26731
Battlefield Heroes
  • Snexi
    még kis lv vagy hozzá (gondolom)
  • Snexi
    én irányítani már rendesen tudom,de célponton tartni a gépet még mindig nem
    így nem is nagyon repcsizek :)
  • Viktor99
    Ugye csak szivatsz? :o
  • Viktor99
    Én akkor tuti rosszat nézek.. :S
  • Cat 02 #4072
    Nem lehet h átállítottad optionben ?
  • SpeedXHUN
    robotpilóta kikapcsolása sem segít?:)
  • Viktor99
    De nem az! Hanem ma reggel még jó volt most meg nem lehet irányítani. Szóval huzom az egeret föl-le és semmit nem csinál csak repül egyenesen. :S
  • Cat 02 #4069
    Meg lehet szokni ^^
  • Viktor99
    Más sem tudja irányítani azt a szar repülőt? Valahogy húzom fel mint egy IDIÓTA de b*szik reagálni és már idegesit h nem szállhatok
  • Cat 02 #4067
    Hello soldiers,

We have tested a fix for the recent server instability issues and will be deploying a game and game server update today, at 15:30 (GMT+1).

When we start this update, the following things will happen:

* Players who are currently playing will start seeing a “unable to find a suitable game” message when clicking Play Now! in the game.
    * During this update the Beta site will remain unaffected
    * Once the update is done you will need to exit the game and click Play Now! on the site again, in order to update your game client to the latest version.
    * You may experience the message “unable to find a suitable game” for a brief time after this update. This will be gradually resolved as more updated game servers come online.
  • Cat 02 #4066
    Nagyon remélem, ez sacc/kb játszhatatlan, bár legalább már vannak saját szerverek ha jól látom :)
  • davis98
    pár hónap múlva már megjelenik az egész játék. XD
  • SpeedXHUN
    CSAK:D
  • davis98
    aha ok
  • Tatyla
    már írtam hogy VP pontért ingém,egy hónapig él rajtam...
  • Tatyla
    lézeres Trust...
  • Viktor99
    Akkor ne hidd, csak mond el hogy az ingame storeban vetted-e a sityakot vagy sem! Pls :P
  • Rage47
    nyugi, úgyis kapsz kulcsot, csak idő kérdése. én is csak pár hónapot vártam rá..
  • RAZOR27
    Tiszta meccs volt, ez van, te se jártál messze, 50 volt a tipped. (a később küldött nevezésedet nem számoltam, megmondtam) sajnálom, ha úgy gondoltad, hogy a 3 nap alatt elküldött 12 privát üzenettől biztos neked jár majd...
  • davis98
    de azét majd szóltok ha megint lenne kulcs? légyszi
  • Rage47
    milyen egered van?
  • Tatyla
    nem hiszem el....

• davis98
    tudtam hogy nem én nyerem mindegy. már megszoktam hogy senkitől sem kapok. mert mindig így davis meg úgy davis.
  • RAZOR27
    Na a versenynek vége!
    A tegnapi napon ketten is tippeltek egy számra ami 3-ra volt a céltól, 1 pedig 4-re.Na, később, még tegnap megtörtént a lehetetlen és valaki még pontosabban közelítette meg, azaz 2 számmal lőtt mellé.A nyertes tipp a 45 volt, ami a modern matematikában is csak két számra van a... 47-től :)

Tehát a nyertes végül dextr lett.

(Gratula, várom privátba az e-mail címed, hogy elküldhessem a kulcsot.)
  • davis98
    ki nyerte a kulcsot?
  • davis98
    oké bocsánat mindenkitől!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Viktor99
    Davis... Nem kellett volna privit irnod nekem. Direkt leirtam részletesen ide azt hog mi az a ték mert hogyha valaki nem udja most az is rájött...
  • davis98
    mér vagytok velem ilyenek?
  • davis98
    ok ha lesz egy kulcsom elhuzom a belem. oké?
  • ChuckyHUN
    Davis jó lenne ha elhúznád innen a beled, mindenki örülne, menj PH!ra vagy nem érdekel hova csak ne itt, kösz! és szerinted, még ha a te számod lenne a legközelebb is, te kapnád akulcsot? ^o)
  • Viktor99
    Semmi, semmi...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha a hozzászólásod száma valamiért "furcsa" vagy van benne valamilyen rendszer, szabály. Például a tied ez volt: 4040. De ilyesmi például az 1234, 1010, 434343 stb. Remélem érthető
  • davis98
    mi az a ték?
  • Viktor99
    Jujj mekkora TÉK-et hagytál ki!!! :D
  • Wreck86
    #4015 légyszíves:)
  • SpeedXHUN
    ennyire éhes vagy már?:D
  • Snexi
    kit érdekel?
  • davis98
    még 29 perc.
  • SpeedXHUN
    Te melyik számra tippelnél,ha nem vok indiszrét?
  • SpeedXHUN
    Oszt mikó rakod ki a "download now" gombot?
  • Viktor99
    Honnan lehet vásárolni? Csak az ingame storebol?