a katonák támadáskori fenntartási költségei?

ejj, nagy beruházásod lehetett 😄

További fenntartási keret: 2996 Óránként
Becsült teljes költségek: 10985

ajjaj :S

ahham, okés, köszi!
(jobban kiigazodtam a régi városházá...)

hát igen, kicsit megvesztegethetõk az alkalmazottak (tisztára mint az életben <#alien>)

ghost rider
Látom korrupció van nálad <#bee1>

Carmang
Össz bevételed (azaz most éppen kiadásod) ebben a városban, óránként

mit jelent ez a NET ARÁNY ?
Gondolom nem a torrent kliensemen nézi, hogy töltöm vissza a dolgokat <#nyes>

Akkor gyors építek 😄

ghost rider
Kicsit sok.De hasznos 😉 (ha valaki még nem hallott volna a jövõbeli fejlesztésekrõl.)

Kalózkodás

Kifoszthatsz majd kereskedõ flottákat mig úton vannak, valamint küldhetsz hadihajókat hogy támogasd és védd a kereskedelmi flottát.
Ehhez egy új fosztási szabályt fogunk bevezetni ami (késõbb) a szárazföldi csapatokra is érvényes lesz.
Kereskedõ flották amik blokádba ütköznek, harcolhatnak. Tengeri csatákban a nyersanyag elveszhet a tengerben, és/vagy kisodródhat a legközelebbi parton.

Ezzel a következõket szeretnénk elérni:
- Könnyebb lesz a kezdõknek gazdasági háborút inditani, komplikált blokád felállitás nélkül- / katonai manõverek nélkül.
- Védelem nélküli szállitások veszélyesek. Az önállóság kiadásokba kerül, ahol a kereskedõknek maguknak kell gondoskodni a szállitmány sikeres célbaérésérõl. A kereskedõknek gondoskodniuk kell a biztonságról, vagy segitséget kell kérniük had-orientált barátoktól.
- Több tengeri csata -> a magas fenntartási költség miatt kevesebb arany lesz a világban -> a hajók kénpor ára miatt kevesebb kénpor lesz a világban ->
-> ezáltal a kereskedelmi árak csökkenésére számitunk, és a kénpor értékének növekedésére a többi nyersanyaghoz képest.
- Mivel a nyersanyagokat el lehet vesziteni, több nyersanyag kerül ki a játékból.

A nyersanyag rendszer reformálása

8 új épület van tervezve amik befolyásolják majd a nyersanyag termelést és a költségeket a városokban. Mivel egy teljes reformálás szükséges a balance érdekében, mindkettõ egyszerre lesz bevezetve.
Az épitések drágábbak lesznek. Ezzel az épitési idõ és az árak aránya változik, rövidebb épitési idõ - költségesebb épités.
Továbbá javitunk néhány becslést mielõtt a következõ balance be lenne épitve.
(a nyersanyag szintek a játékosok szigetein csak becsülve volt, de hatással volt minden árra a játékban - ezúttal viszont valós adatok segitségével tudjuk balance-olni, aminek erõs hatással kell lennie majd a költségekre)

Ezzel a következõket szeretnénk elérni:
- Az ár/idõ arány változásával a játék nehezebb, a fosztogatás, kalózkodás és a védelem fontosabb lesz. Ez a változás a hadsereg költségét növeli, emiatt a kénpor nagyon keresett áru lesz.
(Amig ezt az arányt jóindulatúan rendezzük, a játék nem lesz túl nehéz az alkalmi és új játékosoknak – majdnem mindig lesz elég nyersanyag a következõ épülethez.)
Emiatt a fosztogatás vagy a szállitás szükségessége kisebb lesz. Ugyanakkor a védelem szükségessége nem lesz olyan nagy.
- Az új épületeknek köszönhetõen a kezdeti márvány árakat eltávolithatjuk - minél több épületet teszünk be, a márvány jelentõsége csökkenhet (az össz márvány költsége az épületeknek változatlan marad, de több lehetõségre lesz kiosztva). Ezzel megszûnik a márványos sziget elõnye a kezdésnél.
- A játékidõ mialatt egy fejlett birodalmat kiépitessz, tovább tart.
- A további épitkezések lehetõsége számos izgalmas lehetõséget nyit meg a stratégiai fejlesztés terén.

