Audiosurf

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rip
Oh, én általában csak mono-n nyomom, gyakorlásnak nem rossz. Amikor már a színekkel is variálni kell, az már elég durva tud lenni 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Aquir
csak még meg kell szoknom a játékot hogy valamelyest felfogjam a gyorsabb részeknél hogy mibõl és milyen állásban jön össze 3 koczka meg ne töltsek túl oszlopot :]

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Rip
<#eljen>
Jó játékot! 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Aquir
Most vettem meg Steamen, Xpand Rallyval egyetemben

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

armageddon666
Megvettem mikor ócsó volt ^^ én Mono Ironmodeban tolom csak a számokat :C szép pontszám, annyira nem stresszes, de azért kis kihívás is van ^^

@

Rip
Steam update hírekben:

"To celebrate, both Audiosurf and Eets are being offered at $2.49 (75% off!). That's less than the price of a cup of really expensive coffee."

Haha! 😄

Én már csak ironmode+ninja mono-ban megyek mindenféle számra így a legnagyobb a kihívás 😄

na már másik 2 haverom is megvette rajtam keresztül. 😊 most renderelem a videomat amelyikben Mono Pro-ban tolok egy ütõs DNB számot, Ninja Mono-t is próbálgatom, de ahhoz gyakorlás kell mert nagyon gyors 😉

Picar77
én is tolom 😄
jó game :K

()() (^^)

Na mivan senki nem nyomatja csak én??

Egyébként meg most van valami béta peccs ami fogalmam sincs hogy hol van nem tudna valaki segíteni?

up lányok, most csak $2,49 steamen 😉

motyodlee
hoppá, megoldódott 😊
2számot tudok ajánlani, amiben elég rázós az út:
apocalyptica:path
apocalyptica:hall of the mountain king

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

motyodlee
hehe nekem is ez a bajom... vki tudna segiteni?

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

😊
passatgt
megvan😊

passatgt
hali!

rákattintok install demo-ra, megnyomom, hogy van steam accountom, felvillan stem, hogy belép és vége😊

hogyan tudom felrakni?😊

haha állat egy játék.. 😄
tegyétek be a Terézanya csapjad-ot király XD

Atkamon
Nem tudom sajna mi a baj... én miután megvettem jó lett... meg a demóban is egy ideig ilyen volt, aztán egyszercsak megjavult...

Balazs15
de még a winfos ujra tevés sem oldja meg:S és ez nem a demo

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Atkamon
Nem tudom, a demoval nekem is volt ilyen gondom, de mostmár nincs.

Balazs15
császtok fel raktam az Audiosurf-ot de bas**rá hogy normálisan müködjön

Ez miért van?????kezdek marha pipa lenni még a windows ujra tevés se oldotta meg

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

yep

Atkamon
lol ennél hülyébb és gyerekesebb választ nem is írhattál volna😄
mindegy téme lezárva és no warez...

jó bocs h élek

Atkamon
Azért mert elvileg ezen a fórumon tilos a warez. Ha ennyit sem vagytok képesek kiadni érte, legalább ne itt dumáljátok meg a kis ügyeiteket. Vannak erre más fórumok vagy privi.

de most az neked miért baj h ha nem eredeti neki?azért mert te megvetted?? bocs h bele szólok

Rip
Nehogy már legyen egy eredeti játékod 1800Ft-ért...

ebbe segithetsz nekem is😄

Atkamon
hát ez tök jó...

Én leszedtem a demot , updateltem ,aztán egy kis hex editorral átszerkesztettem a savedconstants.cgr-t és hipp hopp teljes verziojú a játek minden character elérhetõ és nincsen kikotve hány számot használhatok (szal bármenyit 😄) , sztem igy a legegyszerûbb ,,megvenni" a jatekot (ranglista is van)
adios
nah sikerült végül.csak újra kellett indítanom a játékot és a probléma megoldódott.azért köszi a segítséget😊

Atkamon
Igen tört verzióval nem nagyon tudunk segíteni.

HeadHunter86
Én eredetivel játszom, szóval nem tudom mi lehet nálatok a gond.

én egy tört verziot szedtem le amihez nem kell steam. eddig müködött rendesen de amiota ujra tettem az oprendszert vmiért azt a playback errort irja ki :S

Atkamon
Ilyen nekem is volt még a demo-val... nem tudom mi lehet a baj, mióta megvettem nincs ilyen gondom.
Próbáld újraindítani a gépet... de nem tudom

adios
hello!
nekem az a bajom, hogy egyszerûen nem tudok elindulni!azt írja ki h respawn folyamatosan,a zene megy de képtelen vagyok elindulni.Nem jönnek se dobozok,se semmik.mi lehet a gond?

hy

nálam az a gond h mikor betöltené a zenét mindig ezt irja ki: PLAYBACK ERROR: 44

ilyenkor mi van?:S

Szabi84
én slayertõl a raining bloodot😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

áhh, emberek ez már fasza kis game, a Frets on Fire és a Geometry Wars után az utóbbi egy évem 3ik nagy meglepetése.

Ajánlom a Zöld a bíbor és a feketét, illetve a Sodomtól az Agent Oranget mindkettõ nagyon flashel 😄

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

Rip
Sziasztok!

Érdekes problémát vettem észre.
Mikor elõször betöltök egy számot, és kiszámol mindent, szinte tökéletes a szinkron a zene és a pálya/blokkok között.
De ha már 2. játszom le a dalt, és a pályát a "cache"-bõl (hirtelen nem jut jobb szó rá eszembe) tölti be, van egy kis (kb. fél mp-es) eltérés a ritmus és a blokkok között. Elég zavaró, bár meg lehet oldani, hogy mindig kitörölgetem ezeket a file-okat, amiket létrehoz egy-egy dalhoz.
Találkozott már valaki hasaonlóval?

Kösz,

Rip

Játszok vele, nem irogatok😄

Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/

játszogatok vele hébe hóba, de inkább a csé😄 aztán meg nyugalom😊
12346
eddig tartott a csoda?^^

Blacksheep333
Jelenleg a Still Alive az összes Mono karinak az össz pontszáma és akinek a legtöbb lesz szombatig az mondja a következõ számot és karaktert. (Akkor márcsak 1-et)

Az operációs rendszeren is túl...

Atkamon
Melyik mono kari? Az is számít szerintem. Vagy mindhárom?

Blacksheep333
Márcsak a Ninja t kell megdönteni😊 belekezdtem de csak felhuztam magam rajta. Gondolom ti is megizzadtatok a Stealth ért😊

Zsoltika 007
Na majd kapod 😄

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Blacksheep333
Játszuk Szombatig és aki Mono karakterrel a legtöbb pontot éri el az mondja a kövi karaktert és számot, amit fel kell töltenie egy tárhelyre.
Szerintem most csináljuk ugy hogy számoljuk egybe az összes Mono karakterrel elért pontot. Tehát Mono + Mono Pro + Ninja Mono = eredmény😊

Bõvitem a listát:
Atkamon
(c_C) Blacksheep
Crippler
headhunter86
Rage
iZeMiZe
Panyi
ST200

HeadHunter86
2. vok still aliveba. Ninja mono 😊
Eredeti verzió.

Audiosurf frissítési híreket olvashattok a linken, ha esetleg nem megy az angol, de azt kétlem.

Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/