Audiosurf

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HeadHunter86
Jézusom, ezt a rakás sz*r zenét.

HeadHunter86
Aki 2000HUF-ot nem képes kiadni az itt nem kap választ kérdéseire, fõleg nem ilyenekre :)

HeadHunter86
Warezolást fejezzétek be. Zoli intézkedj ^^

DaemoonHunter
Jaa:D most csalódtam magambanXD
Szóval van teljes is:D Jólenne kipróbálni, mert elég jó játék, talán még meg is veszem:)

kakaoskalacs
:DDD Offline betat szedtem le eloszor :D ahhoz volt kulon progi
a teljeshez meg nincs

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

DaemoonHunter
Miért, ez nem a teljes?<#idiota>
Eddig abban a tudatban éltem, hogy valami beta változat, de minden benne van ami a teljesben is lesz:D:D

kakaoskalacs
eloszor nekem is ugyvolt :DD aztan lekarcoltam egy teljes verziot és ott nincs kulon programocska :)

DaemoonHunter
Engem se engedett, de amikor van 2 választási lehetõség az alsóra rárakod és mennie kell, regi nélkül, persze elõtte elindítok egy másik kis programocskát is:D

gabi89
Én játékon belül probáltam és ott simán ment.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

kakaoskalacs
üdv nos beta verzio utan :D "Megszereztem a teljes verziot"
és nem enged regisztrálni...., csak a játékon belül lehet vagy a játék honlapján is lehet regisztralni ?

12346
itt egy szám hirtelen. nem a legvadabb, de ez legalább beugrott..:)

HeadHunter86
Nagyon remélem hogy sokan veszik. Gondolom sokan veszik mert steam-en nap-mint-nap 1. a Best Sellers-ek között.
A sok befojt pénzbõl meg nagyon remélem hogy jönnek az update-k hozzá hamarosan.

Nortai
Nincs... Ezt én is hiányolom! De van millionyi dolog mivel kilehetne egésziteni, majd talán köv verzioba! (ha lesz, remélhetöleg)

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

12346
fúú.. majd szemezgetek vmit, mert csak benyomkodtam ezt-azt, aztán toltam..:)

télleg, ebben nincs vmi olyasféle, hogy az eddig játszott számaim közül válogathatok?

HeadHunter86
Mit szeretsz? Mert én elég mindenevõ vagyok. Írj pár számot, azt meglátom tetszik-e :) Azt ha igen búcsútmondhatsz a rekordodnak :D

12346
há vaz..:D jó ez, cask nem tudok kivel "versenyezni", mer senki nem tolja azokat, amiket én^^ bezzeg a "what is love", az megy...:)

Tankcsapda california über alles pörgõs, nem nehés és végig leejtõs szal végig akció és egérrángatás de könnyen meg lehet csinálni akár hiba nélkül is meg õpersze nem olyan hosszú a szám :)

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

kakaoskalacs
amiket sztem érdemes kiprobálni :D

nine Inch nails-Terrible lie
marduk-akarmelyik szám :D
skindred-nobody
eminem-Lose yourself
meg van még pár :) ti mit ajanlotok?

gabi89
Szép :) A zene viszont borzalmas <#buck>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Nortai
Aki akar szépet látni, ezt most csináltam, "kicsit" pörgös, kicsit sok a piros benne, kicsit darálos! :) Aránylag jooo lett...Haverom állatnak tart! xD 1.55-ig van pár hiba, de onantol 3.46 semmi hiba, utána is csak kevés! :)
Hard fokozat! Zene: Marduk - With Satan And Victoriuos
http://depidemic.extra.hu/Film_0003.wmv

ööö vki tudna ajánlani olyan tömöritési modot amit a youtube elfogad, illetve bitrate se legyen rossz és kb. 50mb-ba beleferjen 4perc? :D
Mit érdemes beáállitani kodecnél? mert én probáltam mindent :)

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

magus
hábazze ez kva jó : D

12346
ezeknél sem feltétlenül pattogós a pálya. jó mondjuk könnyen beszélek, ezeket szeretem, így tudom mit válasszak..:) de sok van, ami nem feltétlenül pattog, viszont g*cigyors, és van benne kanyar mindenfelé. ez a változó sebesség meg nem rossz. szivatósabb^^

tudom kértem már, de a többi feladatnál mit kell csinálni pontosan?:D mert én csak a bal elsõ sort használtam eddig hatékonyan:)
HeadHunter86
Na ja. Na meg a Disco számok, még a szemem is pattog nem hogy a pálya.
Az a leg kegyetlenebb, nem lehet érezni a sebességet, inkább pörgõs rock, gyors de egyenletes sebességû.