Ez logikus...

Mighty
A játék fórumában sok infot összeszedhetsz. A kiemelt témákban pláne.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

zsolesz92
Megnyugodtam. de ez nincs leirva 😊 vagy csak én vagyok vak?!

Fák, megint halálba küldtem a katonáim 😄

xD lol zsolesz 😄 akkor értelmetlen lenne a játék 😄

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

Mighty
Amint vége a támadásnak, visszakapod az akciópontot.

Szóval ahány akciópontod van, annyi támadást, kereskedelmet tudsz egy idõben végrehajtani. Amint visszatért valamelyik flottád, visszakapod az elhasznált akciópontot.

zsolesz92
És mivel most támadásban vagyok, és 3/4 pontom van, ez azt jelenti hogy jól értettem.
Lehet hogy ha lejár az a 4 pont, abba is hagyom a játékot...
Ez nagyon szar

zsolesz92
Ha jól értelmezem akkor ezt igen elbaszták...

Az elsõ pont z jelenti, hogy 2* támadhatsz összesen 5 szintenként?

Mighty
A játékból. Bejelentkezés után a felsõ menüsorban a v0.2.0 egy link. Rákattintva látod a változásokat.

Ezt hol találtad?

Mighty
* Feature - Cselekmény pontok bevezetése: minden kereskedelmi és katonai mûvelet mostantól egy cselekmény pontba kerül a megfelelõ városból. Minden játékos városának alapból két cselekmény pontja van. A városháza minden ötödik szintje után 1-el növekszik ez a szám (vagyis egy városnak aminek 10-es szintû városháza van, 4 cselekmény ponttal rendelkezik).
* Feature - Fejlesztés vétele kristályokkal: az "Üveg" kikutatása után lehetséges kristállyal befejezni fejlesztéseket. A kristály mennyisége függ a fejlesztéstõl és a már kész fejlesztésektõl.
* Feature - Új épület: Helytartó Székhelye. Minden palota ami nem a fõvárosban van, ilyen épületté alakul át. Az épület funkciója: Lásd a következõ feature-t
* Feature - Korrupció bevezetése a telepekbe: minden városban a fõvároson kívül a korrupció jelen van. Ez negatív hatással van a nyersanyagtermelésre, fejlesztésekre és elégedettségre. A helytartó székhelyének fejlesztésével csökkenthetõ a korrupció. Amint a helytartó székhelye olyan szinten van mint a telepek száma -1, a korrupció megszûnik. A korrupció lépésenként lesz fejlesztve ahogy a következõ frissítések kijönnek. A jelenlegi korrpció a városházákban látható.
* Feature - A diplomatához érkezett üzenetek speciálisan vannak jelezve
* Feature - Egyezmény ajánlatok mostmár a diplomáciai tanácsadónál kezelhetõk
* Bugfix - A diplomatához olyanaktól akik nincsenek szövetségben érkezett üzenetek rendesen jelezve
* Bugfix - A diplomatához olyanoktól akik szövetségben vannak érkezett üzenetek rendesen jelezve

ghost rider
Télleg megváltozott😄
Csak a városháza más?

Mighty
Jó, csak kár, hogy az új felületrõl nem érhetõ el közvetlenül a nyersanyagkitermelõk oldala.

zsolesz92
lehet h nem is volt

Eddig nem is tudtam h van ilyen =)

zsolesz92
A helytartó a telepen garantálja hogy minden adminisztratív feladat rendesen el van végezve. Továbbá csökkenti a korrupció szintjét a telepen. A helytartó székhelye átalakítható palotává is hogyha új fõvárost jelölnél ki.

sugóban is csak ennyi van

zsolesz92
nemtom, telepeken lehet építeni

úristen :S

Mi az a helytartó székhelye ? korrupció van a falumban >.<

zsolesz92
verziófirssítés, észrevettétek?

legszembetünöbb a városházában a változás!

ghost rider
jelenlegi állásom 😊

FZoleee
még bugos, ne adakozzatok...
Mighty
Csak parnal irjak, de szerintem minden aldas 1 napig tart. Asszem alacsony szinten nem igen eri meg...