26731
Battlefield Heroes
-
#4116 Az opciok-controls -nal van az a "szarnyas kukac" ful, arra kattints es ott allitsd at a "pitch forward" es "pitch backward"-okat ugy hogy ranyomsz es akkor felfele es lefele huzod az egeret. -
#4115 nekem is megvan és ez tényleg nekem is jobban bejön,szerintem mert tps és jobban átlátom a terepet... -
#4114 nekem egyre jobban megy a repcsizés:) -
#4113 énis akarok játszani :((( -
#4112 én abszolute nem tudok repülőt vezetni viszont kimondhatom hogy a tanknak mestere vagyok... -
#4111 Am mindenki tudja azt a szar repcsit iráényítani? Én 9-esen hiába rángatom az egeret csak megy egyenesen se föl se le. Ha nehéz lenne akkor még OK, de ugy h nem is reagál... :S -
#4110 Bocs, nem lesz több ilyen -
#4109 jut eszembe, szerettem volna meglesni a forum-topicban levő képeket, de nem nyitja őket.
Az admin nézze már át és szedje már ki a deadlinkeket, vagy a használhatatlanokat.
Új vagyok itt, de így használhatóbb lenne
köcce -
#4108 De jó hogy valaki fikázza másiknak meg még béta-kulcsa sincs :)
Várom, hátha megjön valamikor. -
#4107 gyanítottam,mert el kezdtem húzni egy commandot,ha a stealthre meg a piercing shootra rakok az elég egyenlőre mi,mert ilyen messziről lövő genyó akarok lenni? -
#4106 jó kínozni? -
-
#4104 jajj ne, bohócok -
#4103 Nekem megvan eredetibe regen a TF2, de ez sokkal jobban bejon.
Ennyi.
Pont a TF2 az amelyik ugyanilyen rajzfilmes gagyi es dedos...
De ha igy nezzuk tulajdonkeppen siman tovabbmehetunk - minden szamitogepes jatek "gagyi es dedos" idotoltes... (ez ilyen tipikus noi szemlelet is altalaban).
Sztem egy a lenyeg, hogy elvezed vagy nem amit csinalsz / jatszol, ennyi.
En ezt most elvezem. -
#4102 Nekem nem jön be a játék. TF2 ezerszer kidolgozottabb, ennek full gagyi dedós feelingje van. Idegesítő az egész rendszer. Nem érzem ahogy lövök benne. Semmi súlya a dolognak. Sajnos itt látszik rajta hogy ingyenes. -
Cat 02 #4101
ha nem jönne be a kép -
Cat 02 #4100 Növeli a sebzést, az amikor ilyen célkereszt lesz a feje felett. -
#4099 a piercing shot az mire jó a commandonál? -
#4098 jah lol :D lehet nem kelett volna vele 2 évet nyomni :D
szóval bfh akart lenni :D -
#4097 igen
különben szopacs lenne, ha veszel beta-ban battlefunds-ot, fullban meg törlődnek :D -
#4096 :D
(Am ezeket a karikat át lehet majd vinni ha már nem lesz beta?) -
#4095 lol... bf2 XD még szokni kell :D -
#4094 mah érdekes lett ez az új bf2 béta :D késelés érdekes, nem midnig irja ki hogy mennyit sebzel...
most vagyok 4es :D national sniper, tocsek néven gémelek. -
#4093 -
#4092 én is regeltem nemrég még 2x, hátha kapok még kulcsot aztán osztok:) -
#4091 Hidd el én is naponta nézem mind a két gmailom, mivel én is oda adnám ha jönne. -
#4090 Én is szivesen játszanék vele, bejön ez a grafika, meg eza vicces játékmenet :D
Valaki nemtudna megajándékozni egy kulccsal? -
#4089 Nah remélem feltölti a kis genyó a képeket...
Ha nem szúrta be akkor... Próbálkozok még. -
#4088 mit vársz egy 4.estől? :) (másik fórumon leírta hogy anni) -
Cat 02 #4087 Battlefield Heroes Electronic Arts Teen Tobacco Reference, Violence Windows PC
lolz -
#4086 ?
-
#4085 nyugodj már le... nem igaz, hogy mit művelsz itt egész nap... -
#4084 hát ti kaptatok !!!!! -
#4083 -
#4082 -
#4081 rajtam kívül, még ki nem kapott kulcsot? -
#4080 Kösz mindkettőtöknek. Am én hiányoltam a National oldalon a hitlerbajuszt. -
#4079 csak neked
-
#4078 level 10-töl adja be... -
Cat 02 #4077 Tatyla 11-es, te még csak 9, gondolom 10-en jönnek be új cuccok.
Repcsivel nekem eddig csak repcsit sikerült lelőnöm :D Azt is mákkal.