78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
blizzard > all
-
Ravasak #3062 Azert nem kell ennyire nyaladzani a blizzardra mert az is csak egy profitorientalt ceg aki 2-3 jatekra epiti fel magát (warcraft,diablo, starcraft)
a skillekhez emg annyit hogy mint ahogy a tqban is meg a diabloban is vannak skillek amik hasznalhatatlanok vagy egy idö utan elavultak lesznek de ezert kell alkalmazni taktikat (diabloban utolag probaltak synergivel kicsit foltozni ismetlem utolag ennyit a nagy finomitasrol)
A tq is ment volna tovabb a jo uton csak sajna kihuztaka szönyeget a programozok laba alol vagyis a pinzt na de mindegy
nem szeretem ha valaki alig jaccik egy jatekkal (35 szint az maximum egy nap jatekidö) és maris rossznak kialtja ki
Szerintem a mai napig meg mindig a TQ ennek a stilusnak az ura de majd kijöna diablo 3 es majd meglatjuk :) -
>Ennek ellenére a hozzászólásod egyharmadában egy másik játékot fikázol
Mert ezt a másik játékot hoztátok fel ellenpéldának. Holott összességében a nyomába sem ér egyik Diablonak sem.
>Mint írtam a dio3 kiadási dátuma csakis egy jól felépített üzleti stratégia része.
Te tudod a Dio3 kiadási dátumát? Lennél kedves megosztani velünk?
>Ha ennyire béna vagy az nem a játék hibája, hanem a tiéd...
Vagy esetleg egyszerűen nem esett jobb cucc... De mondjuk felvilágosíthatnál, hogy mit lehet ebben az esetben elbénázni.
>használható skillek mint pl dio2ben hát persze:D
Ezt meg nem teljesen értem, mire akartál ezzel kilyukadni. -
használható skillek mint pl dio2ben hát persze:D -
ShaiHulud #3059 tq-t csak osszehasonlitotta diabloval, tovabba nem a tq topicban "fikazta". -
"Mint írtam a dio3 kiadási dátuma csakis egy jól felépített üzleti stratégia része. Semmi köze a fejlesztéshez. Nem tartom kizártnak, hogy már majdnem kész is vannak vele,"
Szerintem akkor több képet, videot stb. kaptunk volna.
Amúgy nem csak a WoW-al játszanak sokan hanem a Diablo, Warcraft korábbi részeival, emlékszem én a Lost Vikings-el milyen jót játszottam. Haverom meg a Warcraft első részért bolondult, mindig azt játszotta. -
"...Na de hogy a 35-ös karakteremen még ugyanaz a szerkó van, amit 10-es szinten találtam..."
Ha ennyire béna vagy az nem a játék hibája, hanem a tiéd...a többi duma elég ellentmondásosra sikeredett, mivel állításod ellenére csak flémből áll... -
gatyo #3056 "De tényleg, nem azért vannak ezek a topikok, hogy azok, akik az adott játékok szeretik, ott jókat beszélgethessenek róla? Meg megosszák az új infókat? Most írkáljak én is az összes olyan topikba, amit nem szeretek? Nem teszem, mert cseppet debil dolognak tartom... Na meg a drága időmet nem arra pazarolom, hogy másokat bosszantsak, nekem az valahogy nem okoz örömet."
Ennek ellenére a hozzászólásod egyharmadában egy másik játékot fikázol :DDD nc
Mivel van véleményem a Diablo3-ról, ezért írok ide. Mint írtam a dio3 kiadási dátuma csakis egy jól felépített üzleti stratégia része. Semmi köze a fejlesztéshez. Nem tartom kizártnak, hogy már majdnem kész is vannak vele, csak hiba lenne wow wotlk, vagy sc2 közelében piacra dobni.
