290
Ride your music
  • jackcsabi
    Ja jó nem értek én az ilyesmihez... ahhoz meg föleg nem hogy mi az a midi :D :P

Amúgy a problémámra nincs megoldás? Egyébként tervezem megvenni a játékot, de csak jövö héten lesz kész a kártyám -.-

• Aquir
    mivel ez egy midi fájl, elég nehezen reprezentálna valós hangokat :)
  • jackcsabi
    Mármint úgy értem, hogy nem te játszottad el?:)
  • jackcsabi
    Jujj ez nagyon jó :))
    Csak írtad?
  • jackcsabi
    Helló.
    Leszedtem rapidshare-röl a játékot, feltettem, minden megy meg oké, csak nem tudok regizni benne új accountot, a régit meg nem fogadja el valamiért, pedig tuti azt írom be ami volt, hisz kb. 2 hónapja regiztem és nem változott azóta a passom meg semmi...
    Ha tudtok megoldást pls írjátok meg :)
  • Light
    Helló újra!

Hát, sajna nekem sem megy már 1 hete a game.
    Kipróbáltam a telki gépen is, de ott sem enged be a server. Szóval nem a játékkal van vmi hiba sztem, hanem a server-rel.
    Érdekes amúgy, h indítottam 1-2 login-nélküli zenét, és a végén a scoreboard-nál a nevem - TLight - látható is. Csak belépni nem tudok..:(
    Olvasgattam a hivatalos oldali fórumot, többen panaszkodtak hasonlóval, bár régebben. Vmelyik vírusirtó progi volt a hibás némelyeknél, ha azt lekapcsolták, be tudtak jelentkezni. Sajna a Nod-ot én hiába lőttem le, nem segített.
    Emellett Dylan írt jó pár bejegyzést (jelszó megváltoztatása, ilyenek), de 0.
    Ha van vmi bomba 5letetek, akkor szívesen hallgatom..:)

Üdv
  • Aquir
    Inkább erre lovagoljatok, én írtam xD
  • neB
    Akkor lehet hogy update van vagy lesz mert Dylan azt mondta statisztikán dolgozik
  • Lobsterman
    Engem sem enged belépni :_(
  • Aquir
    ha eredeti a játék akkor van olyan hogy néha nincs scoreboard, de játszható a játék így is. Mást nem láttam eddig.
  • Light
    Helló!

Hát, én tegnap néztem rá a játékra, és nem tudok bejelentkezni, mindig visszalök a server. Újraraktam a game-t, gondoltam, hátha az megoldja a problémát, de nem. Jah, és barátnőm sem tud bejelentkezni.
    Tudtok vmit? Remélem, h nem halt meg a játék támogatása, m akkor felkötöm magam..:)

Üdv
  • Aquir
    vagy a steam vagy ideiglenes leállás miatt van
  • Aquir
    bazz én most indítottam el és látom hogy még "log in" gomb sincs.. eltüntették a scoreboardokat teljesen vagy mi? :)
  • Light
    Update.., hmm.., utánanézek, lehet, h az segít vmit.
    Köszi az 5letet!

Üdv
  • PunkZoli
    eredeti gaméd van? lehet ez a része bugos volt, és jött egy update azóta az eredetire
  • Light
    Köszi, ez megvolt eddig is. De hiába, ha rányomok (és a 3 haver ismerősnek fel van véve), nem történik semmi, csak tölt a server, aztán abbamarad. Ezzel szemben a legtöbbet játszott számokat azonnal kilistázza. Szval nálam lehet vmi gubanc.. Mindenesetre köszi a helpet!

Üdv
  • Aquir
    Ott van a Friend Scores. De ha az "Add a Friend"-nél senki nem látszik akkor nincsen felvett barátod.

Ha látszik a nevük az "Add a Friends"-nél, akkor lehetséges hogy nem játszották le ugyanazt a számot, mert van olyan hogy (ha máshonnan származik a hanganyag, és főleg ha más címen van, akkor) rohattul nem találja meg, mert szerző - cím alapján TELJESEN ugyanannak a címnek kell lennie (néha olyan is van hogy pl UNKNOWN-nak írt egy eredeti szám szerzőjét, így akár még az is lehet, hogy talán több scoreboard van egy számra...

A Friend songs-nál meg kiírja miket játszottak legutoljára

• Light
    3 ismerősöm van felvéve, és van is egy Friend Songs nevű 'kapcsoló', de hiába, ha rányomok, tölt vmit, de semmi sem történik. Bocs, nem vagyok láma, de tényleg..:) H kell pontosan?
  • PunkZoli
    ha friendseid között van akkor ha jól emlékszem igen
  • Light
    Sziasztok!

Van arra mód a játékban, h rákeressek arra, h pl. egy haver melyik számokkal játszott eddig?

