Ikariam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsolesz92
Õt barakknak hivják 😊

Ha egyik helyre nem teszel, akkor simán leigázzák azt a helyet... nincs aki védekezzen... bár nekem van barakkom mégsincs katonám 😄

hzsolt
ezt borral éred el, vagy valami más titkod van? 😄

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

vá hülye vok 😄 arra gondoltam ahol az egységeket lehet turbózni 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

zsolesz92
nekem akadémiám és kémeim is vannak mind2 faluban.
Akadémiát tegyél mind2 helyre, összeadódnak a pontok!

Én sztem akadémiát kristályos szigetre tolom meg a kémeket is áthelyezem a 2. faluba

zsolesz92
Nekem most épül a nagykövetség, utána már csak 2 üres helyem van építkezni :S meg 1, amihez fejleszteni kell a bürokráciát. Nem sokára a katonáimat ki fogom fejleszteni, már olyan gépet is tudok csinálni a barakkban, nem tom mi a neve 😄 talán faltörõ kos, nem tom, csak ehhez elõtte meg kell kicsit csonkítani a szomszéd kénes szigeteket xD

zsolesz92
gondolom beta-n vagy 88.

tarti19
rajta leszek, mert inkább csak építgettem eddig és nem is olyan parán, szal nem szeretném ha most itt poénból rámszállna...
Hol itt a tisztelet:-)

Küldj hajókat a 2. faludba. Lehet h majd nem tud áttörni

tarti19
DE elõtte körbenézem megéri-e egy 3. falu hamar, mert akkor úgy kell kispórolni a cuccokat😄
Jah igen ez a katonai bokád a kikötõre meddig marad fent? mert este még volt rajta ma reggel nem, de látom, hogy közeledika srác

tarti19
nem biztos , meg már annyira nem vagyok az elején😊
88. vagyok most, csak eyg arc a kissebik falumat állandóan támogatja és azon gondokodom legáyrok 30-40 karforgatót és szétcsapom de m ég nem tom.D

Kristály ^^ elején úgyse katonáskodsz

tarti19
szerintem elegáns csínyt kölcsönöz 😊
meg amikor nézegettem semmi értelmes mozilla témát enm tlaáltam de igaz azóta vagy 6 hónap eltelt.)

Úristen mi lesz itt 2 szintre meg ma felhúzom a palotámat mert kén vagy kristály ?
Szerintetek?

he ?

off: ez a nasa-s skin sztem nem illik oldalak 90 % ához

tarti19
eufória
elõbb véletlen töröltem😄
ajja betáamdtak 34 aprittyással😞 na akkor reggelre meyg 30 kardforgató a srác ellen😄

tarti19
tarti19
136 Cat 02 641 Üzenet írása
137 tarti19 640 Üzenet írása

nyomjad CAt😄

gabo91
közel 650 lakosom van már a két várossal.
Tisztára mint az órszág... alkoholal elbutit nép --> magas adó...
(megvárom még fejlesztik a többiek a elelõhelyeket, addig saját célokra gyûjtögetek)

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Baz
Srác betámadt, mondom visszatámadok

Támadok -> õ is támad -> levezünk meg minden -> flotta miatt nem jutok be vársoba -> írok neki h "A csata elmarad" -> ír nekem h oké visszahívja katonáit -> ír nekem h most akkor legyen war ? miért támadsz 4 katonávakl ? -> írok neki h nem támadok -> ír, h akkor a saját katonái jönnek vissza és bugos -> mondom hehe -> ír legyen béke -> mondom oké, akkor visszahívom a kémeim xD

"A csapat szállítód megérkezik ide: Loarderon, és vissza is fordul mivel nem nyerné meg a tengeri csatát az ott állomásozó flotta ellen."

Carmang
De legalább mindenki euforikus állapotban dolgozik 😊)))

hehe

Detto én is 150 vok 😄

tarti19
én boros és márványos szigeten avgyok😊
egybõl a 150. helyre ugrottam😊, tényleg jó így

nandorb
meg egy picit es meglessz a 2. szintu terjeszkedesi palotam az angol beta szerveren

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Martin Rome
megalapitom a masodik falum egy koves szigeten vegre tudok epitkezni van kovem erre elfogy a bor es senki se arul lakosag novekedes meg vissza eset 0.62re :Samigy nincs 4 falud nem tudsz normalisan fejlodni kiveve ha boros vagy koves szigeten kezded

Elvileg ott akkor 2. szintû palota kell.
De itt nem vágom mire jó ha vmi fõváros, falut se lehet foglalni

gabo91
travian addig jó amig csak kicsiben nyomjuk 5-6 faluig okés, onnét már rémálom lessz. Ezért inkább akkor törlök, nem akarok úgy járni mint a speedel hogy napi 19-21 órát ültem elötte.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

gabo91
Egyébként mivan ha a második falumba is csinálok palotát? Akkor ott is elég 1-es szintû a terjeszkedéshez? Mert engedi építeni, de feleslegesen nem akarom, és ugye automatikusan nem változik akkor fõvárossá és a másikban nem rombolódik le a palota?

