26731
Battlefield Heroes
-
#3955 :D -
sadi57 #3954 akkor elég jól tippelünk :D -
#3953 na végre megy...(kicsit csalódtam a soldier-ben,de lehet még azért, mert egy darab skill-em nincs) -
#3952 amúgy most ti játszotok(akinek van kulcsa persze) vagy egyáltalán van elég szerver vajon? f4szért nem tudok csatlakozni... -
#3951 már most 7 nevező van, az egyik tipp csak 3 számmal, egy másik 4el van mellette :) -
#3950 holnap délután 3-ig -
sadi57 #3949 bocs rosszul értelmeztem -
sadi57 #3948 akkor most meddig ?:D fél 7-ig lehet tippelni? :) -
#3947 Na akkor sorsolás dönt a kulcsról.
Gondoltam egy számra 1 és 100 között, Holnap délután 3-ig (!) akinek kéne a kulcs küldjön egy számot privátba(!) egyetlen választási lehetőség, aki közelebb teszi meg a tétjét az nyer.
(multiregek elkerülése végett tettem 3-ra a végét, mert 24 óra egy sg-s account, szal értitek)
A számot elküldöm most privibe a házigazdánknak, hogy én se csalhassak. -
RichieV #3946 Ez lemaradt: ricsiv92 kukac gmail pont com -
RichieV #3945 Hali, nekem jól esne egy kulcs. Már a kezdetektől várom a kulcsomat, de sajnos még mindig nem jött meg :(. Szóval nagyon megköszönném, ha kapnék egy kulcsot. Üdv.: Ricsi -
#3944 xD nagyon faja lett a dinamit kötet, jó messzire repül, közelébe se kell menni a tanknak xD -
#3943 mert még kis szintű vagy
majd ha fejlődsz jönne az új ruhák -
#3942 na, akkor most, hogy megy aq gém megkérdezem: Kinek van szüksége béta kulacsra? van 1 elfekvőm... -
Dizson #3941 Igen. De abból is kb. 4 darab és azok is úgy néznek ki mint az alap ruha. -
#3940 mit gondoltok ha kezdek újat az fog kapni 2 szintenként? Ezt még a nagy leállás előtt csináltam igaz már akkor is lvl 4 volt. -
Cat 02 #3939 http://play.battlefield-heroes.com/forum/forumdisplay.php?fid=72
:S első 4 topik ezzel foglalkozik. Valamit elcsesztek. -
Cat 02 #3938 Nekem is előfordult sajna...
dizson: lehet, csak nem az összeset, van vp-s ruha is. -
#3937 Milyen szintenként kéne hero pontot kapnom? Most lvl 5 vagyok és eddig 1-et kaptam összesen. A karakter törlésem előtt lvl 14 voltam és össz 7-et kaptam, szal 2 szintenként 1-et. Ja és az alap skillt (combat medicine) nem számoltam bele. -
Dizson #3936 Ohh és új ruhák sincsenek. :( -
Dizson #3935 De kár hogy már nem lehet ruhát vásárolni csak ha fizetsz. Úgy még oké lenne ha küldenék egy 200 ft-os esemest és vehetnék belőle ruhát, de hogy banki átutalással. :( -
#3934 na felraktam gyorsan...megörültem, hogy most végre gunner helyett soldier-t csinált. erre megint ez a hiba,hogy nem talál szervert WTF... -
#3933 MUKOGGY! -
Cat 02 #3932 Megy, de sokaknak bugos a hp =\ -
#3931 .....nem, mégsem -
#3930 dejó,most hogy megyek el jó lesz -
Cat 02 #3929 Mintha menne :p -
#3928 ok sry -
#3927 nem csak írni de olvasni is kéne fórumon... -
#3926 miért nem olvasol vissza...
most updatelnek v mi a tököm, már 2-3napja(nem is követem, mert csak felidegesítene) -
#3925 kaptam beta kulcsot, DE a beta.battlefield-heroes.com nem müködik... honnan szerezzem be a beta-t akor ? -
#3924 Én lenni orosz születésű, japán anyanyelvű ausztráliában felnevelkedett, cserediák, majd én forditani neked... -
#3923 Ez mit is jelent? nem érteni kínai. -
Neoncsoves #3922 bocs -
#3921 TÉNYLEG?
nem jó vicc -.- -
Cat 02 #3920 Hi everyone,
I just wanted to let you know that it will not be today. This afternoon the web techie guys evaluated the situation and after all the testing they started whatever processes it is they run.
The hope was that these would still be done within a reasonable time and we could bring the Beta back today.
As a lot of you will know, technology, even at the best of times, is not always your friend. Processes ran smoothly, but they took longer than hoped, so we have postponed further activity until tomorrow. I think most of you will agree that also our technical geniuses are just people and they really needed to get some rest before going on.
As should you; I shall name no names ;)
If I can bring myself to get up early enough tomorrow morning I'll try to be back with more updates.
jó 8 :) -
Neoncsoves #3919 MEGY
vicc -
#3918 én is igy vok:D
sőt, én akarom beírni, hogy MEGY :D -
#3917 Állandóan azon reménykedek hogy valaki idenyogi, hogy: "MEGY" és lesz nagy öröm, s mulatozás... De semmi -
Cat 02 #3916 http://twitter.com/bfheroes
ezt nézd inkább, bár ua van, csak néha több, meg néha kép.