1385
-
Ien az en varosom az angol Beta szerveren -
Cat 02 #970 Ha rákattintasz akkor olyan lesz sajna, FF miatt, de lehet h nem kezel az IE a png-t :D -
#969 nalam teljesen sarga es nemtudom mi miatt az uj Firefox 3-ast hasznalom az elott nem volt ilyesmi -
JohnyHUN #968 De egyébként tényleg alig lehet e-mail címeket találni. Én is kerestem mindehol,de végül itt segítettek ki. -
JohnyHUN #967 Sziasztok!
Nemtudjátok miért van az, hogy ha építek egy épületet, akkor a közvetlen környezetében(pl: városfal)bepöttyöződik. A videókártyámmal biztos nincs baj!
Segítségeteket előre is köszönöm. -
#966 amiért nekem se -.- -
Jobson #965 a megerősítő emailt miért nem küldi el nekem? -
#964 há b34!!!
Csak 13Hszt kéne visszanézned.... -
#963 azé thx a semmit -
#962 Talán a játék honlapján? Ááááá az túl egyszerű lenne. Biztos valahol máshol, mondjuk.... aha! A www.cnn.com-on biztos lehet levelet írni az ikariam adminjainak.
Ne vedd sértésnek, de van neked agyad, amivel gondolkoznál minimálisan? 18-25 évesen nem árt. -
#961 ahaa és azt hol kell? :D -
#960 Írj levelet a játék magyar adminisztrátorainak. -
#959 hi
mér van az h fogy a pénzem folyamatosan? :O
probálom megerősíteni az email címem de nem jön levél. :( v javaslat? -
Jobson #958 miért nem tudok regisztrálni a játékra?
köszi -
#957 24 órán belűl 6x lehet valakit megtámadni -
Cat 02 #956 Ez egy játék, ha hagyod magad szép h támad... -
Xflax #955 ezt velem is eljátsza, pedig rengeteg a helyem.
Nekem lenne egy gondom. a saját szigetemen van egy gyerek aki kegyetlenűl betámad. Volt, hogy napi 3X is.
Hiába írtam neki szépen, illedelmesen, hogy hagyjon békén de nuku.
Az ikraiamban nincs ezesetben bannolás vagy kis ideig való eltíltás? -
Cat 02 #954 Van elég helyed ? -
Solyom2 #953 Lenne egy kérdésem.Azt irja ki a gép 4,26 a szaporodás de nem nő a lakosság.A táblázatnál azt irja:-819 lakosság -
JohnyHUN #952
Nagyon köszönöm. Nagyon kösz -
#951 board.ikariam.hu -
#950 Nos maga a "board" az ikariam.hu fórumát jelenti: http://board.ikariam.hu
ha nincs kedved a regisztrációval szórakozni:
Ők az illetékesek a Te problémádban.
valószínű az IP egyezés miatt tiltottak le, mert ezt multizásnak érzékelik.. javaslom játszatok külön szerveren.. -
JohnyHUN #949 Kösz.
Lehet hogy most hülyének adom elő magam, de itt ezen a fórumon vagy az ikariam fórumon, mert sehol se talalálom. -
#948 fenn az opciók mellett a Fórum-név alatt.. az lesz az.. ott érdeklődj, sajnos elég kusza fórum.. -
JohnyHUN #947 Jó jó, de hol találom azt az ikariam boardot? XD -
JohnyHUN #946 Ezt nem érzem jogosnak. nehogy már ne játszhassunk mindketten a játékkal.... Ezért kellen az e-mail cím. Aki tud egyet az írja le kérem. Köszönöm!
-
JohnyHUN #945 De tuti az a baj, de ezt hogyan lehetne tisztázni valakivel?
Mert egy e-mail címről se tudok. Nincs is e-mail cím. csak annyit írnak hogy lépjek kapcsolatba a Game operatorral e-mail formájában. Oké ezt már megtettem volna, ha lenne egy kib*szott e-mail cím ,de mivel nincs ezért nemtudok. Nehogy már valamelyikünknek le keljen mondani a játékról, mert hogy már egy hálózat rögzítve van a játékban. -
#944 szóval érdemes-e kuporgatni vagy sem? -
#943 de az nincs leírva hogy már működik-e.. mindenki azt mondja még nem jó meg hogy sokba kerül holott fejenként 500k arany nem vézse.. -
#942 Olvasd el a helpet. Ott vannak az azonnali és a tartós áldás leírásai. -
#941 a csoda áldása állandó?
pl. Hermes templománál ha összedobjuk a 3,5 millió körüli aranyat akkor gyorsabbak lesznek a hajók, ez állandó áldás? illetve eltűnik az előző? -
#940 Gőzóriás illetve legjobb ár/érték mutatóval a védelem szempontjából a balliszta hajó rendelkezik. Érdemesebb viszont ágyúhajót tartani, mert kicsivel rosszabb védelmi értékkel rendelkezik (ugyanannyi fenntartási költséget véve figyelembe), mint a balliszta, de jobb a támadó érték/fenntartási költség mutatója. -
#939 A tapasztalatok alapján melyik egység a legalkalmasabb védekezésre amit érdemes gyártani, gyalogos ill. hajókból?? és mennyit?
A másik városban kifejlesztett páncél rárakódik a máshol gyártott egységekre is?
-
#938 I. "Multi"-zás
Első pont a szabályzatban, véletlen nem szegtétek meg az öcséddel?
* Egy játékos nem irányíthat egynél több játékos hozzáférést egy Világban (Szerveren).
Ha kettö vagy több felhasználói hozzáférés van használva ideiglenesen, általában vagy véglegesen, egy hálózatról vagy számitógépröl, akkor - kivétel nélkül - a Game Operator-t tájékoztatni kell erről. Ezekben az esetekben az ilyen játékosoknak nem lehet flotta kapcsolata amíg azok ugyanazt a kapcsolatot használják. -
#937 Az ikariam boardon kérdezz meg egy admint. Valami miatt letiltottak. -
JohnyHUN #936 Sziasztok. Üdvözlök mindenkit!
Nekem van egy olyan problémám, hogy azt írja ki a játék amikor beakarok lépni, hogy az account most le van tiltva, miért csinálja ezt.? ez már idegesítő. már 5 napja csinálja, de az öcsémnél is ugyanezt csinálja.
aki erre tud valami magyarázatot az kérem írjon.
Köszönettel: Vrabecz János
szerver:Gamma
koordináták: 66:05
fővárosom neve: Genova
-
#935 OK értem
köszi -
#934 A fejlesztések fejlesztési pontokba kerülnek.
pl: Az egyszerűség kedvéért 1000 fejlesztési pontot 1 napnak veszek.
most x-et fejleszted, amihez kell 10000 pont és te eddig elértél 8000 pontot. Kell még 2000 a befejezéshez, azaz 2 nap.
Te átváltasz y fejlesztésére, amihez csak 7000 pont kellett. Ezt azonnal befejezi, mert már van 8000 pontod.
Visszaváltasz x-re, csak hogy a 8000 pontból már csak 1000 pont van, így kell még 9000 pont X fejlesztés befejezéséhez. Azaz már nem 2 nap, hanem 9 nap.
Így érthető? -
#933 Sziasztok
Az miért van, hogy ha az akadémiában fejlesztek valamit amiből még kb 2nap2óra van hátra és módosítom a fejlesztést más irányba, majd visszarakom az előzőre, akkor már 7nap11óra kell ismét??
ez is egy bug?? -
#932 Köszi :)