• Barnus
    Én is épp ezt akartam mondani. Egy Fifa sorozat, NHL sorozat, Need For SPeed sorozat egy GTA sorozat, mind uganarról szól. Az égvilágon semmi újdonság. Főleg a sportjátékok. Grafikai tuning, meg játékosnevek aktualizálása azt kész. Egy need for speed is kb ugyanez. Csak egyszer jobban csuszik a kocsi, másszor kevésbé, egyszer többet lehet szinezni, aztán meg nem nagyon. Néha van benne rendőrség, máskor nincs. Egy autós programtól azt várja a normális ember, hogy kijöjjön az új rész, szebb legyen, jobb legyen, és hosszan lekössön, stb. Ott se várnak korszakalkotót. Itt láttatok egy 20 perces videót, és máris közlitek, hogy semmi korszakalkotó nem lesz benne. Én nagyon sok dolgot láttam benne, ami tetszett, biztos vagyok benne, hogy engem és sok-sok másik embert le fog kötni a játék. És nem csak az előd miatt.

De most komolyan. Egy Diablo h&s játéktól mit vártok? Hogy legyen belőle FPS? Hogy legyen Diablo RTS? Vagy Alone in the darkos szerű játék?

Ez a Diablo stilusa. Ezért szereti az aki szereti. Aki nem szereti, aki sopánkodik, az nézzen más, jobb játékot:) Bánkódni lehet előre két évre, de nem sok értelmét látom. Mindenesetre minden joga megvan hozzá mindenkinek, hogy annyit sírjon amennyit akar, annyit fikázzon amennyit akar, de akkor azok után, az ilyen peticióaláírásos mellveregetős fazonokban legyen annyi, hogy ténylegesen szarják le. Ne vegyék meg. Ne játszanak vele. Ne csináljanak szart a szájukból azzal, hogy "fuuu ez igy nagyon szar, nem fogok vele jáccani fujj fujj fujj" aztán majd ezek az emberek lesznek az elsők akik lvl99-en ott fognak feszíteni vagánykodni, és mindenkit fikázni, hogy milyen noob, wtf rofl i pwn you.