"Ez az, amihez a Blizzard mindenki másnál jobban ért, hogy minden skill a helyén legyen, mindennek legyen értelme, és mindennek legyen "ellenszere"" Ez hülyeség... A wowban is folyamatosan hangolták finomra a classkat, majd később mindenki uj talenttree-t is kapott. Mondjuk egy MMO-nál ez természetes. Még a Blizzardnál is :-) -
-
Egyvalamit hozzáfűznék a "grafikai patch" témához, ami valahogy szóba sem került. Felhozta itt valaki a TQ-t mint a Diablo "riválisát". merthogy az milyen szép, a Dio3 meg nem. Én is játszottam TQ-t régebben is, Dio3 bejelentés után is kedvet kaptam hozzá, megint elővettem, mert nem emlékeztem már rá, hogy mekkora f*shalom... Az egy dolog, hogy hogy néz ki, bár nekem nem tetszik a stílusa, de nem kötök bele, kidolgozottságra tényleg a Dio3 előtt van egy fokkal. Na de hogy a 35-ös karakteremen még ugyanaz a szerkó van, amit 10-es szinten találtam, meg hogy nem bírja rendesen kiszámolni a DPS értékeket, meg vannak teljesen hasznavehetetlen skillek, amiknek a pontjait aztán rohadt nagy kupac arany ellenében lehet visszaszedni, az egy cseppet elb****a a játékélményt. Ez az, amihez a Blizzard mindenki másnál jobban ért, hogy minden skill a helyén legyen, mindennek legyen értelme, és mindennek legyen "ellenszere". És ezért lehet a Blizzard játékokat komolyan venni, ezért játsszák őket a gamerek 10 évvel a kiadás után is. Egy Command and Conquert soha nem fognak addig játszani, mint egy StarCraftot (pláne nem az újakat), és biztos vagyok benne, hogy a WoW is túl fogja élni az összes riválisát. Nem az tart ennyi ideig, hogy a grafikát megcsinálják rendesen, hanem hogy ezeket a dolgokat tisztességesen kibalanszolják. És más cégek ezért nem fordítanak rá kellő hangsúlyt, mert a trollok úgyis csak azt látják, hogy "hú, de k***ajól néz ki ez a játék a screenshotokon" a lényeget meg már nem bírják felfogni... Na mindegy.
Nem is azért koptatom itt a billentyűzetet, hogy jól beszóljak azoknak, akiknek más a véleményük, hanem azért, mert néha feljövök ide a fórumra, amikor egy kis időm van rá, és akkor oldalakon keresztül azt kell olvasnom, hogy két hülyegyereket győzködtök arról, hogy ez a játék tényleg jó lesz... De minek? Mi értelme? "Szerinted sz*r a játék? Tudod mit, tényleg az, ne is pazarold rá a drága idődet, szevasz!" Na kábé ennyivel le kéne rendezni a dolgot...
De tényleg, nem azért vannak ezek a topikok, hogy azok, akik az adott játékok szeretik, ott jókat beszélgethessenek róla? Meg megosszák az új infókat? Most írkáljak én is az összes olyan topikba, amit nem szeretek? Nem teszem, mert cseppet debil dolognak tartom... Na meg a drága időmet nem arra pazarolom, hogy másokat bosszantsak, nekem az valahogy nem okoz örömet.
A trolloknak meg ajánlanék egy másik topikot: erre tessék!
Peace! -
TheGooDKinG #3053 Link módosult, itt Szavazz -
TheGooDKinG #3052 Szoktál még Diablózni ? Szavazz -
FlyingV #3051 kell a fiúknak is valami barbie-baba pótlék xDD -
számomra hihetetlen hogy képesek az emberek 50k-t kiadni ilyen dolgokért, persze mindenkinek más az értékrendje, exkluzivitás ide v oda de..no mind1 -no offense- -
igen, ilyen a ruhája neki, amikor erektál:) -
Az a ruhája.. -
Egy méretes bré. :D -
semmi különöset nem látok. -
öö... izé... WTF... mi az ott a lábai között? :D
-
Barnus #3044 lol. ez az utsó hsz-em nemtom hogy került ide:DDDDD -
Barnus #3043 Válaszd ki, hogy mely karaktereddel kívánsz klánba jelentkezni: Karakter kiválasztása.
