Ikariam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha egyik helyre nem teszel, akkor simán leigázzák azt a helyet... nincs aki védekezzen... bár nekem van barakkom mégsincs katonám 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Akadémiát tegyél mind2 helyre, összeadódnak a pontok!
Hol itt a tisztelet:-)
Jah igen ez a katonai bokád a kikötõre meddig marad fent? mert este még volt rajta ma reggel nem, de látom, hogy közeledika srác
88. vagyok most, csak eyg arc a kissebik falumat állandóan támogatja és azon gondokodom legáyrok 30-40 karforgatót és szétcsapom de m ég nem tom.D
meg amikor nézegettem semmi értelmes mozilla témát enm tlaáltam de igaz azóta vagy 6 hónap eltelt.)
Úristen mi lesz itt 2 szintre meg ma felhúzom a palotámat mert kén vagy kristály ?
Szerintetek?
off: ez a nasa-s skin sztem nem illik oldalak 90 % ához
elõbb véletlen töröltem😄
ajja betáamdtak 34 aprittyással😞 na akkor reggelre meyg 30 kardforgató a srác ellen😄
Tisztára mint az órszág... alkoholal elbutit nép --> magas adó...
(megvárom még fejlesztik a többiek a elelõhelyeket, addig saját célokra gyûjtögetek)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Srác betámadt, mondom visszatámadok
Támadok -> õ is támad -> levezünk meg minden -> flotta miatt nem jutok be vársoba -> írok neki h "A csata elmarad" -> ír nekem h oké visszahívja katonáit -> ír nekem h most akkor legyen war ? miért támadsz 4 katonávakl ? -> írok neki h nem támadok -> ír, h akkor a saját katonái jönnek vissza és bugos -> mondom hehe -> ír legyen béke -> mondom oké, akkor visszahívom a kémeim xD
hehe
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
De itt nem vágom mire jó ha vmi fõváros, falut se lehet foglalni
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Hát a piacnál is az Eladva, venne felirat elég félreérthetõ.
Mert most ki ad el? Eladhat a másik játékos de értheted ugy hogy "nem tegez, hanem ön-öz arendszer téged" és igy hozzád szól, hogy te akarsz eladni.
Travianban sosem volt ilyennel gond. Meg aztán kereskedelemnél nem értem miért nem lehet cserélni miért kell aranyat mozgatni.
Támadásnál azt irta még másfél óra mire ideérnek hozzám, közbn fél perc sem telt el már ittvoltak. 6-os falam van és szart sem fogott meg a parityásokbol (16db) én 20-al mentem egy elhagyatott inaktiv faluba és 1db jött haza. (de õ is üres kézzel) anyi jó hogy a bor növeli a népességet. És az épületeket szinte bármeddig húzhatod. De egy rohadt bughalmaz...
Noha azért amikor az 1-es sezrveren megjelentek a natatarok még minket is igencsak szétkaptak pedig a TOP 1. helyen voltunk...
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
BAsszus 2. faluval kiba gyorsan lehet fejlõdni, ez azért elég jó dolog, mi lesz akkor ha 3-4 falud is lesz korlátlan cserekereskedelem és 2 faluból tudsz csinélni egy szuperhatalmat akár...
További jó locoslkodást és rövidet sonkát tojást.)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Szerintem az is számít meynit építkezel, szoval ha elõl vagy a listán de nem lépsz be egy napig akkor lecsúszol. Sokat építkezz, sok nyerset termelj stb.
Boros falut alapítottam (vacciláltam a bor és márvány között) nem bántam meg, mert rendkívül gyorsan nõ a népességem a bortol. 😊
alkesz egy banda...
Arany van dögivel. Szertinem holnap meglessz a következõ falum, ami márvány lessz onnét meg már nem lessz gond az építkezéssel sem.
a másik kérdés pedig hogy hogy lehet a raktárban lévõ készletnél csökkenteni a fosztható mennyiséget
csak sajna nem írta ki a nevét aki kiküldte annak is mákja volt mert már lassan 30katonánál tartok és hát 30parittyást visszaverni esély: 0.1%
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Felfedeztünk egy kémet! Egy kémet fedeztünk fel aki a seregünket figyelte meg.Ártalmatlanítottuk ezt a kémet, hogy ne adjon ki több információt.
hát azaz 1ik gyerek támadni akar hát befogja bukni mert miota megnézte azota kicsit több katonát készítettem remélem 24ktonát nem tud legyõzni
mert akkor blokádal fog találkozni meg fosztással 😄
pff, szigetlakó társam betámadja a 2. falumat, kiváncsi leszek mennyi katonája van, én most épp elkúrtam mert nincs fám :S
Én egybõl toltam egy fogadót 😄
az jó benne hoyg minden épület megamrad szal csak az elsõ faluban kell szenvedni a kutatással és egyébbel😊