Jack Keane

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Igen, nálam is ez van, ez a magyar nyelv berakása miatt van. 😞

Hali!
nekem már az elején gondom támadt. megszereztem a kés és kimenekültem, de amikor a két csávó visszahúz a súlyukkal, bármit nyomok elindul a karakter a falon át a toronyba és nem lehet semmit csinálni. újrakezdtem, de ugyanez történt. másnál is jelentkezett ez? vagy van hozzá vmi javítás, ami megoldja ezt?
totyak
Másoknál is úgy van a másolt lemezrõl való telepítésnél, hogy a legutolso speech nevû fájlnál sokat gondolkozik a telepítõ? Gondolom azért, mert az a legnagyobb terjedelmû. Vagy eredeti lemezrõl való telepítésnél is így van?

reaper4
<#eljen> thx. rögtön el is kezdtem 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

totyak
Jóvanna csak kérdeztem. Rögtön hülyének nézik az embert. Tiszta szégyen.

kirol
<#ejnye1> Nekem az elsõ félóra után zulu!

MerlinW
Csak az elsõ fél óra magyar, utána horvát, míg a játék végén flamand felirattal élvezheted. A szinkron természetesen végig koreai.

[merlinw.org]

kösszöntem !!!!!!!!!!!!
totyak
Azért, hogy minden tiszta legyen írok némi segítséget.

A letöltött local.zip-et nem kell kitömöríteni, hanem átnevezni local.dat-ra és ezzel felülírni az eredetit.

A settings.ini pedig nálam nem a megadott helyen érhetõ el, hanem a játék fõkönyvtárában.

Remélem ígymár mindenkinek menni fog.

Egyébként arról tud valaki valamit, hogy ez akkor tényleg teljesen magyarrá varázsolja a játékot, vagy lesznek nem magyar részek. Az eleje magyar az tuti, mert kipróbáltam, de mire végigtolom megint, azzal idõ fog elmenni.

kirol
Szuper vagy! Köszi!

Otthon kipróbálom.

Kaszi46
<#worship>

*Posse*T.W.D*

Közkívánatra megszereztem a Jack Keane magyar verzióját,csak kicsit bonyolult volt megcsinálni,de sikerült... <#vigyor2>
Ezt a 2 fájlt kell letölteni,majd kicsomagolni a rart:

hungarian
local.dat

Majd ezután bemásolni a játék könyvtárába :
X:/Jack Keane/media/shared/speech/ -ide a hungarian mappát
X:/Jack Keane/media/shared/local.dat -ezt felül kell írni az eredetivel

Az X:/Documents and Settings/Felhasználónév/Dokumentumok/Jack Keane/settings.ini fájlban kell még megkeresni és átírni 1-2 dolgot:
game_language = hungarian
utf8 = true

Ha mindent jól csináltatok,akkor tökéletesen magyar lesz a játék.

A magyar fájlokért köszönet Minigun-nak!

Jó szórakozást!<#hawaii>
MerlinW
angol
magyar

mindkettõ google elsõ oldalán van

[merlinw.org]

valaki tud egy végigjátszást a játékhoz?
totyak
Nyugi ember, nem kell felkapni a vizet. Pontosan tudom, hogy a kutya sem törõdik ezzel a játékkal, senki nem tölti fel sehova. Bárhol kéri az ember még csak válasz sem jön. Megvenni meg azért nem veszem meg, mert már végigjátszottam németül és ráadásul azt olvastam, hogy béna lett a magyarítás.

És a muszáj tényleg pontos jé, csak nem tudok írni.

