290
Ride your music
-
#50 Játszanak azért :) -
#49 Én is úgy vagyok vele, hogy nekem nagyon tetszett a demo, úgyhogy kiadtam érte kemény 10 dolcsit... Szerintem megéri.
Amúgy jó ötlet volt ez, hogy írjunk ki mindig számokat, és azokkal versenyezzünk. Csak mongyuk nem sokan játszanak innen ha jól látom. -
#48 nem az árával van a bajom. amennyit játszom... most hirtelen nem érné meg nekem a procedúra csak azért, hogy nyomjam pár napig. még az ingyé torrentezős se. majd idővel lesz vmelyik, ha érkezésem lesz rá. -
#47 1900 ft még senkit sem vágott földhöz. -
#46 próbájjá speedcore-t, vagy terrort, ne nyuszihoppos dárenbéztot^^
ezeket akarnám én is kipróbálni, ha volna kedvem:D és nem utolsó sorban meglenne a játek. -
#45 Ma szedtem le (tudom warez) és nagyon bejön még nem vagyok olyan pro de vannak számok amire nagyon rálehet érezni.Drum and Bass -re nagyon durva a dolog. -
PunkZoli #44 Nine inch nails - The Only t próbáljátok ki :) , megéri hUlLámvasÚÚÚÚÚt -
#43 szerintem egyedi eset, külföldi fórumokon sem írta senki -
#42 A demónál nem volt bajom. Holnap veszem meg, majd meglátjuk... remélem nem lesz ilyen problémám. -
#41 Affene, kb 30 másodperc után újraindítja állandóana gépem, nemtom mi a frász lehet, pedig tök élvezem, hogy saját számokat is lehet bele rakni :)Amúgy alapba benne van az összes hl2 és kieg szám, plusz team fortress 2 zene és a portalbol a still alive:D
Vkinél nem volt ilyen prob? -
#40 Mér szerintem tök jó xD
amúgy nem:D -
#39 valaki nem tudja hogy a menüzenét hogy lehet eltüntetni mert nagyon írritáló! :D -
#38 Velem is ez van. :D Bár a tutorial elég jónak tűnt mikor bele kukkantottam. Majd átnézem. -
PunkZoli #37 engem az érdekelne, hogy akinek megvan, az magyarázza már el a játékmódokat! :D mert nem vagyok benne biztos, és lehet 600szor több pontot lehetne elérni xD -
#36 nézd meg a videókat, a szines kockákat pont akkor kell felvenni, amikor egy ritmus megy, a pálya hullámzása a basszust mutatja stb. én ezt a videók alapján észrevettem, játszani nem játszottam, szóval lehet hogy rosszul mondom -
#35 Én letöltöttema demo-t és egy az hogy nem tudok zenét se betenni, másik meg hogy nekem nem jönnek akadályok csak simán végigmegyek az üres pályán:S -
#34 nem tudná vki felrakni vhova? érdekellne enegm csak nem engedi letölteni... a fullos lenne a legjobb, de a demo is király lenne. -
PunkZoli #33 kösz a bókot^^ -
#32 te poénos gyerek vagy.. Szerinted beirtam volna hogyha nem lenne netem? Vagy egyáltalán hogy írnék ide? Éppen ez a baj hogy van, de mégis azt írja hogy nincs.
Lehet hogy esetleg a router miatt írja ezt? -
PunkZoli #31 fizess elő netre:=( -
#30 azt írja hogy nincsen internetkapcsolatom és kell hozzá :S. Mit csináljak? -
#29 Holnap rakok fel zenét tárhelyemre, azt toljuk rá :D -
#28 -
#27 nekem tetszik az ötlet :D
amúgy nagyon addiktív a játék...:D -
PunkZoli #26 :D támadt egy kurvajó ötletem:)
legyen egy picit népszerübb a játék, és teszünk fel ide mp3 akat, amikre competitiont hirdetünk itt házon belül:) magyaroknak...
regelésnél ugye megkérdezni a nemzetiségedet, és a végeredménynél meg tudod nézni, hazádfiai mennyit teljesítettek az adott számon.
Azért fontos, hogy ugyan az az mp3 legyen ugye, mert akkor a pálya is ugyanaz... de ha esetleg wareznak érzitek, beszerezendő számlistát is tolhatunk:) -
#25 Az is! -
#24 rohadt jó néz ki :| -
#23 Te is! 35000 -
#22 #17 Thx, hát egyszer raktam be disco számot, de elég nehéz volt:D gondolom az ütemek miatt, amúgy érdekes kis játék, jól el lehet vele játszani! -
#21 NAGYON NAGY!%%!!! :DDDD
dnb vel nagyon kemény :D -
#20 egyrészt, másrészt a kis kockák is ütemre jönnek, harmadrészt pedig ütemre pattog a pálya, ha pl disco számot nyomatsz akkor csak úgy ugrál a basszusra. -
PunkZoli #19 kapod a mailt!!!! -
#18 Nagyon nagy a cucc! Széjjel játszottam az agyam vele :) -
#17 úgy változik a sebesség, ahogy a zene sebessége -
#16 hát éna abba elszédültem hogy megnéztem a videót -
PunkZoli #15 diumdisu -
#14 Valaki leírná mi értelme ennek a játéknak? :$
Kb olyan mintha a winamp menne valami űrröpködős játék alatt:D
Nem, nem azt mondom, hogy rossz, csak nemértem mi a lényege(azonkívül, hogy minéltöbb pontot össze kell gyűjteni) -
#13 steamen még unreleased... -
#12 Clint Mansell - Requiem for a Dream Remix, fuhhh most nyomtam ezt a számot, Ninja Mojoval, állati jó, próbáljátok ki, annyira nagy flash, nagyon lehet érezni a zenét alatta. -
#11 Megvan! :D