1385
-
mzprox #571 úgy döntöttema a béta serverről kiszállok mert két játék túl sok nekem :) az alphás városaim valahogy jobban megszerettem így ott maradok, pedig bétán első voltam (meg vagyok még egy darabig :) ) -
#570 + arany, nyersanyag bevétel; több tudós -
#569 ha van telepem nyerek rajta valamit? :) -
#568 van egy 2-es szintű nagykövetségem, szal alapíthatok már klánt:D:D:D -
#567 a mühely egy adott teleptre érvényes van minden városomra?
-
Cat 02 #566 Idegen Kultúrák, az félig meg is van, csak átváltottam Hadügyre :) -
Cat 02 #565 Felőlem mehet, csak mondd mit kell kihúzni hozzá :D -
mzprox #564 persze akkor ha a bétát kérdezed. (alphán 36:63-on vagyok holnapra talán meg lesz a 3. szintű palotához szükséges nyersanyag :) ) -
#563 sg-s klán létrehozásához mit szólnátok?:D -
mzprox #562 jelenleg 10-10-9. szintűek a városaim, a főváros 57:54-nél van -
Cat 02 #561 1250 fa, 12500 arany, 5 hajó
és palota -
#560 szép:)
te merre vagy így a szigeten?
neked 3. falud is beüzemelt már? -
mzprox #559 jah, seridur néven vagyok :), és kb akkor kezdtem amikor indult a játék (két nappal elötte kezdtem a külföldi szerveren), viszont azóta kb negyedóránként ránézek a városaimra.. kicsit addiktív a játék :) -
KoRcSElMeLeT #558 egy telephez mi szükséges / mennyibe kerül anyagilag ? -
Cat 02 #557 Nekem nincs katonám :) -
#556 honnan van ennyi pénzed? én lassan csődbe megyek de fa van bőven :) még kis gold és lesz telepem... hogy tudnk gyorsan pénzt keresni? -
#555 én elszoktam költeni a pénzem:)
de lehet veszek fát 4 aranyba:P
-
Cat 02 #554 Nekem 3600 és 3800 fám van, de egyik falumba se bírja a raktár :D
Arany meg 1. falunál tökre parás volt most meg van 72k aranyam... -
#553 én is gondoltam rá:) még 2 k fa azt jól is van:P -
Cat 02 #552 Én most a 3. falun ügyködök :) -
#551 seridur ez lennél te? gyanús:) de akkor enm most kezdted te^^
ejnye Cat most asszem én is visszaesek emrt éjjel 50 kardforgató gyártásába kezdek és megyek támadni :P -
Cat 02 #550 Nah, vissza is estem 150. helyree... -
mzprox #549 Hihetetlen mennyi időt elvisz a játék.. ráadásul elkezdtem játszani a magyar alpha és béta serveren is. előbbin 2. utóbbin 1. helyen állok :P -
#548 ezt hogy?:D
Heringer: úgy lehet hoyg fogadó szintjét emeld és adagolod neki a bort:) később múzeummal si bodlogok lesznek:P
5.99 felett már eufórikus állapotba kerülnek az emberek -
heringer #547 hogy lehet az állapotom eufórikus??? -
KoRcSElMeLeT #546 Euréka! A tudósaink sikeresen befejezték a fejlesztést: "Hajó Karbantarás"! 27.03.2008 5:31
Euréka! A tudósaink sikeresen befejezték a fejlesztést: "Fedélzeti Fegyverek"! 27.03.2008 5:31
nem zavar a dolog, de hogy egy időben fejlődjön ki mind a két fejlesztés egy városkával, az sztem kicsit bugos -
#545 fővárosomban és a telepemen is eufórikus az állapot :D -
#544 *
27 Parittyás
5h 00m befejezésig
*
10 Kardforgató
7h 50m befejezésig
*
1 Faltörő Kos
9h 2m befejezésig
-
#543 15 parittyással meg 3 kardossal nekimentem egy falunak, ahol volt 12 kardos asszem.
győztem, de közbe indított egy hajót katonákkal a falumra, de még igyis sokkal jobban jöttem ki:D 500 kénport hoztam kb, ebből csinálok most katonákat, aztán megy a visszatámadás :D -
Cat 02 #542 Gondolom az összes pontok a többiből adódik össze vgay átlagolódik -
#541 miből tevődik össze a pontlista:) akkor ezt mondd el nekem:D -
Cat 02 #540 Nemsokára visszaesek, most is csak azért vok 83. sztem mert van 45k aranyam :D -
#539 Ezzel a katonaképzéssel tegnap én is beszívtam, mert nem tudtam leállítani.
Véletlen 30 parittyást képeztem ki:D
Úgyhogy rettegjenek a népek... -
#538 nem tudjátok, nem lehet leállítani a katonák kiképzését? -
KoRcSElMeLeT #537 szőlős szigeten vagyok, szal ilyen problémám nem lesz, csak követ nem tudok szerválni, nem ír vissza a beszállítóm, pedig elküldtem a csere bor adadját :( (f*ck) -
#536 GYIKban a kémkedés címszót olvasd át
-borral és a múzeummal.
nekem elfogyott a szőlőm, +5ről -4re ment a népességnövekedés... mérges lett a fej mellette
beszarás milyen pofátlanok:D -
KoRcSElMeLeT #535 Helló!
3 napja játszom, jó kis játék.
Lenne egy-két kérdésem
- kémek ellen hogy lehet védekezni?
- miért csökken a városomnak a népesség növekedése? Csak borral lehet őket jókedvre deríteni ? Azt is folyamatosan kell fejleszteni? (mert úgy veszem észre, így is csökken szép lassan a növekedés értéke) -
#534 Cat 02 nyomjad neki 18k emberből top 100-ba lenni nem rossz:D -
#533 akkor ok:) -
Passy #532 Közben meg lett a hiba. Csak egyetlen vékony vonalban érzékeli a kurzort. :)