26731
Battlefield Heroes
-
#4276 ide töltsd fel -
#4275 Ez egy egész jó ötlet :D -
#4274 Afene, úgy látszik hogy megint vétkeztem valamit :(
De nem adom fel, holnap is megpróbálom. Jóéjt mindenkinek! -
#4273 miért nem töltöd fel ide egyből és úgy szúrod be? -
#4272 Ha már ilyen képezős a hangulat akkor ismét megpróbálom :D
Először nagyon rosszul ment :(
De az aszpirin segített:
Istenem segíts hogy jó legyen! -
Cat 02 #4271 Neszek kép, egy fail, meg egy széép 4-16 ról hoztuk le :D
-
#4270 Neem dehogy rakom. Csak kellett mondanom valamit mert már 1(!) egész napja nem volt új hozzászólás. Egyébként HappyHunter és national. De neharagudjráám -
#4269 rakjad má' akko'... -
#4268 Honnan is? Na akkor megpróbáljem betenni a képet? -
#4267 royalos vagy vagy national meg milyen néven,mert akkor megkereslek és letöröm a szarvad... -
#4266 Hmmm... Ismerős ez a mondat! :D -
#4265 ? -
#4264 Van új képem, berakjam? Egyébként ki szereti az almát? -
#4263 En a futast (leg it) nyomnam fel 5/5-re az elejen mindenkeppen, mivel a gunnernak a lassusag a legnagyobb hatranya. -
#4262 Jólvanna dicsekedhessek én is egy kicsit, ha már csajom nincsen. -
sadi57 #4261 a gunnernak milyen képességet adjak az elején? -
Cat 02 #4260 -
#4259 nem baj -
sadi57 #4258 nagyon szuper a játék, national armys vagyok és commando, vettem fegyvert 7 napra, baj? azt amelyik 5 töltényes, és lassú :D majd játszatnánk párat. -
Unreal1942 #4257 Igen köszönöm. Ezzel próbálkoztam csak nem engedett be valamiért.
Már közben működik.
-
#4256 Internet explorerrel es mozillaval mukodik amugy, ha egyikkel kavar probald meg a masikkal. -
#4255 akkor jó főnök
én ezért nem linkelek,már így is elég sokan vadásznak rám... -
#4254 play.battlefield-heroes.com
Itt beirod az accod / jelszavad es utana PLAY gomb-ra leszedi a bongeszobol a plugint / jatekot.
De notebookon mar ezt meg kellett egyszer csinalnod, ugyanaz a modszer itt is... -
Bala10 #4253 nem is neked szólt, hanem a statbuzzancsoknak^^ -
#4252 nem az én screenem csak segítettem linkelni hokielvtárs... -
Unreal1942 #4251 Gondolom az az amit a notebookon is használok. Az itt az asztalin nem enged be.
Biztos le kéne töltenem azt a updater kiegészítőt ami leszedi az egész játékot ide, de honnan?
-
#4250 a béta oldalára kéne felmenni, nem a simára -
Unreal1942 #4249 Ha bejelentkezek akkor azt mondja rám: Anonymous Hero és egy szám...
A notin meg minden frankó
Ha azt a linket másolom át az asztalira akkor meg nem tudok bejelentkezni a felugró ablakban a saját jelszavammal... -
Unreal1942 #4248 Ja ez lett volna a terv, de nem jelenik meg az a gomb
-
Cat 02 #4247 Jah, ott nyomsz 1 play now-t :D -
Cat 02 #4246 Hát nekem sose jön össze ilyen szeró :D -
Unreal1942 #4245 Megvan a beta key! Be is lőttem. Minden szuper. Csak mindezt a notebookomon csináltam meg.
Most szeretném áttenni az asztalira mert mégiscsak kényelmesebb.
Van ennek valami kitaposott útja? -
Bala10 #4244 -
#4243 a "nagy" update óta fordult a kocka :D
régen több national volt most meg kurva sok royal van :D -
#4242 így kell linkelni
-
#4241 Oké elnézést! -
#4240 maradjunk a commando-nál... -
#4239 Ha bele gondolok, egész jó ez a commander. :P Előkapom a kést akkor mindenki beszarik és elkezd hátrálni. Kergetem egy ideig,aztán mondom:
Anyukáddal szórakozz... ***** És előkapom a snipert, BAM-BAMM. És már ki is feküdt :P
Amúgy ezzel h ne hátráljanak olyan gyorsan el, ezzel kezdhetnének valamit. Például. Ha a előre megyün az lenne az 1.00 akkor a hátrálás lehetne 0.80 vagy ilyesmi. -
#4238 Majdnem jo, csak a vegerol maradt le: [/IMG] -
#4237 Ez igy van kitalalva direkt mar az elejetol, weboldalrol kell mindig inditani.