• gatyo
    "De tényleg, nem azért vannak ezek a topikok, hogy azok, akik az adott játékok szeretik, ott jókat beszélgethessenek róla? Meg megosszák az új infókat? Most írkáljak én is az összes olyan topikba, amit nem szeretek? Nem teszem, mert cseppet debil dolognak tartom... Na meg a drága időmet nem arra pazarolom, hogy másokat bosszantsak, nekem az valahogy nem okoz örömet."

Ennek ellenére a hozzászólásod egyharmadában egy másik játékot fikázol :DDD nc

Mivel van véleményem a Diablo3-ról, ezért írok ide. Mint írtam a dio3 kiadási dátuma csakis egy jól felépített üzleti stratégia része. Semmi köze a fejlesztéshez. Nem tartom kizártnak, hogy már majdnem kész is vannak vele, csak hiba lenne wow wotlk, vagy sc2 közelében piacra dobni.

"Ez az, amihez a Blizzard mindenki másnál jobban ért, hogy minden skill a helyén legyen, mindennek legyen értelme, és mindennek legyen "ellenszere"" Ez hülyeség... A wowban is folyamatosan hangolták finomra a classkat, majd később mindenki uj talenttree-t is kapott. Mondjuk egy MMO-nál ez természetes. Még a Blizzardnál is :-)