12346
hardcore-ra, hard-, jumpsytle-ra is vad tud lenni. fõleg, hogy sok számban van néhány másodperces abszólut lassulás 1-2 hanggal, aztán hirtelen beindul, oszt lehet pislogni^^

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

HeadHunter86
Nem vagyok metál fann, de van 2 együttes ami nagyon tetszik (Dragonforce és Sonata Artica) eddig ezeket találtam ami tetszik is. Dragonforce albumot már végigpörgtettem. Sonata Artica-t most kezdtem, most járok a 2. albumnál. Ha valaki pörgõs gyors számokat akar, igazi kihívással akkor ezeket próbálja meg. Legtöbbjüket Ninja Mono-ban játszottam, várom a mailokat, a rekordokról :)

Atkamon
Igen ezt sokszor látom a toplistában is:P Majd kipróbálom. Bár nem vagyok túl jó a játékben:D Nem udom elképzelni, hogy hogy lehet Ninja mono-ban stealth-et szerezni:D

reaper4
thx. még csak belehallgattam ,de el tudom képzelni ,h milyen lehet :D majd kipróbálom...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Rage47
sajna nem a legjobb a hangminõség :)
Atkamon
Feltöltöttem nektek egy számot az animátrixból. Nagyon jól szórakoztam vele a játékban:D Iszonyat gyors úgyhogy csak easy-n ajánlom elsõre:D

Én most vettem meg a demo után és nagyon jóóó:D Nem tudsz micsinálni, akkor beugrasz egy számra, azt mész aludni. Igazi casual és addig tart, amíg egy szám. Rá lehet érezni!

Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/

Zsoltika 007
Most vették el a világrekordomat benne :(

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

tanulj nyelveket

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nagyon örülnék ha valaki lefordítaná a szabályrendszert :)

Battlelog: Purga5

Atkamon
Pontosan

HeadHunter86
Közbe rájöttem. Nem szabad szürkét felvenni.

amikor végeztél egy körrel kiirja a kis ábrákat, melyiket teljesítetted, azok közt van a stealth is
HeadHunter86
Ezek az Achievemnts-ek nem is olyan könnyûek.
Using Ninja Mono, earn Stealth. - Ez mit akar jelenteni? Mi az hogy lopakodva gyûjtsek, ezt nem vágom. Valaki magyarázza már el. Köszi.

Collect a chain reaction of 7 white blocks. - Ez egyenesen Durva, ezért aztán kell küzdeni. Egy szám alatt nem látok ennyi fehér kockát :D

HeadHunter86
Játszanak azért :)

Atkamon
Én is úgy vagyok vele, hogy nekem nagyon tetszett a demo, úgyhogy kiadtam érte kemény 10 dolcsit... Szerintem megéri.
Amúgy jó ötlet volt ez, hogy írjunk ki mindig számokat, és azokkal versenyezzünk. Csak mongyuk nem sokan játszanak innen ha jól látom.

12346
nem az árával van a bajom. amennyit játszom... most hirtelen nem érné meg nekem a procedúra csak azért, hogy nyomjam pár napig. még az ingyé torrentezõs se. majd idõvel lesz vmelyik, ha érkezésem lesz rá.

Zsoltika 007
1900 ft még senkit sem vágott földhöz.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

12346
próbájjá speedcore-t, vagy terrort, ne nyuszihoppos dárenbéztot^^
ezeket akarnám én is kipróbálni, ha volna kedvem:D és nem utolsó sorban meglenne a játek.

gabi89
Ma szedtem le (tudom warez) és nagyon bejön még nem vagyok olyan pro de vannak számok amire nagyon rálehet érezni.Drum and Bass -re nagyon durva a dolog.

Nine inch nails - The Only t próbáljátok ki :) , megéri hUlLámvasÚÚÚÚÚt
Seth
szerintem egyedi eset, külföldi fórumokon sem írta senki

PSN ID.: Beegabor

Atkamon
A demónál nem volt bajom. Holnap veszem meg, majd meglátjuk... remélem nem lesz ilyen problémám.

Seth
Affene, kb 30 másodperc után újraindítja állandóana gépem, nemtom mi a frász lehet, pedig tök élvezem, hogy saját számokat is lehet bele rakni :)Amúgy alapba benne van az összes hl2 és kieg szám, plusz team fortress 2 zene és a portalbol a still alive:D
Vkinél nem volt ilyen prob?

PSN ID.: Beegabor