Köszi és Üdv
  • neB
    Jajj nekem is volt már ilyen esetem csak én voltam a szenvedő fél Scooter Logical Songjában 291.252 vs 291.191-re kaptam ki egy eraser-es ellen míg én Vegassal voltam és még nem is volt Cleanem...
  • Aquir
    ottvan a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1203055402&no=210]#210[/URL]-esben én előztem meg 1-el a csávót xD
  • neB
    eltudnád mondani játékbeli neved csak mert kerestem kis pál és a borz számokat és nem tudom kitalálni ki lehetsz :D
  • Aquir
    én azzal nem törődök, úgy vagyok hogy aki monoval megy az "csak" többnyire élvezkedni akar, aki mindenfélével viszi, az meg már többmindent fektet bele, még ha csak egyetlen másik karakterrel meg (sokkal több mindenre lehet és kell ott figyelni) :)

akiről meg beszéltem az tényleg csal, hiszen felfelé ívelő görbe helyett neki meredek lejtője van, és direkt ilyet csinál különböző számoknál :)
  • neB
    Nem biztos hogy csal lehet hogy csak egy hosszabb vagy rövidebb verzióra játszott vagy esetleg remixelt változatra bár az említett előadónál kötve hiszem de akármi lehet

A report asszem 20 vagy több riport után nézik meg

És az mennyire fair hogy például van egy szám ahol monoban van a highscore de én megdöntöm pusherrel (mert régen annyit monoztam hogy ráuntam) most ezért furdal a lelkiismeretem :S
  • Aquir
    én tudod mit látok mostanában? hogy kispál számjaimnál amiknél sokmindent megdöntöttem, visszadöntött engem egy olyan aki úgy döntött meg hogy teljesen más zenét tett be az adott címen (szóval csalt)

én nem fogok ilyet csinálni csak néztem hogy amikor szabályosan megdöntöttem egyik csalását egy másik karakterrel(!) akkor fogja magát és pofátlanul megint első helyre csalja magát (egyáltalán nem egyezik meg a zene görbéje, tök ellentétes, és mindig ezt csinálja) na erre mondj valamit :P
    Reportoltam már párszor de úgy látom arra várhatok egy darabig...

De ezután inkább arra ébred rá az ember hogy kár ilyennel törődni inkább élvezze csak a zenét végülis ezért van ez a játék:)
  • neB
    Na mind1 hanyagoljuk a témát...
    Inkább valaki tanítson meg Pointmantezni mert Devil_Spawn eléggé elkente a számat :S (Pusherrel meg úgyahogy meneget a szekér)
  • Aquir
    DE HÁT KIÍRHATOD :| (mondjuk mi a francnak) Steamről sutty és kész akármikor
    persze hogy nem ugyanaz mert izélkedhetsz a cd keyyel de netről meg egyből lekapod :|
  • neB
    Elvileg audiosurf fórumán láttam hogy amazonon árulják csak hát tudod ki fog külföldről rendelni. A Steam meg azért nem mert akkor nem kapok hozzá CD-t és nekem az létszükséglet (tudom kiírhatom meg stbii de nem ugyanaz)
  • Atkamon
    ööh, van egyátalán boxos változat? Nem is tudtam. Miért olyan esélytelen Steam-ről? Ezt sosem értettem.
  • neB
    Nem tudjátok hogy Magyarországon mikor jön ki Box-os változatban mert nagyon szeretném megvenni de Steamről esélytelen

Egyébként jó ötlet lenne ha leírnátok az audiosurfös nicketeket csak hogy tudjam kit kell keresni :D

(enyém neb007)
  • Atkamon
    ehh:D tényleg hódítottál:D
  • Aquir
    ekezdtem hódítgatni
    aztán jött basszus egy levéláradat

vizsgaidőszak után úgylátszik be kell keményíteni:)

• Aquir
    akkor ok
  • Atkamon
    Hát hivatalos oldalon csak egy "Buy it!" link van, és az a steam oldalra vezet.
  • Aquir
    de úgy tudom steam nélkül is meg lehet venni, és ott meg nem tom hogy van
  • Atkamon
    gondolom ő warezos...
  • Aquir
    A Steam-es játékok önállóan frissítik magukat, gondolom ugyan ez van az Audiosurfnél is (mármint a steam-esnél) :)
  • Light
    Köszi a választ, közben megoldódott.
    Az update 1-gyes patch javít 1-2 dolgot a játékon, letölthető netről. Valószínűleg először ezt nem tettem fel rendesen, m miután egyenként bemásolgattam a cserélendő fájlokat, eltűnt a nempontozós bug..
    Mindenesetre köszönöm és jó játékot!
    Üdv
  • [HUN]FaTaL
    lool:D