-
Barnus #3042 Lesznek Diablo 3-as figurák :)
A barbárról már vannak is képek. Elég komoly. Bár, ha nem vehetek külön egy mage-t, akkor nem valószínű, hogy a teljes gyűjteményt 50ezerért megveszem:P -
gatyo #3041 Rendben. Meggyőztetek... szóval mikor is jön ez az új dio2 kieg?
-
Mert a grafikai patch kifejezés mögött sejthető tartalom azért nem adja vissza mindazt ami változást beletettek a dio2höz képest. Szóval az a némi irónia igazából annyi iróniát jelent, ami alapján már nem lehet grafikai peccsnek titulálni :)
-
ha a grafikai patch fogalmába beletartoznak az új kasztok,monszták,területek,történet a grafikai újítások melett akkor jöhet az a bizonyos peccs!;) -
gatyo #3038 Ez rendben is van.
De akkor miért van az, hogy ha a Dio3-at (némi iróniával) grafikai patch-nek titulálom, akkor mindenki azt mondja, hogy NEMAZ!?
Aztán pár könnycseppfakasztó komment után, meg arról beszélünk, hogy ne is legyen más mint d2 mert azzal még a mai napig ezrek játszanak!
-
Teljes mértékben egyetértek veled...én pont azt a játékélményt fogom 2010ben kapni, amit várok, mivel én diablózni akarok majd, nem pedig egy új játékkal játszani ami MMO meg FPS meg H&S és csak a neve diablo... Tényleg nem értem, hogy miért kell ennyit sírni, kicsit homokos a szar már meg sem eszitek...Barnussal pedig maradéktalanul egyetértek.
Ha pedig csak a rajongók játszanak majd vele Bneten, akik meg fikázták kimaradnak, legalább nem lesz lag :) -
Ghoosty #3036 Itt mire gondolsz?
"Én már nem várok semmi extrát, írtam is...mondjuk azért nem sértődtem meg volna arra, ha esetleg a már jól-jobban működő új dolgokat átvették volna az újabb prosperáló játékklónokból..."
Nem kötekedek, csak nem ismrem a mostani H&S-játékokat.
Úgy általánosságban: Aki mindenféle újat vár, az nézzen be egy Fallout 3 topicba. Ott pontosan ez történik. Van egy jó kis régi játék, aminek nagy neve van. Csináltak egy újat ami olyan mértékben különbözik az eredetitől, hogy a régi rajongóiknak nem tetszik. Nekem se tetszik. Pontosabban az nem tetszik, hogy egy folytatáskén egy teljesen más játékot csinálnak. Ha lett volna a neve After a Nuclear War vagy valami kreatívabb, akkor lehet hogy ott ámulnék, hogy mekkora gém, de nem jelenleg csak névben egyezeik, meg ugyanabban a világban játszódik, semmi más. Játékmenet totál más, ráadásul egy csomó hangulati elemet megváltoztattak.
Ez offnak tűnik, de nem az, mert ebben a topicban pont az ellenkezője játszódik le. Személy szerint elég nagy újítás a rombolható környezet, de gyanítom lesz még más is. Az meg hogy sokáig készül, nem tud érdekelni, inkább legyen jobb és később jöjjön ki, mint el legyen kapkodva. -
Ragnar360 #3035 jaja, jól néznek ki a gearek, fasza lesz :) -
Látnivalót írtam, nem infót :P -
de az a 2 concept art rohadt jól néz ki -
annyira nem. 0 új infó:P -
fincsi -
Én is találtam pár látnivalót
Barnus: "De most komolyan. Egy Diablo h&s játéktól mit vártok? Hogy legyen belőle FPS? Hogy legyen Diablo RTS? Vagy Alone in the darkos szerű játék?"
Én már nem várok semmi extrát, írtam is...mondjuk azért nem sértődtem meg volna arra, ha esetleg a már jól-jobban működő új dolgokat átvették volna az újabb prosperáló játékklónokból, persze attól még ugyanúgy megfogom venni és játszom vele, mint a többi arra érdemessel... -
az a vicc hogy már korábban is meglátogattam az oldalt és fel sem tűnt, frissítés a javából -
Neoncsoves #3028 "2: fejezd be a trollkodást!"

-
1: érts már meg hogy nem egy egyszerű "grafiaki patch" sem a D3 sem az SC2
2: fejezd be a trollkodást!