gabo91
Én is azért néztem csak ezt meg mert más mint travian. Fejlesztés stb máshogy megy, de travian 99%-ban mûködik ez meg 100%-ban bugos.
Hát a piacnál is az Eladva, venne felirat elég félreérthetõ.
Mert most ki ad el? Eladhat a másik játékos de értheted ugy hogy "nem tegez, hanem ön-öz arendszer téged" és igy hozzád szól, hogy te akarsz eladni.
Travianban sosem volt ilyennel gond. Meg aztán kereskedelemnél nem értem miért nem lehet cserélni miért kell aranyat mozgatni.
Támadásnál azt irta még másfél óra mire ideérnek hozzám, közbn fél perc sem telt el már ittvoltak. 6-os falam van és szart sem fogott meg a parityásokbol (16db) én 20-al mentem egy elhagyatott inaktiv faluba és 1db jött haza. (de õ is üres kézzel) anyi jó hogy a bor növeli a népességet. És az épületeket szinte bármeddig húzhatod. De egy rohadt bughalmaz...

Növeled a raktár szintjét.

tarti19
azért ezt cáfolnám😞 Travian azért angyon elvan balanszolva sajnos, sokkal elõbb szétkapják a falut és megy el az ember kedve mint az ikariamba😊
Noha azért amikor az 1-es sezrveren megjelentek a natatarok még minket is igencsak szétkaptak pedig a TOP 1. helyen voltunk...

Énvagyokazapád
inkább travian mint ikariam 1 hónap játék után.

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

tarti19
Két locsolás között rájöttem arra nem éri meg támadgatni😊
BAsszus 2. faluval kiba gyorsan lehet fejlõdni, ez azért elég jó dolog, mi lesz akkor ha 3-4 falud is lesz korlátlan cserekereskedelem és 2 faluból tudsz csinélni egy szuperhatalmat akár...
További jó locoslkodást és rövidet sonkát tojást.)

byzhouse
de jó fellkelek mert azt hittem nyerni fogok 24katonámmal erre levert és megölte 16katonámat... kezd unalmas lenni a játék

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

gabo91
Nem feltétlenül. Én tegnap 30. voltam létehoztam ma a 2. falut és viszacsúsztam 150-re most újra elõl vagyok.
Szerintem az is számít meynit építkezel, szoval ha elõl vagy a listán de nem lépsz be egy napig akkor lecsúszol. Sokat építkezz, sok nyerset termelj stb.

Boros falut alapítottam (vacciláltam a bor és márvány között) nem bántam meg, mert rendkívül gyorsan nõ a népességem a bortol. 😊
alkesz egy banda...
Arany van dögivel. Szertinem holnap meglessz a következõ falum, ami márvány lessz onnét meg már nem lessz gond az építkezéssel sem.

szucsy89
hogy lehet kémek ellen védekezni?

a másik kérdés pedig hogy hogy lehet a raktárban lévõ készletnél csökkenteni a fosztható mennyiséget
byzhouse
de sereget már megfigyelte csak a többit nem (szerencse)

csak sajna nem írta ki a nevét aki kiküldte annak is mákja volt mert már lassan 30katonánál tartok és hát 30parittyást visszaverni esély: 0.1%

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Felfedeztünk egy kémet! Egy kémet fedeztünk fel aki a seregünket figyelte meg.Ártalmatlanítottuk ezt a kémet, hogy ne adjon ki több információt.

byzhouse
kaptam 1 üzit a rendszertõl 😄 :

Felfedeztünk egy kémet! Egy kémet fedeztünk fel aki a seregünket figyelte meg.Ártalmatlanítottuk ezt a kémet, hogy ne adjon ki több információt.

hát azaz 1ik gyerek támadni akar hát befogja bukni mert miota megnézte azota kicsit több katonát készítettem remélem 24ktonát nem tud legyõzni
mert akkor blokádal fog találkozni meg fosztással 😄

Aha

pff, szigetlakó társam betámadja a 2. falumat, kiváncsi leszek mennyi katonája van, én most épp elkúrtam mert nincs fám :S

tarti19
próbáltad már?

Aha

tarti19
arról esetleg valami, hogy 2. faluba építesz akadémiát akkor a tp-k összeadódnak vagy mi?

Amúgy is fel kell tolni mert nem tud több ember jönni

tarti19
én faltotlama falut 2. szintre, csak akkor vettem észre, hoyg ejnye van itt minden😊 mondom fasza😄

Másodikkal meg gyorsabban tudod ^^
Én egybõl toltam egy fogadót 😄

tarti19
megvana 2. falum😊
az jó benne hoyg minden épület megamrad szal csak az elsõ faluban kell szenvedni a kutatással és egyébbel😊

N o N a m e
Az lakósok boldogságát hogyan mérik? Ha van borom akkor a nép boldog, ha nincs akkor boldogtalan. Tele vagyok alkoholistákkal 😄
ghost rider
Ma megtámadott egy 9-es emberke és 7 parittyása volt én most csináltam 8-at.
Visszatámadjak?