MerlinW

- Semmit sem ér. Ha valaki fel akarja tölteni, feltölti e nélkül is.
- Kívánságokat nem lenne célszerûbb az "adott oldalak" kérések topikjában megírni? Lehet célravezetõbb lenne, mint ide könnyezni amit "senki" sem olvas.
- Nem kell minden 2. hsz-ban megemlíteni... Alacsony látogatottságú topik, pikkpakk bezárják wareztúltengés miatt.
- Ha ennyire nem tudsz élni nélküle, komolyan, miért nem veszed meg?
- A muszáj pontos jé😊

Légyszíves, hadd ne kelljen már házigazda jogot kérnem emiatt.

[merlinw.org]

totyak
Muszály, máskülönben ki segítene rajtunk?

MerlinW
Hogy ti milyen látványosan tudtok szenvedni😊

[merlinw.org]

totyak
Na ha már a magyar verziót nem tudom beszerezni, akkor nekiállok az angolnak. (Eddig csak németül van meg.)

Prince23
Ja és aki teheti az alkoholic-ot szedje és hozzá vmi MISSING rar alcolic nevût (47 mb) szedjétek, mert ezzel müxik, infórcióm szerint... majd neki állok az alkoholicot leszedni

Prince23
Ha van olyan rendes valaki és ugyebár értõ hozzá, akkor a magyar fileokat feltenné... csak hát nem egy Witcher szintû a játék

totyak
Pedig egy pillanatra már azt hittem, hogy a zry az tényleg magyar. mondjuk akkor oda lett volna írva mellé, hogy hun vagy hasonló. Akkor várok tovább, csak a magyar nyelvért nem fogom megvenni, mikor már végigjátszottam németül.

MerlinW
Jött ki magyar, boltokban van. Neten nincs.

[merlinw.org]

Prince23
Én meg valahol aztolvastam, h jött ki magyar, akkor nem zry? én arra emlékeztem, sry akkor

MerlinW
ZRY - angol nuked verzió. Nem jó. Alcoholic a legjobb perpill.

[merlinw.org]

kirol
Az se magyar!

Prince23
a zRY az a magyar feliratú játék...

totyak
Amúgy eddig milyen verziók jöttek ki, mert én csak a némettel, meg az angol clonedvd-alcoholic-al találkoztam? Egyébként a német is megy mindenféle krekk nélkül. Meg most láttam wanadoon valami ZRY verziót. Valaki tud arról valamit? Mit tud az vagy éppen mit nem amit a többi tud?

De azért az elszomorít, hogy magyart még mindig nemtörték fel. Ha a többivel meg lehet csinálni, hogy menjen krekk nélkül, akkor a magyar verzióval miért olyan nehéz?

MerlinW
www.gamecopyworld.com-on van fixed image, mount-olod és játszol. De az alcoholic verzió megy minden okosság nélkül Daemon Tools Pro-val. Lehet Lite-al is megy, nem tudom, nekem Pro van, azzal elindul.

[merlinw.org]

Prince23
Hogy lehet elindítani? sajnos crack nincs hozzá

Nem de talán ha az egészet feltöltené az jó lenne!!<#hehe><#hehe>

Magyar feliratot nem tudna valaki feltölteni hozzá??<#vigyor3>
totyak
Az máris egy ezressel olcsóbb. Csak mondjuk nem tudom, hogy nálunk van-e Cora. Székesfehérvári vagyok, nem rémlik, hogy lenne, vagy csak én nem járok arra amerre van.

Én 4990 -ért vettem a corá -ban.
totyak
Ha olcsón meg tudnám venni akkor igen, de ha drágán, akkor azthiszem nem. Nem csak az ára miatt, hanem a netem is elég lassúcska felfelé. De egyáltalán nem biztos, hogy megveszem, csak overlocker kollégát kérdeztem, hogy õ honnan tudja jó áron beszerezni. Talán õt kérjük meg elõbb, hátha õ feldobja a netre.

Egyébként overlocker-nek üzenem, hogy biztos lehet benne, hogy nem csalódik a játékban. Én már csak tudom, németül végig küzdöttem és még úgy is oltári volt.

