Audiosurf

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló!

Hát, én tegnap néztem rá a játékra, és nem tudok bejelentkezni, mindig visszalök a server. Újraraktam a game-t, gondoltam, hátha az megoldja a problémát, de nem. Jah, és barátnõm sem tud bejelentkezni.
Tudtok vmit? Remélem, h nem halt meg a játék támogatása, m akkor felkötöm magam..:)

Üdv

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Aquir
vagy a steam vagy ideiglenes leállás miatt van

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
bazz én most indítottam el és látom hogy még "log in" gomb sincs.. eltüntették a scoreboardokat teljesen vagy mi? :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Update.., hmm.., utánanézek, lehet, h az segít vmit.
Köszi az 5letet!

Üdv

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

eredeti gaméd van? lehet ez a része bugos volt, és jött egy update azóta az eredetire
Köszi, ez megvolt eddig is. De hiába, ha rányomok (és a 3 haver ismerõsnek fel van véve), nem történik semmi, csak tölt a server, aztán abbamarad. Ezzel szemben a legtöbbet játszott számokat azonnal kilistázza. Szval nálam lehet vmi gubanc.. Mindenesetre köszi a helpet!

Üdv

Aquir
Ott van a Friend Scores. De ha az "Add a Friend"-nél senki nem látszik akkor nincsen felvett barátod.

Ha látszik a nevük az "Add a Friends"-nél, akkor lehetséges hogy nem játszották le ugyanazt a számot, mert van olyan hogy (ha máshonnan származik a hanganyag, és fõleg ha más címen van, akkor) rohattul nem találja meg, mert szerzõ - cím alapján TELJESEN ugyanannak a címnek kell lennie (néha olyan is van hogy pl UNKNOWN-nak írt egy eredeti szám szerzõjét, így akár még az is lehet, hogy talán több scoreboard van egy számra...

A Friend songs-nál meg kiírja miket játszottak legutoljára

3 ismerõsöm van felvéve, és van is egy Friend Songs nevû 'kapcsoló', de hiába, ha rányomok, tölt vmit, de semmi sem történik. Bocs, nem vagyok láma, de tényleg..:) H kell pontosan?

ha friendseid között van akkor ha jól emlékszem igen
Sziasztok!

Van arra mód a játékban, h rákeressek arra, h pl. egy haver melyik számokkal játszott eddig?

Köszi és Üdv

Jajj nekem is volt már ilyen esetem csak én voltam a szenvedõ fél Scooter Logical Songjában 291.252 vs 291.191-re kaptam ki egy eraser-es ellen míg én Vegassal voltam és még nem is volt Cleanem...

Aquir
ottvan a #210-esben én elõztem meg 1-el a csávót xD

eltudnád mondani játékbeli neved csak mert kerestem kis pál és a borz számokat és nem tudom kitalálni ki lehetsz :D

Aquir
én azzal nem törõdök, úgy vagyok hogy aki monoval megy az "csak" többnyire élvezkedni akar, aki mindenfélével viszi, az meg már többmindent fektet bele, még ha csak egyetlen másik karakterrel meg (sokkal több mindenre lehet és kell ott figyelni) :)

akirõl meg beszéltem az tényleg csal, hiszen felfelé ívelõ görbe helyett neki meredek lejtõje van, és direkt ilyet csinál különbözõ számoknál :)

Nem biztos hogy csal lehet hogy csak egy hosszabb vagy rövidebb verzióra játszott vagy esetleg remixelt változatra bár az említett elõadónál kötve hiszem de akármi lehet

A report asszem 20 vagy több riport után nézik meg

És az mennyire fair hogy például van egy szám ahol monoban van a highscore de én megdöntöm pusherrel (mert régen annyit monoztam hogy ráuntam) most ezért furdal a lelkiismeretem :S

Aquir
én tudod mit látok mostanában? hogy kispál számjaimnál amiknél sokmindent megdöntöttem, visszadöntött engem egy olyan aki úgy döntött meg hogy teljesen más zenét tett be az adott címen (szóval csalt)

én nem fogok ilyet csinálni csak néztem hogy amikor szabályosan megdöntöttem egyik csalását egy másik karakterrel(!) akkor fogja magát és pofátlanul megint elsõ helyre csalja magát (egyáltalán nem egyezik meg a zene görbéje, tök ellentétes, és mindig ezt csinálja) na erre mondj valamit :P
Reportoltam már párszor de úgy látom arra várhatok egy darabig...

De ezután inkább arra ébred rá az ember hogy kár ilyennel törõdni inkább élvezze csak a zenét végülis ezért van ez a játék:)

Na mind1 hanyagoljuk a témát...
Inkább valaki tanítson meg Pointmantezni mert Devil_Spawn eléggé elkente a számat :S (Pusherrel meg úgyahogy meneget a szekér)

Aquir
DE HÁT KIÍRHATOD :| (mondjuk mi a francnak) Steamrõl sutty és kész akármikor
persze hogy nem ugyanaz mert izélkedhetsz a cd keyyel de netrõl meg egybõl lekapod :|

Elvileg audiosurf fórumán láttam hogy amazonon árulják csak hát tudod ki fog külföldrõl rendelni. A Steam meg azért nem mert akkor nem kapok hozzá CD-t és nekem az létszükséglet (tudom kiírhatom meg stbii de nem ugyanaz)

Atkamon
ööh, van egyátalán boxos változat? Nem is tudtam. Miért olyan esélytelen Steam-rõl? Ezt sosem értettem.

