290
Ride your music
  • Balazs15
    császtok fel raktam az Audiosurf-ot de bas**rá hogy normálisan müködjön

Ez miért van?????kezdek marha pipa lenni még a windows ujra tevés se oldotta meg
  • timexxx
    yep
  • Atkamon
    lol ennél hülyébb és gyerekesebb választ nem is írhattál volna:D
    mindegy téme lezárva és no warez...
  • timexxx
    jó bocs h élek
  • Atkamon
    Azért mert elvileg ezen a fórumon tilos a warez. Ha ennyit sem vagytok képesek kiadni érte, legalább ne itt dumáljátok meg a kis ügyeiteket. Vannak erre más fórumok vagy privi.
  • timexxx
    de most az neked miért baj h ha nem eredeti neki?azért mert te megvetted?? bocs h bele szólok
  • Rip
    Nehogy már legyen egy eredeti játékod 1800Ft-ért...
  • timexxx
    ebbe segithetsz nekem is:D
  • Atkamon
    hát ez tök jó...
  • Pohenix
    Én leszedtem a demot , updateltem ,aztán egy kis hex editorral átszerkesztettem a savedconstants.cgr-t és hipp hopp teljes verziojú a játek minden character elérhető és nincsen kikotve hány számot használhatok (szal bármenyit :D) , sztem igy a legegyszerűbb ,,megvenni" a jatekot (ranglista is van)
  • adios
    nah sikerült végül.csak újra kellett indítanom a játékot és a probléma megoldódott.azért köszi a segítséget:)
  • Atkamon
    Igen tört verzióval nem nagyon tudunk segíteni.
  • HeadHunter86
    Én eredetivel játszom, szóval nem tudom mi lehet nálatok a gond.
  • timexxx
    én egy tört verziot szedtem le amihez nem kell steam. eddig müködött rendesen de amiota ujra tettem az oprendszert vmiért azt a playback errort irja ki :S
  • Atkamon
    Ilyen nekem is volt még a demo-val... nem tudom mi lehet a baj, mióta megvettem nincs ilyen gondom.
    Próbáld újraindítani a gépet... de nem tudom
  • adios
    hello!
    nekem az a bajom, hogy egyszerűen nem tudok elindulni!azt írja ki h respawn folyamatosan,a zene megy de képtelen vagyok elindulni.Nem jönnek se dobozok,se semmik.mi lehet a gond?
  • timexxx
    hy

nálam az a gond h mikor betöltené a zenét mindig ezt irja ki: PLAYBACK ERROR: 44

ilyenkor mi van?:S
  • Szabi84
    én slayertől a raining bloodot:D
  • feamatar
    áhh, emberek ez már fasza kis game, a Frets on Fire és a Geometry Wars után az utóbbi egy évem 3ik nagy meglepetése.

Ajánlom a Zöld a bíbor és a feketét, illetve a Sodomtól az Agent Oranget mindkettő nagyon flashel :D
  • Rip
    Sziasztok!

Érdekes problémát vettem észre.
    Mikor először betöltök egy számot, és kiszámol mindent, szinte tökéletes a szinkron a zene és a pálya/blokkok között.
    De ha már 2. játszom le a dalt, és a pályát a "cache"-ből (hirtelen nem jut jobb szó rá eszembe) tölti be, van egy kis (kb. fél mp-es) eltérés a ritmus és a blokkok között. Elég zavaró, bár meg lehet oldani, hogy mindig kitörölgetem ezeket a file-okat, amiket létrehoz egy-egy dalhoz.
    Találkozott már valaki hasaonlóval?

Kösz,

Rip
  • Panyi
    Játszok vele, nem irogatok:D
  • PunkZoli
    játszogatok vele hébe hóba, de inkább a csé:D aztán meg nyugalom:)
  • 12346
    eddig tartott a csoda?^^
  • Blacksheep333
    Jelenleg a Still Alive az összes Mono karinak az össz pontszáma és akinek a legtöbb lesz szombatig az mondja a következő számot és karaktert. (Akkor márcsak 1-et)
  • Atkamon
    Melyik mono kari? Az is számít szerintem. Vagy mindhárom?
  • Blacksheep333
    Márcsak a Ninja t kell megdönteni:) belekezdtem de csak felhuztam magam rajta. Gondolom ti is megizzadtatok a Stealth ért:)
  • Zsoltika 007
    Na majd kapod :D
  • Blacksheep333
    Játszuk Szombatig és aki Mono karakterrel a legtöbb pontot éri el az mondja a kövi karaktert és számot, amit fel kell töltenie egy tárhelyre.
    Szerintem most csináljuk ugy hogy számoljuk egybe az összes Mono karakterrel elért pontot. Tehát Mono + Mono Pro + Ninja Mono = eredmény:)

Bővitem a listát:
    Atkamon
    (c_C) Blacksheep
    Crippler
    headhunter86
    [hun]Rage
    iZeMiZe
    Panyi
    ST200
  • HeadHunter86
    2. vok still aliveba. Ninja mono :)
    Eredeti verzió.
  • Panyi
    Audiosurf frissítési híreket olvashattok a linken, ha esetleg nem megy az angol, de azt kétlem.
  • Panyi
    http://audiosurf.satf.se/
    Ajánlom ezt az oldalt:D
  • Panyi
    Ki lettem hagyva:D

Atkamon
    (c_C) Blacksheep
    Crippler
    headhunter86
    [hun]Rage
    ST200
    Panyi
  • Rip
    Ok! Még a játékmódot kell kiválasztani.
  • Rage47
    én nemtok játszani hétközben mert a koliban tiltva egy csomó port (köztük a steam is), szal csak péntek - hétvégén tudok
  • Blacksheep333
    ha a Still alive jo mindenkinek akkor felőlem mehet.:)
    Tehát akkor eddig:
    Atkamon
    (c_C) Blacksheep
    Crippler
    headhunter86
    [hun]Rage
    ST200
  • Panyi
    Este leszek majd Steamen, és akkro adok neked majd admin jogot a communityhez és akkro oda le tudod majd írni, hogy mikor melyik pályán kell majd mivel alkotni sok sok pontot:D
  • PunkZoli
    mindent automatikusan leszed, mindaaddig amíg a setupban kinem pipálod, hogy leszedje e :)
  • Blacksheep333
    ugy gondoltam hogy együtt beszéljük meg:)
    Still alive? Pro mono? 3 napig?
  • Panyi
    Jó ötlet én benne vagyok:D

http://steamcommunity.com/groups/Hungarian-Audiosurf-Community

Itt csináltam egy kis közösséget magunknak:D

Csatlakozzatok:D Azt ha elég masszív lesz a táborunk, akkor csinálunk versenyeket, stb.
  • gabi89
    Egy hülye kérdés :D
    Ezt a játék alapból felfogja ajánlani,hogy töltsem le vagy külön kell leszedni?