26731
Battlefield Heroes
  • davis98
    :D
  • sadi57
    akkor elég jól tippelünk :D
  • Morphin
    na végre megy...(kicsit csalódtam a soldier-ben,de lehet még azért, mert egy darab skill-em nincs)
  • Morphin
    amúgy most ti játszotok(akinek van kulcsa persze) vagy egyáltalán van elég szerver vajon? f4szért nem tudok csatlakozni...
  • RAZOR27
    már most 7 nevező van, az egyik tipp csak 3 számmal, egy másik 4el van mellette :)
  • davis98
    holnap délután 3-ig
  • sadi57
    bocs rosszul értelmeztem
  • sadi57
    akkor most meddig ?:D fél 7-ig lehet tippelni? :)
  • RAZOR27
    Na akkor sorsolás dönt a kulcsról.

Gondoltam egy számra 1 és 100 között, Holnap délután 3-ig (!) akinek kéne a kulcs küldjön egy számot privátba(!) egyetlen választási lehetőség, aki közelebb teszi meg a tétjét az nyer.

(multiregek elkerülése végett tettem 3-ra a végét, mert 24 óra egy sg-s account, szal értitek)
    A számot elküldöm most privibe a házigazdánknak, hogy én se csalhassak.
  • RichieV
    Ez lemaradt: ricsiv92 kukac gmail pont com
  • RichieV
    Hali, nekem jól esne egy kulcs. Már a kezdetektől várom a kulcsomat, de sajnos még mindig nem jött meg :(. Szóval nagyon megköszönném, ha kapnék egy kulcsot. Üdv.: Ricsi
  • RAZOR27
    xD nagyon faja lett a dinamit kötet, jó messzire repül, közelébe se kell menni a tanknak xD
  • Snexi
    mert még kis szintű vagy
    majd ha fejlődsz jönne az új ruhák
  • RAZOR27
    na, akkor most, hogy megy aq gém megkérdezem: Kinek van szüksége béta kulacsra? van 1 elfekvőm...
  • Dizson
    Igen. De abból is kb. 4 darab és azok is úgy néznek ki mint az alap ruha.
  • Arnoux
    mit gondoltok ha kezdek újat az fog kapni 2 szintenként? Ezt még a nagy leállás előtt csináltam igaz már akkor is lvl 4 volt.
  • Cat 02 #3939
    http://play.battlefield-heroes.com/forum/forumdisplay.php?fid=72

:S első 4 topik ezzel foglalkozik. Valamit elcsesztek.
  • Cat 02 #3938
    Nekem is előfordult sajna...

dizson: lehet, csak nem az összeset, van vp-s ruha is.
  • Arnoux
    Milyen szintenként kéne hero pontot kapnom? Most lvl 5 vagyok és eddig 1-et kaptam összesen. A karakter törlésem előtt lvl 14 voltam és össz 7-et kaptam, szal 2 szintenként 1-et. Ja és az alap skillt (combat medicine) nem számoltam bele.
  • Dizson
    Ohh és új ruhák sincsenek. :(
  • Dizson
    De kár hogy már nem lehet ruhát vásárolni csak ha fizetsz. Úgy még oké lenne ha küldenék egy 200 ft-os esemest és vehetnék belőle ruhát, de hogy banki átutalással. :(
  • Morphin
    na felraktam gyorsan...megörültem, hogy most végre gunner helyett soldier-t csinált. erre megint ez a hiba,hogy nem talál szervert WTF...
  • ChuckyHUN
    MUKOGGY!
  • Cat 02 #3932
    Megy, de sokaknak bugos a hp =\
  • Solid Snake
    .....nem, mégsem
  • Snexi
    dejó,most hogy megyek el jó lesz
  • Cat 02 #3929
    Mintha menne :p
  • tonyr #3928
    ok sry
  • Tatyla
    nem csak írni de olvasni is kéne fórumon...
  • Morphin
    miért nem olvasol vissza...
    most updatelnek v mi a tököm, már 2-3napja(nem is követem, mert csak felidegesítene)
  • tonyr #3925
    kaptam beta kulcsot, DE a beta.battlefield-heroes.com nem müködik... honnan szerezzem be a beta-t akor ?
  • Viktor99
    Én lenni orosz születésű, japán anyanyelvű ausztráliában felnevelkedett, cserediák, majd én forditani neked...
  • Alien69
    Ez mit is jelent? nem érteni kínai.
  • Neoncsoves
    bocs
  • Viktor99
    TÉNYLEG?

nem jó vicc -.-
  • Cat 02 #3920
    Hi everyone,

I just wanted to let you know that it will not be today. This afternoon the web techie guys evaluated the situation and after all the testing they started whatever processes it is they run.

The hope was that these would still be done within a reasonable time and we could bring the Beta back today.

As a lot of you will know, technology, even at the best of times, is not always your friend. Processes ran smoothly, but they took longer than hoped, so we have postponed further activity until tomorrow. I think most of you will agree that also our technical geniuses are just people and they really needed to get some rest before going on.

As should you; I shall name no names ;)

If I can bring myself to get up early enough tomorrow morning I'll try to be back with more updates.

jó 8 :)
  • Neoncsoves
    MEGY

vicc
  • Rage47
    én is igy vok:D
    sőt, én akarom beírni, hogy MEGY :D
  • Viktor99
    Állandóan azon reménykedek hogy valaki idenyogi, hogy: "MEGY" és lesz nagy öröm, s mulatozás... De semmi
  • Cat 02 #3916
    http://twitter.com/bfheroes

ezt nézd inkább, bár ua van, csak néha több, meg néha kép.