és egy új concept atr - Mistress of Pain
ha ilyen tempóban frissítgetnek, jövő ilyenkorra kapunk még 3 szörnyet, egy helyszínt és egy kasztot :) -
gatyo #3026 Namost a dolog onnan indult, hogy egy grafikai patchnek minek 8 év :-) Oda jutottunk, hogy nem a player a lényeg, hanem a kifacsart pénztárca és a max profit. Ezert huzzak a Blizz gameket évekig :-) -
Barnus #3025 Én is épp ezt akartam mondani. Egy Fifa sorozat, NHL sorozat, Need For SPeed sorozat egy GTA sorozat, mind uganarról szól. Az égvilágon semmi újdonság. Főleg a sportjátékok. Grafikai tuning, meg játékosnevek aktualizálása azt kész. Egy need for speed is kb ugyanez. Csak egyszer jobban csuszik a kocsi, másszor kevésbé, egyszer többet lehet szinezni, aztán meg nem nagyon. Néha van benne rendőrség, máskor nincs. Egy autós programtól azt várja a normális ember, hogy kijöjjön az új rész, szebb legyen, jobb legyen, és hosszan lekössön, stb. Ott se várnak korszakalkotót. Itt láttatok egy 20 perces videót, és máris közlitek, hogy semmi korszakalkotó nem lesz benne. Én nagyon sok dolgot láttam benne, ami tetszett, biztos vagyok benne, hogy engem és sok-sok másik embert le fog kötni a játék. És nem csak az előd miatt.
De most komolyan. Egy Diablo h&s játéktól mit vártok? Hogy legyen belőle FPS? Hogy legyen Diablo RTS? Vagy Alone in the darkos szerű játék?
Ez a Diablo stilusa. Ezért szereti az aki szereti. Aki nem szereti, aki sopánkodik, az nézzen más, jobb játékot:) Bánkódni lehet előre két évre, de nem sok értelmét látom. Mindenesetre minden joga megvan hozzá mindenkinek, hogy annyit sírjon amennyit akar, annyit fikázzon amennyit akar, de akkor azok után, az ilyen peticióaláírásos mellveregetős fazonokban legyen annyi, hogy ténylegesen szarják le. Ne vegyék meg. Ne játszanak vele. Ne csináljanak szart a szájukból azzal, hogy "fuuu ez igy nagyon szar, nem fogok vele jáccani fujj fujj fujj" aztán majd ezek az emberek lesznek az elsők akik lvl99-en ott fognak feszíteni vagánykodni, és mindenkit fikázni, hogy milyen noob, wtf rofl i pwn you. -
Barnus #3024 Szavaidat igencsak alátámasztja az a tény, hogy egy 8 éves "gagyi grafikájú" diablo2-t, ami már eleve csak egy "Grafikai patch" volt a Diablo1-hez képest, mind a mai napig kurva sokan játszanak. Akár magyarok is. Bemész Bnetre, és a mai napig tele van a HUN channel. HUN-2, HUN-3ra kerülsz be. Ennyit arról, hogy a konkurencia meg fogja zabálni.
8 év. Nem kis időről beszélünk, ugye tudod. Titan Quest, Loki, Sacred, Divine Divinity és ki tudja még milyen diablo klónok jelentek meg ez a 8 év alatt. Melyikről hallod, hogy még ma is marha nagy sikernek örvend és készül a folytatás?
Azonban biztos vagyok benne, hogy a Diablo3-nak meglesz az a hangulata, az a többlet, ami okot fog adni rá, hogy újabb 8 évig játszanak vele a játékosok. Vagy a világ, vagy a történet, a látvány, vagy igy egyszerre az egész, de valami csak No1-é teszi a D2-t mind a mai napig. Valahogy minden klónbó hiányzik valami. Idegen a világ, a spellek, a kasztok, vagy valami. Nekem pl TQ nagyon tetszett küldőre. De nem tudtam azonosulni azzal a karakterrel, azzal a képi világgal, azzal a korral. Valahogy a Diablo-s Sanctuary jobban tetszik.