290
Ride your music
-
#170 császtok fel raktam az Audiosurf-ot de bas**rá hogy normálisan müködjön
Ez miért van?????kezdek marha pipa lenni még a windows ujra tevés se oldotta meg -
timexxx #169 yep -
#168 lol ennél hülyébb és gyerekesebb választ nem is írhattál volna:D
mindegy téme lezárva és no warez... -
timexxx #167 jó bocs h élek -
#166 Azért mert elvileg ezen a fórumon tilos a warez. Ha ennyit sem vagytok képesek kiadni érte, legalább ne itt dumáljátok meg a kis ügyeiteket. Vannak erre más fórumok vagy privi. -
timexxx #165 de most az neked miért baj h ha nem eredeti neki?azért mert te megvetted?? bocs h bele szólok -
#164 Nehogy már legyen egy eredeti játékod 1800Ft-ért... -
timexxx #163 ebbe segithetsz nekem is:D -
#162 hát ez tök jó... -
Pohenix #161 Én leszedtem a demot , updateltem ,aztán egy kis hex editorral átszerkesztettem a savedconstants.cgr-t és hipp hopp teljes verziojú a játek minden character elérhető és nincsen kikotve hány számot használhatok (szal bármenyit :D) , sztem igy a legegyszerűbb ,,megvenni" a jatekot (ranglista is van) -
#160 nah sikerült végül.csak újra kellett indítanom a játékot és a probléma megoldódott.azért köszi a segítséget:) -
#159 Igen tört verzióval nem nagyon tudunk segíteni. -
#158 Én eredetivel játszom, szóval nem tudom mi lehet nálatok a gond. -
timexxx #157 én egy tört verziot szedtem le amihez nem kell steam. eddig müködött rendesen de amiota ujra tettem az oprendszert vmiért azt a playback errort irja ki :S -
#156 Ilyen nekem is volt még a demo-val... nem tudom mi lehet a baj, mióta megvettem nincs ilyen gondom.
Próbáld újraindítani a gépet... de nem tudom -
#155 hello!
nekem az a bajom, hogy egyszerűen nem tudok elindulni!azt írja ki h respawn folyamatosan,a zene megy de képtelen vagyok elindulni.Nem jönnek se dobozok,se semmik.mi lehet a gond? -
timexxx #154 hy
nálam az a gond h mikor betöltené a zenét mindig ezt irja ki: PLAYBACK ERROR: 44
ilyenkor mi van?:S -
#153 én slayertől a raining bloodot:D -
feamatar #152 áhh, emberek ez már fasza kis game, a Frets on Fire és a Geometry Wars után az utóbbi egy évem 3ik nagy meglepetése.
Ajánlom a Zöld a bíbor és a feketét, illetve a Sodomtól az Agent Oranget mindkettő nagyon flashel :D -
#151 Sziasztok!
Érdekes problémát vettem észre.
Mikor először betöltök egy számot, és kiszámol mindent, szinte tökéletes a szinkron a zene és a pálya/blokkok között.
De ha már 2. játszom le a dalt, és a pályát a "cache"-ből (hirtelen nem jut jobb szó rá eszembe) tölti be, van egy kis (kb. fél mp-es) eltérés a ritmus és a blokkok között. Elég zavaró, bár meg lehet oldani, hogy mindig kitörölgetem ezeket a file-okat, amiket létrehoz egy-egy dalhoz.
Találkozott már valaki hasaonlóval?
Kösz,
Rip -
Panyi #150 Játszok vele, nem irogatok:D -
PunkZoli #149 játszogatok vele hébe hóba, de inkább a csé:D aztán meg nyugalom:) -
#148 eddig tartott a csoda?^^ -
#147 Jelenleg a Still Alive az összes Mono karinak az össz pontszáma és akinek a legtöbb lesz szombatig az mondja a következő számot és karaktert. (Akkor márcsak 1-et) -
#146 Melyik mono kari? Az is számít szerintem. Vagy mindhárom? -
#145 Márcsak a Ninja t kell megdönteni:) belekezdtem de csak felhuztam magam rajta. Gondolom ti is megizzadtatok a Stealth ért:) -
#144 Na majd kapod :D -
#143 Játszuk Szombatig és aki Mono karakterrel a legtöbb pontot éri el az mondja a kövi karaktert és számot, amit fel kell töltenie egy tárhelyre.
Szerintem most csináljuk ugy hogy számoljuk egybe az összes Mono karakterrel elért pontot. Tehát Mono + Mono Pro + Ninja Mono = eredmény:)
Bővitem a listát:
Atkamon
(c_C) Blacksheep
Crippler
headhunter86
[hun]Rage
iZeMiZe
Panyi
ST200
-
#142 2. vok still aliveba. Ninja mono :)
Eredeti verzió. -
Panyi #141 Audiosurf frissítési híreket olvashattok a linken, ha esetleg nem megy az angol, de azt kétlem. -
Panyi #140 http://audiosurf.satf.se/
Ajánlom ezt az oldalt:D -
Panyi #139 Ki lettem hagyva:D
Atkamon
(c_C) Blacksheep
Crippler
headhunter86
[hun]Rage
ST200
Panyi -
#138 Ok! Még a játékmódot kell kiválasztani. -
#137 én nemtok játszani hétközben mert a koliban tiltva egy csomó port (köztük a steam is), szal csak péntek - hétvégén tudok -
#136 ha a Still alive jo mindenkinek akkor felőlem mehet.:)
Tehát akkor eddig:
Atkamon
(c_C) Blacksheep
Crippler
headhunter86
[hun]Rage
ST200 -
Panyi #135 Este leszek majd Steamen, és akkro adok neked majd admin jogot a communityhez és akkro oda le tudod majd írni, hogy mikor melyik pályán kell majd mivel alkotni sok sok pontot:D -
PunkZoli #134 mindent automatikusan leszed, mindaaddig amíg a setupban kinem pipálod, hogy leszedje e :) -
#133 ugy gondoltam hogy együtt beszéljük meg:)
Still alive? Pro mono? 3 napig? -
Panyi #132 Jó ötlet én benne vagyok:D
http://steamcommunity.com/groups/Hungarian-Audiosurf-Community
Itt csináltam egy kis közösséget magunknak:D
Csatlakozzatok:D Azt ha elég masszív lesz a táborunk, akkor csinálunk versenyeket, stb. -
#131 Egy hülye kérdés :D
Ezt a játék alapból felfogja ajánlani,hogy töltsem le vagy külön kell leszedni?