1385

Acc árulása szigorúan TILOS!

• 16gaborm
    Hali hogyan lehet ilyen Banner képet a Fórumhoz "rendelni",vagy betenni?

És még olyan infó kéne hogy hogyan lehet másik szigeten egy új falut építeni?

Köszi csáócsáó
  • kraawz
    na,megpróbálom,köszi :)

megfelelö operátorok egyikének.. hol találok ilyet? :$

Még egy dolog.. Most kezdtem nemrég, minden level 3.. Most próbálok majd ásványt termelni, de a többivel csak kereskedni tudok. Csak amíg nincs megerősítve, nem tudok se kereskedni,se fosztani.
  • Mighty
    Az ikariam forumrol:

"Nos!
    Sokan jeleztétek hogy nem tudtok belépni és a jelszóemlékeztetö nem ment el. A megoldás a következö:

1; Csinálsz egy új e-mail fiókot más szolgáltatónál pl. Gmail vagy más ingyenes szolgáltatónál ( Lista ingyenes email szolgáltatókról : http://ingyenmail.lap.hu - Csak ne Citromail, Vipmail, Freemail legyen!

2; A citromail-es (freemailes, vipmailes ..stb.) cimedröl küldesz egy e-mailt a megfelelö operátorok egyikének, amely tartalmazza a nicknevedet és az új email cimedet! Ez azért kell mert igy tudunk megbizonyosodni arról hogy te vagy aki regisztrálta az adott felhasználót!
    3; Vársz!
    4; Kapsz egy jelszóemlékeztetö e-mailt az új email cimedre az új jelszóval!
    5; Bejelentkezel!
    6; Örülsz nagyon!
    7; Sikeresen megváltoztatod a jelszavadat!

Remélem ez a módszer mindenkinél müködni fog!"
  • Laky
    Lehetséges, hogy kiszűrte a levelet, mert spam-nek tekintette. Nézd meg a "szemetek" között.
  • kraawz
    Hali

Nemrég regeltem az oldalra. Mikor egy inaktív játékost ki akarok fosztani,azt írja,hogy erősítsem meg a regisztrációt. 100x rányomtam,h küldjék el emailt,de csak nem jön (12 óra eltelt) Nektek kb mennyi idő volt?
  • emkaess
    igazad van :) sry még nem nagyon vágom ...:)
  • Pharaoh
    Nem lehet, hogy márványt tettél eladásra? Akkor fent nem jelzi, azt a mennyiséget, a raktár mégis tele.
  • emkaess
    üdv nééép , nekem olyan problémám van hogy a raktármat fejlesztem fejlesztem és kiirja h egységesen xxx tud tárolni...
    ahoz képest fent ahol jelzi a nyersanyagokat márványból nemtok annyit tárolni mint pl borbol , kénporbol , kristályból ...
    pedig a raktárépületben azt mutatja h mindenből ugyan annyit tok tárolni kivéve fából... bug? vagy mi a baj?:o
  • Laky
    Bal felső sarokban ki kell választani egy legördülő menüben a másik városodat, és menni fog.
  • SomebodyEra
    Üdv mindenkinek.

Nemrég kezdtem a játékot és sehol se találok megoldást a problémámra. Terjeszkedtem egy szomszédos szigetre, ahol szeretnék Bor-t meg fát "bányászni", de sehogysem engedi. Csak annyit ír ki, hogy Mások,akik ezt a helyet használják...Mi lehet a baj?
  • lakibeni
    Császtok ki van Gamma szerveren?
  • NeverwinterKING
    ték :P
  • Teniszmaster
    tud valaki márványt küldeni?
  • Cat 02 #999
    Jah, nem, visszaesik a város gyarapodása.
  • Cat 02 #998
    Kevesebb aranyat termelnek.
  • emkaess
    :) ha boldogtalan a város lakói annak van vmi hátránya?:o
  • nandorb
    meg untuk mar a jatekot
  • emkaess
    ajj de aktiv ez a fórum is ... :S
  • emkaess
    aki esetleg megunta annank városát szívesen tovább viszem ... email: [email protected]
  • Strongking
    az emailem [email protected] ide küld el a nevet meg a kódot
  • Strongking
    engem érdekel
  • aqpa
    ha valakit érdekel ikariam a delta szerveren van egy 4 falus csapat szivesen átadnám ha igéri hogy becsülettel viszi tovább
  • Sir IvanHoe
    HI
    Mitol van az,hogy most kezdtem a jatekot es egyik reggel azt irta,hogy account levan tiltva.
    Par napja kezdtem meg nemcsinaltam semmit nembeszeltem senkivel.
  • nandorb
    mahunnet:D
  • Laky
    :DD
  • bátor60
    Dehogy jár:D
  • nandorb
    ezert borton jar azt tudod-e???
    Tilos accountot arulni!!!
  • Pharaoh
    Ha egy gépről vagy ip-ről jászotok, akkor azt jelezni kell egy op-nak ,mert különben mindketten banolva lesztek.
  • Glück Ádám
    A testvérem nem tud bejelentkezni. Ez mért van?
  • Mighty
    Végre!
    Gamma serveren mind a 4 kolóniámon 4-es szintű lett a helytartóm. Elkezdhetek végre nagyobb hadsereget toborozni :)
  • nandorb
    meik szerver angol,magyar beta alpha, stb.
  • JohnyHUN
    *kristály
  • JohnyHUN
    nekem is az kellene.
  • Glück Ádám
    Valaki tud nekem kristájt küldeni?
  • nandorb
    hogy birok valakit meghivni a rendembe az angol szerveren
  • nandorb
    a nem leptem be mert utoljara akor leptem be amikor haboru volt es rogton ki is leptem
  • Cat 02 #975
    Reborn, klán (xXx), régen szerver első volt :D
  • nandorb
    hol??? Beta szerveren voltam mindig ha a szigetre gondolsz akkor ez 2. amit kiepitettem meg es most ez a fovarosom meg stb.
  • Cat 02 #973
    Nem a Reborn-ban voltál régebben ?
  • nandorb
    most egyelore haboruban vagyok es az miatt nincsenek resursaim