• Barnus
    Szavaidat igencsak alátámasztja az a tény, hogy egy 8 éves "gagyi grafikájú" diablo2-t, ami már eleve csak egy "Grafikai patch" volt a Diablo1-hez képest, mind a mai napig kurva sokan játszanak. Akár magyarok is. Bemész Bnetre, és a mai napig tele van a HUN channel. HUN-2, HUN-3ra kerülsz be. Ennyit arról, hogy a konkurencia meg fogja zabálni.

8 év. Nem kis időről beszélünk, ugye tudod. Titan Quest, Loki, Sacred, Divine Divinity és ki tudja még milyen diablo klónok jelentek meg ez a 8 év alatt. Melyikről hallod, hogy még ma is marha nagy sikernek örvend és készül a folytatás?

Azonban biztos vagyok benne, hogy a Diablo3-nak meglesz az a hangulata, az a többlet, ami okot fog adni rá, hogy újabb 8 évig játszanak vele a játékosok. Vagy a világ, vagy a történet, a látvány, vagy igy egyszerre az egész, de valami csak No1-é teszi a D2-t mind a mai napig. Valahogy minden klónbó hiányzik valami. Idegen a világ, a spellek, a kasztok, vagy valami. Nekem pl TQ nagyon tetszett küldőre. De nem tudtam azonosulni azzal a karakterrel, azzal a képi világgal, azzal a korral. Valahogy a Diablo-s Sanctuary jobban tetszik.