290
Ride your music
  • Atkamon
    ez oké... de jól kezdted... nem is raktad fel, és nem is mondtad, hogy milyen karakterrel játszuk:)
  • Blacksheep333
    csinálhatnánk egy Steam Community -t is. Rendezhetnénk olyat hogy közösen kiválasztunk egy számot és egy karaktert (játék tipust) és aki 3 nap alatt a legjobb eredményt éri el, az választja a következő számot és a karaktert és így tovább .:) A számokat fellehet tölteni egy tárhelyre (sajátra vagy valami ingyenesre pl: ATW, extra stb.). Ezt pár önkéntes jelentkező vezetheti is.

Kezdésnek, hogy ne legyen vita, legyen olyan amit mindenki ismer. Mondjuk a Himnusz :D

Nah benne vagytok?:)
  • Zsoltika 007
    énnem
  • PunkZoli
    tenem
  • Zsoltika 007
    Én ST200
  • HeadHunter86
    Ma jött egy kisebb Audiosurf Update (ahogy mondtam :P):

* Added Loading progress bar during startup
    * Eliminated scoreboard waiting
    * Added X360 dual stick Double Vision support
    * Improved performance
    * Stability fix on song restart
    * Fixed disappearing cursor bug
  • HeadHunter86
    Enyém is nehéz kitalálni: headhunter86
  • Rip
    Én Crippler néven futok.
  • Atkamon
    Nekem nagyon nehéz kitalálni: Atkamon:P
  • Rage47
    én is a húgommal szoktam :D
    [hun]Rage
  • Blacksheep333
    Kinek mi a neve? vegyük fel egymást Friends be!
    Nekem (cC) Blacksheep .
  • Blacksheep333
    Letöltöttem törrentröl (én szemét:)) lenyomtam a demot és megvettem én is:) Tudom nyomhattam volna warezzal is, csak hát akkor nem lehet bekapcsolva a steam, nincs online ranglista és sztem igencsak megérdemli a készítő azt a két ezer forintot.

OFF: a online vs dobozos vásárlás
    Haver megvett valamilyen LOTR gamet, újratette a windowst, de nem volt meg neki a CD kulcs vagyis. Ha steamen vette volna meg ezzel nem volna baj.:)

ui: a Double V -t a 10 éves hugommal szoktam nyomni:D
  • Rip
    Ok, np :)
  • 12346
    elvérzést kérek. akkor ezt ma meglesem^^
  • Panyi
    Én steamen vettem orange box, mert most minek az a CD, olyat én is tudok csinálni steammel:D Na meg most lehet úgy csinálni, hogy doboz megveszed: 12ezer, csak kód 7500, szóval nekem nem ér 6ezret egy dvd meg egy lap. Bár mondjuk mikor én vettem nem volt ez az akció, így nekem 10500 volt

Valamint nem kell online bankkártya steamhez, elég apu anyu bankkártyája, vagy éppen a sajátod, amivel tudsz fizetni boltban. KB úgyis könyvelik el, mintha boltban vásároltál volna kártyával.

• HeadHunter86
    Tf2, CS:S, HL2-k és társait én is dobozos formában vettem meg. Doboz + Steam, Biztonság :D
  • Rip
    A popular songs valóban a legnépszeűbb nótákat tartalmazza PLUSZ a MY SONGS gomb megnyomásával előjönnek a TE dalaid is... -.-
    Legalább megnézted volna, mielőtt okoskodsz...
  • PunkZoli
    én speciel nem szeretem a "tárgyakat" , mert csak porfogónak tartom...
    Sokkal jobb, ha nekem van egy msn szintű kliensem amit bárhol bármikor előrántok, és feltolom a gépecskémre a netről... az más kérdés, hogy a net elérhetősége egyre gyorsabb lesz, és a az is, hogy nem biztos, hogy biztonságos az accountos rendszer
  • Code92
    nah ahogy veszem akkor érthetően írtam le :)
  • davidka003
    "meg akkor is jobb érzés úgy kidani a pénzt egy játékért h. van v.mi kézzelfogható belőle"

