290
Ride your music
  • HeadHunter86
    Jézusom, ezt a rakás sz*r zenét.
  • HeadHunter86
    Aki 2000HUF-ot nem képes kiadni az itt nem kap választ kérdéseire, főleg nem ilyenekre :)
  • HeadHunter86
    Warezolást fejezzétek be. Zoli intézkedj ^^
  • DaemoonHunter
    Jaa:D most csalódtam magambanXD
    Szóval van teljes is:D Jólenne kipróbálni, mert elég jó játék, talán még meg is veszem:)
  • kakaoskalacs
    :DDD Offline betat szedtem le eloszor :D ahhoz volt kulon progi
    a teljeshez meg nincs

• DaemoonHunter
    Miért, ez nem a teljes?
    Eddig abban a tudatban éltem, hogy valami beta változat, de minden benne van ami a teljesben is lesz:D:D
  • kakaoskalacs
    eloszor nekem is ugyvolt :DD aztan lekarcoltam egy teljes verziot és ott nincs kulon programocska :)
  • DaemoonHunter
    Engem se engedett, de amikor van 2 választási lehetőség az alsóra rárakod és mennie kell, regi nélkül, persze előtte elindítok egy másik kis programocskát is:D
  • gabi89
    Én játékon belül probáltam és ott simán ment.
  • kakaoskalacs
    üdv nos beta verzio utan :D "Megszereztem a teljes verziot"
    és nem enged regisztrálni...., csak a játékon belül lehet vagy a játék honlapján is lehet regisztralni ?
  • 12346
    itt egy szám hirtelen. nem a legvadabb, de ez legalább beugrott..:)
  • HeadHunter86
    Nagyon remélem hogy sokan veszik. Gondolom sokan veszik mert steam-en nap-mint-nap 1. a Best Sellers-ek között.
    A sok befojt pénzből meg nagyon remélem hogy jönnek az update-k hozzá hamarosan.
  • Nortai
    Nincs... Ezt én is hiányolom! De van millionyi dolog mivel kilehetne egésziteni, majd talán köv verzioba! (ha lesz, remélhetöleg)

• 12346
    fúú.. majd szemezgetek vmit, mert csak benyomkodtam ezt-azt, aztán toltam..:)

télleg, ebben nincs vmi olyasféle, hogy az eddig játszott számaim közül válogathatok?
  • HeadHunter86
    Mit szeretsz? Mert én elég mindenevő vagyok. Írj pár számot, azt meglátom tetszik-e :) Azt ha igen búcsútmondhatsz a rekordodnak :D
  • 12346
    há vaz..:D jó ez, cask nem tudok kivel "versenyezni", mer senki nem tolja azokat, amiket én^^ bezzeg a "what is love", az megy...:)
  • Code92
    Tankcsapda california über alles pörgős, nem nehés és végig leejtős szal végig akció és egérrángatás de könnyen meg lehet csinálni akár hiba nélkül is meg őpersze nem olyan hosszú a szám :)
  • kakaoskalacs
    amiket sztem érdemes kiprobálni :D

nine Inch nails-Terrible lie
    marduk-akarmelyik szám :D
    skindred-nobody
    eminem-Lose yourself
    meg van még pár :) ti mit ajanlotok?
  • gabi89
    Szép :) A zene viszont borzalmas
  • Nortai
    Aki akar szépet látni, ezt most csináltam, "kicsit" pörgös, kicsit sok a piros benne, kicsit darálos! :) Aránylag jooo lett...Haverom állatnak tart! xD 1.55-ig van pár hiba, de onantol 3.46 semmi hiba, utána is csak kevés! :)
    Hard fokozat! Zene: Marduk - With Satan And Victoriuos
    http://depidemic.extra.hu/Film_0003.wmv

ööö vki tudna ajánlani olyan tömöritési modot amit a youtube elfogad, illetve bitrate se legyen rossz és kb. 50mb-ba beleferjen 4perc? :D
    Mit érdemes beáállitani kodecnél? mert én probáltam mindent :)

• magus
    hábazze ez kva jó : D
  • 12346
    ezeknél sem feltétlenül pattogós a pálya. jó mondjuk könnyen beszélek, ezeket szeretem, így tudom mit válasszak..:) de sok van, ami nem feltétlenül pattog, viszont g*cigyors, és van benne kanyar mindenfelé. ez a változó sebesség meg nem rossz. szivatósabb^^
  • PunkZoli
    tudom kértem már, de a többi feladatnál mit kell csinálni pontosan?:D mert én csak a bal első sort használtam eddig hatékonyan:)
  • HeadHunter86
    Na ja. Na meg a Disco számok, még a szemem is pattog nem hogy a pálya.
    Az a leg kegyetlenebb, nem lehet érezni a sebességet, inkább pörgős rock, gyors de egyenletes sebességű.
  • 12346
    hardcore-ra, hard-, jumpsytle-ra is vad tud lenni. főleg, hogy sok számban van néhány másodperces abszólut lassulás 1-2 hanggal, aztán hirtelen beindul, oszt lehet pislogni^^
  • davidka003
    Ez faxa:

http://www.youtube.com/watch?v=NTM3gqZiqH0
  • HeadHunter86
    Nem vagyok metál fann, de van 2 együttes ami nagyon tetszik (Dragonforce és Sonata Artica) eddig ezeket találtam ami tetszik is. Dragonforce albumot már végigpörgtettem. Sonata Artica-t most kezdtem, most járok a 2. albumnál. Ha valaki pörgős gyors számokat akar, igazi kihívással akkor ezeket próbálja meg. Legtöbbjüket Ninja Mono-ban játszottam, várom a mailokat, a rekordokról :)
  • Atkamon
    Igen ezt sokszor látom a toplistában is:P Majd kipróbálom. Bár nem vagyok túl jó a játékben:D Nem udom elképzelni, hogy hogy lehet Ninja mono-ban stealth-et szerezni:D
  • reaper4
    thx. még csak belehallgattam ,de el tudom képzelni ,h milyen lehet :D majd kipróbálom...
  • davidka003
    Ez is tök jó:

Daft Punk - Harder, Better, Faster, Stronger
  • Rage47
    sajna nem a legjobb a hangminőség :)
  • Atkamon
    Feltöltöttem nektek egy számot az animátrixból. Nagyon jól szórakoztam vele a játékban:D Iszonyat gyors úgyhogy csak easy-n ajánlom elsőre:D
  • Panyi
    Én most vettem meg a demo után és nagyon jóóó:D Nem tudsz micsinálni, akkor beugrasz egy számra, azt mész aludni. Igazi casual és addig tart, amíg egy szám. Rá lehet érezni!
  • Zsoltika 007
    Most vették el a világrekordomat benne :(
  • Thanatos
    tanulj nyelveket
  • Purga
    Nagyon örülnék ha valaki lefordítaná a szabályrendszert :)
  • Atkamon
    Pontosan
  • HeadHunter86
    Közbe rájöttem. Nem szabad szürkét felvenni.
  • PunkZoli
    amikor végeztél egy körrel kiirja a kis ábrákat, melyiket teljesítetted, azok közt van a stealth is
  • HeadHunter86
    Ezek az Achievemnts-ek nem is olyan könnyűek.
    Using Ninja Mono, earn Stealth. - Ez mit akar jelenteni? Mi az hogy lopakodva gyűjtsek, ezt nem vágom. Valaki magyarázza már el. Köszi.

Collect a chain reaction of 7 white blocks. - Ez egyenesen Durva, ezért aztán kell küzdeni. Egy szám alatt nem látok ennyi fehér kockát :D