Audiosurf
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval van teljes is:D Jólenne kipróbálni, mert elég jó játék, talán még meg is veszem:)
a teljeshez meg nincs
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Eddig abban a tudatban éltem, hogy valami beta változat, de minden benne van ami a teljesben is lesz:D:D
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
és nem enged regisztrálni...., csak a játékon belül lehet vagy a játék honlapján is lehet regisztralni ?
A sok befojt pénzbõl meg nagyon remélem hogy jönnek az update-k hozzá hamarosan.
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
télleg, ebben nincs vmi olyasféle, hogy az eddig játszott számaim közül válogathatok?
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
nine Inch nails-Terrible lie
marduk-akarmelyik szám :D
skindred-nobody
eminem-Lose yourself
meg van még pár :) ti mit ajanlotok?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Hard fokozat! Zene: Marduk - With Satan And Victoriuos
http://depidemic.extra.hu/Film_0003.wmv
ööö vki tudna ajánlani olyan tömöritési modot amit a youtube elfogad, illetve bitrate se legyen rossz és kb. 50mb-ba beleferjen 4perc? :D
Mit érdemes beáállitani kodecnél? mert én probáltam mindent :)
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Az a leg kegyetlenebb, nem lehet érezni a sebességet, inkább pörgõs rock, gyors de egyenletes sebességû.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Battlelog: Purga5
Using Ninja Mono, earn Stealth. - Ez mit akar jelenteni? Mi az hogy lopakodva gyûjtsek, ezt nem vágom. Valaki magyarázza már el. Köszi.
Collect a chain reaction of 7 white blocks. - Ez egyenesen Durva, ezért aztán kell küzdeni. Egy szám alatt nem látok ennyi fehér kockát :D
Amúgy jó ötlet volt ez, hogy írjunk ki mindig számokat, és azokkal versenyezzünk. Csak mongyuk nem sokan játszanak innen ha jól látom.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
ezeket akarnám én is kipróbálni, ha volna kedvem:D és nem utolsó sorban meglenne a játek.
Vkinél nem volt ilyen prob?
PSN ID.: Beegabor