De ha megveszed igaz felteszed valahová!!!<#eljen><#worship>

totyak
Az mit takar, hogy igen jó áron? 6000Ft az ára ha jól tudom. Ennél olcsóbban sikerül megvenned? Ha igen mond már meg légyszíves, hogy hol és mennyiért. köszi

overlocker
én hétfõn zserzem be remélem jo tényleg mert csak nagyon jókat olvasok rola

ráadásul igen jó áron

totyak
Nagyon úgy tûnik, hogy ennek a játéknak a magyar verziója sem kerül fel netre, szerintem legalábbis a kutya sem törõdik a feltörésével. Nagy kár, pedig élvezetes játék volt még németül is. Hát még magyarul milyen lenne.

Ha valakinek megvan magyarul és elég gyors a feltöltése illetve hajlandó feltenni a netre, az ne fogja vissza magát.

totyak
Ahogy mondod,ez egy tök jó kaland. Nem Runaway stílus, mert ez nem rajzolva van, ez rendes 3D (asszem). Töltsd le a demót, ha tetszik "vedd meg" a teljest.

Heló! ez miféle játék? mekkora a gépigény és hány éveseknek való? vagy olyan mint a runaway? (tök jó kaland). Elõre is köszi

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

MerlinW
Én csináltam, Photoshop, sok könyv, sok internet, sok gyakorlás😊
Mondjuk ez messze van a frankótól, csináltam már jobbat is.

[merlinw.org]

Nem tudod ki csinálta a bannert..és melyik progival lehet ilyen frankó bannert szerkeszteni..és hogyan???

totyak
Felkerült a végigjátszás az AdventureGames oldalára is, de van egy link a letöltéshez az aláírásomban is. Mindenki válogasson kedve szerint.

totyak
Igazán nincs mit, remélem hasznát is tudjátok venni és érthetõ minden amit leírtam.

<#worship><#worship><#worship>
köszi a végigjátszást a fiam nagyon örül neki!!!

totyak
Ok, akkor zárjuk a vitát. Béke veletek testvéreim.

Lezárhatjuk a vitát a játékárakról, én még mindig azt mondom hogy 6 000 ft nem sok. :-)
Az angol verzióval jól elboldogulok, sajnos ez a játék nálunk kizárólag magyar felirattal jelent meg. Én pedig az angol feliratot szeretem, ezért nem veszem meg magyarítottat. Sok játékot letöltök én is, néhányat végig is játszom. Utólag azonban jónéhányat megvásárolok belõlük. Persze nem a megjelenéskor veszem meg, hanem amikor olcsóbb lesz.

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763

totyak
Basszus ezt még meddig ragozzuk? Nem a mentalitással van a baj, hanem azzal, hogy nem tudjuk megfizetni. Nem akarnám én ingyen ha milliomos lennék. Besétálnék a boltba, lekapnám a polcról aztán play. De ha egyszer nem tehetem meg, akkor ez van. Most ne mond már, hogy neked minden játékod eredeti! Egyébként ki mondta, hogy nem értettem a történetet. Egy keveset tudok németül, tehát valamicskét megértettem. De ez most olyan dolog, hogy amelyik játékból nem adnak ki magyar verziót azt meg sem veszed, mert nem érted a történetet? Szerintem inkább ez miatt a hozzáállás miatt mennének tönkre a játékgyártók.

Felesleges 6 000 forintom nekem sincs de ki mondja hogy felelsges megvenni a játékot? Ha igénybeveszel egy szolgáltatást, akkor illik fizetni érte.
Amint látom jópár órát eltöltöttél a játékkal és teljesen természetesnek veszed hogy egyetlen forintba sem került számodra. A mentalitással van itt a probléma - hiszen mindent ingyen akarunk.
más: nem értem hogy milyen élvetet nyújt egy kaladjáték úgy hogy egy büdös szót nem értesz belõle. Ha nem érted a történetet az jelentõsen rontja a játékélmény - szerintem.

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763