Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Egyvalamit hozzáfűznék a "grafikai patch" témához, ami valahogy szóba sem került. Felhozta itt valaki a TQ-t mint a Diablo "riválisát". merthogy az milyen szép, a Dio3 meg nem. Én is játszottam TQ-t régebben is, Dio3 bejelentés után is kedvet kaptam hozzá, megint elővettem, mert nem emlékeztem már rá, hogy mekkora f*shalom... Az egy dolog, hogy hogy néz ki, bár nekem nem tetszik a stílusa, de nem kötök bele, kidolgozottságra tényleg a Dio3 előtt van egy fokkal. Na de hogy a 35-ös karakteremen még ugyanaz a szerkó van, amit 10-es szinten találtam, meg hogy nem bírja rendesen kiszámolni a DPS értékeket, meg vannak teljesen hasznavehetetlen skillek, amiknek a pontjait aztán rohadt nagy kupac arany ellenében lehet visszaszedni, az egy cseppet elb****a a játékélményt. Ez az, amihez a Blizzard mindenki másnál jobban ért, hogy minden skill a helyén legyen, mindennek legyen értelme, és mindennek legyen "ellenszere". És ezért lehet a Blizzard játékokat komolyan venni, ezért játsszák őket a gamerek 10 évvel a kiadás után is. Egy Command and Conquert soha nem fognak addig játszani, mint egy StarCraftot (pláne nem az újakat), és biztos vagyok benne, hogy a WoW is túl fogja élni az összes riválisát. Nem az tart ennyi ideig, hogy a grafikát megcsinálják rendesen, hanem hogy ezeket a dolgokat tisztességesen kibalanszolják. És más cégek ezért nem fordítanak rá kellő hangsúlyt, mert a trollok úgyis csak azt látják, hogy "hú, de k***ajól néz ki ez a játék a screenshotokon" a lényeget meg már nem bírják felfogni... Na mindegy.
Nem is azért koptatom itt a billentyűzetet, hogy jól beszóljak azoknak, akiknek más a véleményük, hanem azért, mert néha feljövök ide a fórumra, amikor egy kis időm van rá, és akkor oldalakon keresztül azt kell olvasnom, hogy két hülyegyereket győzködtök arról, hogy ez a játék tényleg jó lesz... De minek? Mi értelme? "Szerinted sz*r a játék? Tudod mit, tényleg az, ne is pazarold rá a drága idődet, szevasz!" Na kábé ennyivel le kéne rendezni a dolgot...
De tényleg, nem azért vannak ezek a topikok, hogy azok, akik az adott játékok szeretik, ott jókat beszélgethessenek róla? Meg megosszák az új infókat? Most írkáljak én is az összes olyan topikba, amit nem szeretek? Nem teszem, mert cseppet debil dolognak tartom... Na meg a drága időmet nem arra pazarolom, hogy másokat bosszantsak, nekem az valahogy nem okoz örömet.
A trolloknak meg ajánlanék egy másik topikot: erre tessék!
Peace!