1385
-
#491 Őt barakknak hivják :)
Ha egyik helyre nem teszel, akkor simán leigázzák azt a helyet... nincs aki védekezzen... bár nekem van barakkom mégsincs katonám :D -
#490 ezt borral éred el, vagy valami más titkod van? :D -
Cat 02 #489 vá hülye vok :D arra gondoltam ahol az egységeket lehet turbózni :) -
#488 nekem akadémiám és kémeim is vannak mind2 faluban.
Akadémiát tegyél mind2 helyre, összeadódnak a pontok! -
Cat 02 #487 Én sztem akadémiát kristályos szigetre tolom meg a kémeket is áthelyezem a 2. faluba -
#486 Nekem most épül a nagykövetség, utána már csak 2 üres helyem van építkezni :S meg 1, amihez fejleszteni kell a bürokráciát. Nem sokára a katonáimat ki fogom fejleszteni, már olyan gépet is tudok csinálni a barakkban, nem tom mi a neve :D talán faltörő kos, nem tom, csak ehhez előtte meg kell kicsit csonkítani a szomszéd kénes szigeteket xD -
#485 gondolom beta-n vagy 88. -
#484 rajta leszek, mert inkább csak építgettem eddig és nem is olyan parán, szal nem szeretném ha most itt poénból rámszállna...
Hol itt a tisztelet:-) -
Cat 02 #483 Küldj hajókat a 2. faludba. Lehet h majd nem tud áttörni -
#482 DE előtte körbenézem megéri-e egy 3. falu hamar, mert akkor úgy kell kispórolni a cuccokat:D
Jah igen ez a katonai bokád a kikötőre meddig marad fent? mert este még volt rajta ma reggel nem, de látom, hogy közeledika srác -
#481 nem biztos , meg már annyira nem vagyok az elején:)
88. vagyok most, csak eyg arc a kissebik falumat állandóan támogatja és azon gondokodom legáyrok 30-40 karforgatót és szétcsapom de m ég nem tom.D
-
Cat 02 #480 Kristály ^^ elején úgyse katonáskodsz -
#479 szerintem elegáns csínyt kölcsönöz :)
meg amikor nézegettem semmi értelmes mozilla témát enm tlaáltam de igaz azóta vagy 6 hónap eltelt.)
Úristen mi lesz itt 2 szintre meg ma felhúzom a palotámat mert kén vagy kristály ?
Szerintetek? -
Cat 02 #478 he ?
off: ez a nasa-s skin sztem nem illik oldalak 90 % ához -
#477 eufória
előbb véletlen töröltem:D
ajja betáamdtak 34 aprittyással:( na akkor reggelre meyg 30 kardforgató a srác ellen:D -
#476 eufória -
#475 136 Cat 02 641 Üzenet írása
137 tarti19 640 Üzenet írása
nyomjad CAt:D -
#474 közel 650 lakosom van már a két várossal.
Tisztára mint az órszág... alkoholal elbutit nép --> magas adó...
(megvárom még fejlesztik a többiek a elelőhelyeket, addig saját célokra gyűjtögetek)
-
Cat 02 #473 Baz
Srác betámadt, mondom visszatámadok
Támadok -> ő is támad -> levezünk meg minden -> flotta miatt nem jutok be vársoba -> írok neki h "A csata elmarad" -> ír nekem h oké visszahívja katonáit -> ír nekem h most akkor legyen war ? miért támadsz 4 katonávakl ? -> írok neki h nem támadok -> ír, h akkor a saját katonái jönnek vissza és bugos -> mondom hehe -> ír legyen béke -> mondom oké, akkor visszahívom a kémeim xD -
Cat 02 #472 "A csapat szállítód megérkezik ide: Loarderon, és vissza is fordul mivel nem nyerné meg a tengeri csatát az ott állomásozó flotta ellen." -
#471 De legalább mindenki euforikus állapotban dolgozik :)))) -
Cat 02 #470
hehe -
Cat 02 #469 Detto én is 150 vok :D -
#468 én boros és márványos szigeten avgyok:)
egyből a 150. helyre ugrottam:), tényleg jó így -
#467 meg egy picit es meglessz a 2. szintu terjeszkedesi palotam az angol beta szerveren -
#466 megalapitom a masodik falum egy koves szigeten vegre tudok epitkezni van kovem erre elfogy a bor es senki se arul lakosag novekedes meg vissza eset 0.62re :Samigy nincs 4 falud nem tudsz normalisan fejlodni kiveve ha boros vagy koves szigeten kezded -
Cat 02 #465 Elvileg ott akkor 2. szintű palota kell.
