290
Ride your music
  • Aquir
    áháh ez mekkora!! :D

• Aquir
    nemtudom mi az az update 1, nekem Steames változat van steam achievementekkel (teljesítések a játékban).

gondolom szürkét nem szedtél fel. Meg ha tudod hogy ha nem ütsz szürkét, akkor +30%, akkor nemtudom miért változott volna, nekem 2 hónapja van meg az Audiosurf
  • Light
    Hali!

Lenne egy gondom a játékkal:
    Újratelepítettem - update 1-gyel - és most bármilyen számot játszok alap Mono karakterrel, a pontozás nem működik tökéletesen (téglafelszedésnél pontoz, de több tégla felpontozásánál nem számol fel pontot). Így olyan számokkal, amikkel elértem minden felszedésével 100.000 pontot, most max. 25.000 lehet.
    Van vmi 5letetek, h mi lehet a probléma?

Köszi a választ előre is!
    Üdv
  • Aquir
    Valaki megdöntött egyet közülük de visszafoglaltam háhá ^^
  • Aquir
    Kicsit átvettem a vezetést 9db Kispál és a Borz lemezen keresztül mindenhol (már ahol voltak) xD

Egy jó tanács: ha valaki nagyon sok kockát akar látni rövidtávon Intenzív egérkapkodással (Mono) ÉS az általam eddig látott talán legsúlyosabb halálzónát túl akarja élni (Ninja Mono)

akkor játsszátok le ezekkel a karakterekkel: Kispál és a Borz: De szeretnék
    a dob rohattul viszi a játékot!
  • Aquir
    én meg kaptam riasztást emailben (nem is emlékeztem rá hogy van ilyen) hogy megdöntötték egy "rekordomat", aztán 2x végigmegyek sima meg iron módban tökéletesen a monóval, aztán látom hogy hogy a hullámos helyett tökegyenes lejtő a zeneéje pályasíkja. a szemét Pedig közel van a score-ja a normálishoz, csak éppen előzi azt meg, hogy rhadna meg:)
  • neB
    Nem nehéz csak lusta vagyok XD
  • Atkamon
    Nagyon nehéz ám megtanulni a videókészítés rejtelmeit, szerintem bele se fogj:D
  • neB
    Valahogyan fel kéne éledni A magyar Audiosurf közösségnek mert ahogy nézem elég kevesen írnak ide...
    Mostanában Pusherrel nyomatom olyan akarok lenni mint Devil_Spawn vagy Ken_sCt XD
    Majd ha egyszer megtanulok videót készíteni csinálok én is hogyan nyomatom
  • [HUN]FaTaL
    xD
  • Aquir
    nem rossz xD
  • [HUN]FaTaL
    Na tegnap játszogattam:)

Audiosurf - Fatboy Slim - Ya mama
  • Aquir
    kis ugráló űrhajóak xD
  • [HUN]FaTaL
    Kipróbáltam én is nagyon jóó, nagyon tetszik, azt hiszem meg is veszem :D
  • Aquir
    nah megvan a Stealth Legend is (Iron módban):)
  • Aquir
    Audiosurf: "Kibertérben hullámvasúton űrhajóval zenére tetrisezés." xD
  • Aquir
    legalábbis ezek a vontatott sebességlöketek szokatlanok voltak elsőre :) de legalább a zenére alapozódik :]
  • Rip
    Na, ezt kipróbálom :)
  • Aquir
    Emil Rulez - Bell meg nagyon trükkös kis pálya, mert a dal nagy része vontatott - 1 ütemen belül 2x van 1 lassú kitartás, aztán egy gyors zuttyszakasz 1 sec-en belül, aztán lehet kapkodni századmásodpercekre a bogyókat, amik ráadásul közelebb is helyezkednek el egymáshoz :)
  • Aquir
    Quimby - Autó egy szerpentinen: új világrekord :D
    Ezekre a betett dalokra az ütem miatt jó használni a Mono-t.
    És röhej hogy sima mono több pontot képes kicsikarni mint a mono pro, extrákkal meg mindennel, néztem :) Nade mind1 :]
  • Rip
    Oh, én általában csak mono-n nyomom, gyakorlásnak nem rossz. Amikor már a színekkel is variálni kell, az már elég durva tud lenni :)
  • Aquir
    csak még meg kell szoknom a játékot hogy valamelyest felfogjam a gyorsabb részeknél hogy miből és milyen állásban jön össze 3 koczka meg ne töltsek túl oszlopot :]
  • Rip

Jó játékot! :)
  • Aquir
    Most vettem meg Steamen, Xpand Rallyval egyetemben
  • armageddon666
    Megvettem mikor ócsó volt ^^ én Mono Ironmodeban tolom csak a számokat :C szép pontszám, annyira nem stresszes, de azért kis kihívás is van ^^
  • Rip
    Steam update hírekben:

"To celebrate, both Audiosurf and Eets are being offered at $2.49 (75% off!). That's less than the price of a cup of really expensive coffee."

Haha! :D
  • neB
    Én már csak ironmode+ninja mono-ban megyek mindenféle számra így a legnagyobb a kihívás :D
  • Neoncsoves
    na már másik 2 haverom is megvette rajtam keresztül. :) most renderelem a videomat amelyikben Mono Pro-ban tolok egy ütős DNB számot, Ninja Mono-t is próbálgatom, de ahhoz gyakorlás kell mert nagyon gyors ;)
  • Picar77
    én is tolom :D
    jó game :K
  • neB
    Na mivan senki nem nyomatja csak én??

Egyébként meg most van valami béta peccs ami fogalmam sincs hogy hol van nem tudna valaki segíteni?
  • Neoncsoves
    up lányok, most csak $2,49 steamen ;)
  • motyodlee
    hoppá, megoldódott :)
    2számot tudok ajánlani, amiben elég rázós az út:
    apocalyptica:path
    apocalyptica:hall of the mountain king
  • motyodlee
    hehe nekem is ez a bajom... vki tudna segiteni?
  • PunkZoli
    :)
  • passatgt
    megvan:)
  • passatgt
    hali!

rákattintok install demo-ra, megnyomom, hogy van steam accountom, felvillan stem, hogy belép és vége:)

hogyan tudom felrakni?:)
  • Adam69852
    haha állat egy játék.. :D
    tegyétek be a Terézanya csapjad-ot király XD
  • Atkamon
    Nem tudom sajna mi a baj... én miután megvettem jó lett... meg a demóban is egy ideig ilyen volt, aztán egyszercsak megjavult...
  • Balazs15
    de még a winfos ujra tevés sem oldja meg:S és ez nem a demo
  • Atkamon
    Nem tudom, a demoval nekem is volt ilyen gondom, de mostmár nincs.