• Ghoosty
    Itt mire gondolsz?

"Én már nem várok semmi extrát, írtam is...mondjuk azért nem sértődtem meg volna arra, ha esetleg a már jól-jobban működő új dolgokat átvették volna az újabb prosperáló játékklónokból..."

Nem kötekedek, csak nem ismrem a mostani H&S-játékokat.

Úgy általánosságban: Aki mindenféle újat vár, az nézzen be egy Fallout 3 topicba. Ott pontosan ez történik. Van egy jó kis régi játék, aminek nagy neve van. Csináltak egy újat ami olyan mértékben különbözik az eredetitől, hogy a régi rajongóiknak nem tetszik. Nekem se tetszik. Pontosabban az nem tetszik, hogy egy folytatáskén egy teljesen más játékot csinálnak. Ha lett volna a neve After a Nuclear War vagy valami kreatívabb, akkor lehet hogy ott ámulnék, hogy mekkora gém, de nem jelenleg csak névben egyezeik, meg ugyanabban a világban játszódik, semmi más. Játékmenet totál más, ráadásul egy csomó hangulati elemet megváltoztattak.
    Ez offnak tűnik, de nem az, mert ebben a topicban pont az ellenkezője játszódik le. Személy szerint elég nagy újítás a rombolható környezet, de gyanítom lesz még más is. Az meg hogy sokáig készül, nem tud érdekelni, inkább legyen jobb és később jöjjön ki, mint el legyen kapkodva.