Ezt gondolom én is.
  • Code92
    nekem is megér 2000ft-t de most amiatth. ott legyen steamen, és kiperkálhassak érte 2000ft-t nemfogoök online bankkártyát csiáltani, maradt a torrent, am lentebb említettétek a dobozos dolgot, amit ott leírtatok úgy ahogy van hülyeség, én cs:s-t is dobozosan vettem meg, mert feldobtam a steamet, alapból felinstalálta dvd-ről a game nagyobb filejait, a többit meg leszedte steamen, és ha ellopnák az acc.-omat akkor megy a fénykép a dobozról a valve-nak, meg akkor is jobb érzés úgy kidani a pénzt egy játékért h. van v.mi kézzelfogható belőle, nemtom mennyire értitek ezt, de ez a véleményem ^^
  • gabi89
    Az update-hez meg jön egy crack és máris minden a régibe :D
    Amúgy tényleg minden jó a tört verzióba is van online toplista...tanúsíthatom.Mellesleg ehez sem kellett crack szóval szerintem az update után se fog kellene ha jön egyáltalán.
  • Panyi
    És éppen most olvasta, hogy jön egy nagyobb javítás, amiben azért fixálnak egy két dolgot.
  • 12346
    fú de ciki:c
  • HeadHunter86
    Jön egy update, azt szoptátok a tört verziótokat. :)
  • 12346
    cáfolom. a torrent verzióban ugyanúgy lehet regelni, és van online toplista. csak nem abban a 6X megás szutyokban, ami itt közkézen forog vmiért.
  • 12346
    a popular songs nem a saját hallgatott listád. hanem az emberek által leginkább hallgatott zenék:/ half-life zenéire pl nem hiszem, hogy olyannyira tolnád...:) mégis ott vannak a popularban.
  • Panyi
    Egy kis kérdés a teljesítményekhez:

Collect matches in 4 colors simultaneously. - Akkor most itt úgy kellene csinálni, hogy a négy színért egyszerre kapja pontot, mondjuk hirtelen beviszem mindegyik színhez a harmadik elemet és levonja, akkor megvan nem?

Collect a chain reaction of 7 white blocks. - Na viszont ezt nem értem.. Valahogyan mit kell csinálni a hét fehérrel?

Score 17000 points in a single match. - Ez meg az, hogy amikor legyűri nekem a blokkokat, akkor azért 17ezer pontot kapok?
  • Panyi
    Erre csak azt tudom mondani, hogy teljesen igazad van. Nem kell ide cd, mert minek. Úgyis kb kaptál volna egy dvd boc, meg egy cd azt annyi, semmi többet, olyat meg te is tudsz gyártani, valamint emiatt még drágább is lett volna.
  • Zsoltika 007
    Paypal is jó.
  • kakaoskalacs
    bankártya szükséges gondolom a megvásárláshoz
  • HeadHunter86
    A dobozos verzió-s hátránya hogy a CD elkopik, míg a Steam előnye hogy bármikor letöltheted amikor csak akarod és ráadásul eredeti is. HA nem akarod minden win telepítés után újra leszedni akkor csinálsz Steam-en egy backupot a játékról, amit kiírhatsz vagy akár más partícióra eltehetsz.
    Jó pár éve steam felhasználó vagyok, teljesen korrekt rendszer, és nagyon megszerettem, ráadásul ilyen kis játékok jobb ha vannak steam-en, elmész haverhoz meg akarod neki mutatni, csak felteszed a steamet nála, letöltöd az Audiosurfot és már mehet is a game, nem kell cipelni semmit se. Vagy akár melóba :D
  • davidka003
    Nekem is megérné a 2000 Ft-ot, ha lehetne kapni dobozos verzióban.
  • Rip
    Ajj, mekkora zene! :D
    Nem épp doboskímélő, hehe!
    Amúgy a színvilág tökéletesen illik a szám címéhez :)

Szép run egyébként, gratula!
  • Rip
    1.) Bármilyen hihetetlen, van, akinek megéri azt a 2000 Ft-ot. Ez már igazán nem nagy pénz egy ilyen eredeti játékért. Attól félek, akármeddig megy le a játékok ára, mindig lesznek ilyen kifogások.

2.) A torrentverzióban nincs online toplista, ami azért sokat dob rajta.
  • Rip
    Van benne ilyen funkció, megnézheted, miket hallgattál eddig. Azt hiszem a Popular songs között van (vagy valami ilyesmi a menü neve)

• davidka003
    2000 Ft-ot nem ér csak az, hogy letölthesd a Steamről.
    Letöltöm torrentről ingyen.
    2000 Ft-ot megérne, ha dobozos játék lenne.
  • 12346
    :D miért, te milyen szart szeretsz?^^
  • HeadHunter86
    Hát igen, én már az msn-t is lecserélném steam-re, ha lehetne. :D
  • PunkZoli
    ha tetszik nekik úgyis megveszik:D plusz a steam sem egy rossz dolog tegyétek fel!:)
    GET STEAM !! :D