26731
Battlefield Heroes
  • Snexi
    remélem a régi acocm jó lesz az új bétához is
  • Morphin
    idén táncsak kijön...
  • Snexi
    sehol nem lehet kapni vagy letölteni
  • Stimbad
    Hello
    Tudnátok nekem segíteni egy olyan ügyben, hogy sok mindent szeretnék tudni erről a játékról(battlefield heroes)? Nem tom hol lehet kapni vagy letölteni nem tok semmit erről a játékról tudnátok segíteni,
  • DarkHorSe
    En nem tudom akkor mit toltottem le, 3 szerver van ami allandoan televan -.-
  • Szotyiszán
    akkor már tele lenne szpemmelve, hogy neked hányefpées amilyengépeden?! el.
  • DarkHorSe
    u mar csorog is lefele !!!!!!!!!!!!
  • DarkHorSe
    megjelent a multidemo !!
  • REPS0L
  • Szotyiszán
  • Wreck86
    bazd Joe bá'!:D
  • joebacsi
    nem szerizzük a vilcsibilcsit...
  • REPS0L
    mivan?
  • Wreck86
    látod,csak kiközösítetted magad innen is :D:D
  • REPS0L
    MEGBÁNTAM, SAJNÁLOM BARÁTAIM, VILÁGBÉ34444
  • REPS0L
    hát nem nagyon hiszem el, kipróbáltam a demot, nekem bejön, csak szokni kell egy picit... (nagyon)
    GTA4 meg nem kell, itt van a gépemen,mivel monitoron van a box, csak egy gombnyomás, és gtazok is pc-n :D
  • Morphin
    vagy mind2t...én mindig lekapom live-ról a demokat mielőtt megvenném a játékot.
  • Bogdogege
    Ne örülj a Bad Company is nagy csalódás lesz ,nekem elhiheted .Inkább a GTA4-et vedd meg Xbox-ra .
  • Szotyiszán
    amúgy hbd ma is ;)
  • Snexi
    persze hogy bugos volt mert ez egy beta
    pályák meg majd jönnek folyamatosan hozzá
  • Szotyiszán
    dugd fel a sejjhajodba az xboxod és kontrolláld magad. :D
  • REPS0L
    1. nem lesz olyan nagy durranás ez, szinte már mindenki megkapta a bétakulcsot aki akarta, sokan biztos vagyok benne hogy rá is untak, és nem fogják megint elő venni, a maradék talán megnézi (én pl fenthagytam a gépemen, mert nagy BF fanatikus vagyok, ezt sem fogom kihagyni)

2 jelenleg nem foglalkoztat, ha megjelenik, majd megtudom :)

3. l. erre nem tudok mit írni, csőd biztos nem lesz, de annyira sikeres sem !SZVSZ! ll. Bétát én is nyomtam, tetszik-tetszik, igazából lehet engem is a bugok és az új pályák hiánya taszított el a játéktól

4. így hogy ezeket leírtam, változott a véleményem, bár nem lesz favorit, néha biztos vadászok egy két fraget, és húzok pár zászlót b34

dejó hoty vettem xboxt
  • RAZOR27
    forradalmi ték :)
  • Szotyiszán
    #1928!!!
  • Morphin
    meg hát, mivel ingyenes lesz,de nem ez a fő csapásvonal az EA-nél gondolom.ez ilyen hobbifejlesztgetés sztem...nincs ez még halálra ítélve csak csúszik.addigis TF2zök amennyit csak tudok!!
  • Smithwarden

Egy ujabb "latnok".

1. Ki se jott meg a vegleges, mirol irkalsz akkor?
    2 "lesz/lett" - Latszik azt sem tudod mi van egyaltalan a jatekkal.
    3. Valoszinu nemhogy csod, hanem nagyon nagy siker lesz a game, mivel: 1. Ingyenes! (foleg nalunk ahol "durvan jok" az atlagfizetesek ez maris nagyon szimpatikussa tesz egy jatekot) 2. nyomtam a felig kesz betat es sztem nagyon jo es nepszeru lesz.
    4. Valoszinu onnantol csuszik a BFH, amikor az elso beta regisztralaskor osszeomlott a szerveruk mert olyan sokan akartak jelentkezni, es emiatt is akarjak minel jobban megcsinalni a vegleges honlapot es jatekot.

• REPS0L
    elég nagy csőd lesz/lett a játék.
  • Morphin
    kár lenne törölni, főleg h már azért majdnem kész van.
    én megvettem 1 hónapja a Team Fortress 2-t..tök ugyanaz kb. csak mégis más^^ ninsenek járművek,de több kaszt,ezer minden van ebbe is...
  • Szotyiszán
    jakob rabbi, vétkeztem!

perverz gondolataim támadtak a játék készítőivel kapcsolatban és szerepelt benne az xbox360 is
  • Moslékos dézsa
    Ha meg is jelenik akkor is csak Xbox360-ra
  • Snexi
    jövőre vagy lehet hogy törlik
  • Szotyiszán
    megjelent má?:)
  • Snexi
    mi lenne?
  • Szotyiszán
    namivan?
  • RAZOR27
    xD ponyvaregény
  • Moslékos dézsa
    Csak az akartam volna mondani , hogy ez a játék sem fog megjelenni akár csak a Bf3. Úgyhogy ennyit a EA DICE frigyről .

Ezzel is jól pofára estek
  • Bala10
    be van rúgva
  • Smithwarden
    Hat ez mind szep es jo.
    De amugy, hogy a gecibe jon ez ebbe a forumba kedves "14 ev alatti Shalom Moslékos dézsa" tesvírem?
    Egy nagy Shalom beled is amugy 1000L..
  • Moslékos dézsa

"Az igaz ember járta ösvényt, mindkét oldaról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. Áldott legyen az, ki az irgalmasság és a jóakarat nevében, átvezeti a gyöngéket a sötétség völgyén, mert ő valóban testvérének őrizője és az elveszett gyermekek meglelője.
    Én pedig lesújtok majd te reád hatalmas bosszúval, és rettentő haraggal és amazokra is akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek. És akkor majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok."
  • Cat 02 #1940
    Hrefben nem bízok, főleg h néha én is rakok be logout.php-ra címezve :D