Nem tudjátok hogy Magyarországon mikor jön ki Box-os változatban mert nagyon szeretném megvenni de Steamrõl esélytelen

Egyébként jó ötlet lenne ha leírnátok az audiosurfös nicketeket csak hogy tudjam kit kell keresni :D

(enyém neb007)

Atkamon
ehh:D tényleg hódítottál:D

Aquir
ekezdtem hódítgatni
aztán jött basszus egy levéláradat

vizsgaidõszak után úgylátszik be kell keményíteni:)

Aquir
akkor ok

Atkamon
Hát hivatalos oldalon csak egy "Buy it!" link van, és az a steam oldalra vezet.

Aquir
<#buck> de úgy tudom steam nélkül is meg lehet venni, és ott meg nem tom hogy van

Atkamon
gondolom õ warezos...

Aquir
A Steam-es játékok önállóan frissítik magukat, gondolom ugyan ez van az Audiosurfnél is (mármint a steam-esnél) :)

Köszi a választ, közben megoldódott.
Az update 1-gyes patch javít 1-2 dolgot a játékon, letölthetõ netrõl. Valószínûleg elõször ezt nem tettem fel rendesen, m miután egyenként bemásolgattam a cserélendõ fájlokat, eltûnt a nempontozós bug..
Mindenesetre köszönöm és jó játékot!
Üdv

[HUN]FaTaL
lool:D

http://goo.gl/gd6Zi5

Aquir
áháh ez mekkora!! :D

Aquir
nemtudom mi az az update 1, nekem Steames változat van steam achievementekkel (teljesítések a játékban).

gondolom szürkét nem szedtél fel. Meg ha tudod hogy ha nem ütsz szürkét, akkor +30%, akkor nemtudom miért változott volna, nekem 2 hónapja van meg az Audiosurf

Hali!

Lenne egy gondom a játékkal:
Újratelepítettem - update 1-gyel - és most bármilyen számot játszok alap Mono karakterrel, a pontozás nem mûködik tökéletesen (téglafelszedésnél pontoz, de több tégla felpontozásánál nem számol fel pontot). Így olyan számokkal, amikkel elértem minden felszedésével 100.000 pontot, most max. 25.000 lehet.
Van vmi 5letetek, h mi lehet a probléma?

Köszi a választ elõre is!
Üdv

Aquir
Valaki megdöntött egyet közülük de visszafoglaltam háhá ^^

Aquir
Kicsit átvettem a vezetést 9db Kispál és a Borz lemezen keresztül mindenhol (már ahol voltak) xD

Egy jó tanács: ha valaki nagyon sok kockát akar látni rövidtávon Intenzív egérkapkodással (Mono) ÉS az általam eddig látott talán legsúlyosabb halálzónát túl akarja élni (Ninja Mono)

akkor játsszátok le ezekkel a karakterekkel: Kispál és a Borz: De szeretnék
a dob rohattul viszi a játékot!

Aquir
én meg kaptam riasztást emailben (nem is emlékeztem rá hogy van ilyen) hogy megdöntötték egy "rekordomat", aztán 2x végigmegyek sima meg iron módban tökéletesen a monóval, aztán látom hogy hogy a hullámos helyett tökegyenes lejtõ a zeneéje pályasíkja. a szemét <#idiota> Pedig közel van a score-ja a normálishoz, csak éppen elõzi azt meg, hogy rhadna meg:)

Nem nehéz csak lusta vagyok XD

Atkamon
Nagyon nehéz ám megtanulni a videókészítés rejtelmeit, szerintem bele se fogj:D

Valahogyan fel kéne éledni A magyar Audiosurf közösségnek mert ahogy nézem elég kevesen írnak ide...
Mostanában Pusherrel nyomatom olyan akarok lenni mint Devil_Spawn vagy Ken_sCt XD
Majd ha egyszer megtanulok videót készíteni csinálok én is hogyan nyomatom

[HUN]FaTaL
xD

Aquir
nem rossz xD

[HUN]FaTaL
Na tegnap játszogattam:)

Audiosurf - Fatboy Slim - Ya mama

Aquir
kis ugráló ûrhajóak xD

[HUN]FaTaL
Kipróbáltam én is nagyon jóó, nagyon tetszik, azt hiszem meg is veszem :D

Aquir
nah megvan a Stealth Legend is (Iron módban):)

Aquir
Audiosurf: "Kibertérben hullámvasúton ûrhajóval zenére tetrisezés." xD

Aquir
legalábbis ezek a vontatott sebességlöketek szokatlanok voltak elsõre :) de legalább a zenére alapozódik :]

Rip
Na, ezt kipróbálom :)

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Aquir
Emil Rulez - Bell meg nagyon trükkös kis pálya, mert a dal nagy része vontatott - 1 ütemen belül 2x van 1 lassú kitartás, aztán egy gyors zuttyszakasz 1 sec-en belül, aztán lehet kapkodni századmásodpercekre a bogyókat, amik ráadásul közelebb is helyezkednek el egymáshoz :)

Aquir
Quimby - Autó egy szerpentinen: új világrekord :D
Ezekre a betett dalokra az ütem miatt jó használni a Mono-t.
És röhej hogy sima mono több pontot képes kicsikarni mint a mono pro, extrákkal meg mindennel, néztem :) Nade mind1 :]