De itt nem vágom mire jó ha vmi főváros, falut se lehet foglalni -
#464 travian addig jó amig csak kicsiben nyomjuk 5-6 faluig okés, onnét már rémálom lessz. Ezért inkább akkor törlök, nem akarok úgy járni mint a speedel hogy napi 19-21 órát ültem elötte. -
#463 Egyébként mivan ha a második falumba is csinálok palotát? Akkor ott is elég 1-es szintű a terjeszkedéshez? Mert engedi építeni, de feleslegesen nem akarom, és ugye automatikusan nem változik akkor fővárossá és a másikban nem rombolódik le a palota? -
#462 Én is azért néztem csak ezt meg mert más mint travian. Fejlesztés stb máshogy megy, de travian 99%-ban működik ez meg 100%-ban bugos.
Hát a piacnál is az Eladva, venne felirat elég félreérthető.
Mert most ki ad el? Eladhat a másik játékos de értheted ugy hogy "nem tegez, hanem ön-öz arendszer téged" és igy hozzád szól, hogy te akarsz eladni.
Travianban sosem volt ilyennel gond. Meg aztán kereskedelemnél nem értem miért nem lehet cserélni miért kell aranyat mozgatni.
Támadásnál azt irta még másfél óra mire ideérnek hozzám, közbn fél perc sem telt el már ittvoltak. 6-os falam van és szart sem fogott meg a parityásokbol (16db) én 20-al mentem egy elhagyatott inaktiv faluba és 1db jött haza. (de ő is üres kézzel) anyi jó hogy a bor növeli a népességet. És az épületeket szinte bármeddig húzhatod. De egy rohadt bughalmaz... -
Cat 02 #461 Növeled a raktár szintjét. -
#460 azért ezt cáfolnám:( Travian azért angyon elvan balanszolva sajnos, sokkal előbb szétkapják a falut és megy el az ember kedve mint az ikariamba:)
Noha azért amikor az 1-es sezrveren megjelentek a natatarok még minket is igencsak szétkaptak pedig a TOP 1. helyen voltunk... -
#459 inkább travian mint ikariam 1 hónap játék után. -
#458 Két locsolás között rájöttem arra nem éri meg támadgatni:)
BAsszus 2. faluval kiba gyorsan lehet fejlődni, ez azért elég jó dolog, mi lesz akkor ha 3-4 falud is lesz korlátlan cserekereskedelem és 2 faluból tudsz csinélni egy szuperhatalmat akár...
További jó locoslkodást és rövidet sonkát tojást.) -
#457 de jó fellkelek mert azt hittem nyerni fogok 24katonámmal erre levert és megölte 16katonámat... kezd unalmas lenni a játék -
#456 Nem feltétlenül. Én tegnap 30. voltam létehoztam ma a 2. falut és viszacsúsztam 150-re most újra elől vagyok.
Szerintem az is számít meynit építkezel, szoval ha elől vagy a listán de nem lépsz be egy napig akkor lecsúszol. Sokat építkezz, sok nyerset termelj stb.
Boros falut alapítottam (vacciláltam a bor és márvány között) nem bántam meg, mert rendkívül gyorsan nő a népességem a bortol. :)
alkesz egy banda...
Arany van dögivel. Szertinem holnap meglessz a következő falum, ami márvány lessz onnét meg már nem lessz gond az építkezéssel sem. -
#455 hogy lehet kémek ellen védekezni?
a másik kérdés pedig hogy hogy lehet a raktárban lévő készletnél csökkenteni a fosztható mennyiséget -
#454 de sereget már megfigyelte csak a többit nem (szerencse)
csak sajna nem írta ki a nevét aki kiküldte annak is mákja volt mert már lassan 30katonánál tartok és hát 30parittyást visszaverni esély: 0.1% -
Cat 02 #453 Felfedeztünk egy kémet! Egy kémet fedeztünk fel aki a seregünket figyelte meg.Ártalmatlanítottuk ezt a kémet, hogy ne adjon ki több információt. -
#452 kaptam 1 üzit a rendszertől :D :
Felfedeztünk egy kémet! Egy kémet fedeztünk fel aki a seregünket figyelte meg.Ártalmatlanítottuk ezt a kémet, hogy ne adjon ki több információt.
hát azaz 1ik gyerek támadni akar hát befogja bukni mert miota megnézte azota kicsit több katonát készítettem remélem 24ktonát nem tud legyőzni
mert akkor blokádal fog találkozni meg fosztással :D