152
  • totyak
    Nem értem mit akarsz mondani. Én is pont azt mondom, hogy ne krekkeje senki, mert attól lesz szar bugos. Csak imagéből kell játszani és máris jó.
  • kirol
    El kell hogy keserítselek, mert bár ezt az apróságot elfelejtettem leírni, hogy én is image -el játszok, így jó csak. :) Crack el nem.
  • totyak
    Azthiszem megvan az oka, hogy miért bugos az angol verzió. Simán fel kell telepíteni a játékot, rárakni a magyar nyelvet és utána nem krekkelni.

Gondolom akinek angolul van meg, az nyilván letöltötte a játékot és ezért krekkelnie kellett az egyetlen angol krekkel, a Skidrow-val. Na ez okozza a problémát. Rengeteget próbálkoztam mire rájöttem erre. Amikor krekkelt játékkal játszottam, már a játék elején bejött egy olyan hiba, hogy megpróbáltam felvenni a felvonónál a rongyot, de bárhova kattintottam Jack egyszerűen belesétált az óratoronyba. Krekkelés nélkül viszont szépen felveszi a rongyot és mehet tovább a játék.

Mivel krekk nincs, így az eredeti letöltött image fájllal kell játszani. Kipróbáltam, elindul vele a játék és működik is. Valamiért a kiírt játék lemezével már nem hajlandó elindulni. (Furcsa, de nem tudom mi a magyarázata.)

Ha nincs meg az eredeti image, akkor sincs gond. Le kell tölteni a gamecopy-ról az 1,2 Mb-os német mini imagét és azzal szépen fog futni. Ki is van írva az oldalon, hogy jó az angol verzióhoz is. Letöltés és kicsomagolás után egy csomó marhaságot ír, hogy ezt meg azt kell telepíteni, ilyen-olyan verziójú Daemont kell használni, de ez elhanyagolható. Én nem csináltam semmit, csak mountoltam a mini imagét és szépen elindult a játék magyarul.

Kérek mindenkit, hogy próbáljátok ki ezt a módszert, hogy másnál is beválik-e, mert ha igen, akkor nagyon ügyes vagyok.

Ja és ha valaki talál megoldást még arra az aprócska problémára, hogy az ilyen kiírások mint pl: vedd fel, nyisd ki, meg hasonlók ne lógjanak ki a képből, azt nagyon megköszönném.

Remélem mindenkinek beválik a módszer és nem kell a német verzióval szarakodni.
  • MerlinW
    Persze.
  • Prince23
    Feltettem Skidrow rlst. Mindent úgy csináltam, ahogy a 91 hsz-ben íródott.
    Csak annyit csináltam, h az spechben az english mappát kitöröltem. És így a hungarian egyedül szerepel. Reméelme nem baj, h töröltem az english mappot.
    Le lehet attól uninstalállni ugye?
  • totyak
    Hát ez valóban bugos lesz a magyar nyelvtől. Leereszkedek a rámpával az óramutatókig, aztán a két majom visszahúz és onnantól bármire kattintok Jack belesétál az óratoronyba és eltűnik.

A másik meg az, hogy az ilyen szövegek, mint pl: Menj ide, nézd meg, ezek nekem nem látszanak teljesen, felük kilóg a képből.

Sajnos nekem eredetileg németül volt meg, aztán letöltöttem angolul és a német verziót töröltem. Aztán meglettek a nyelvi fájlok és azt hittem, hogy tök jó lesz.

Angollal nincs valami okosság, ami megoldja a gondot?
  • boneyard
    nah akkor ez yo hír, mert legalább lehet vele játszani magyarul, de rossz, mert le kell szednem a német verziót, ami kb 1 nap
  • kirol
    Nálam megoldódott!
  • boneyard
    ügyes voltam és pár napja letöröltem a telepítőjét és vele az angol local.dat fájlt is. ha valaki angolul játszik fel tudná tölteni vhova?
    thx
  • boneyard
    köszi a választ. már kezdtem félni, h csak nálam van ilyen, de akkor visszaállítom angolra a nyelvet és megcsinálom azt a részt.
  • kirol
    Igen, nálam is ez van, ez a magyar nyelv berakása miatt van. :(
  • boneyard
    Hali!
    nekem már az elején gondom támadt. megszereztem a kés és kimenekültem, de amikor a két csávó visszahúz a súlyukkal, bármit nyomok elindul a karakter a falon át a toronyba és nem lehet semmit csinálni. újrakezdtem, de ugyanez történt. másnál is jelentkezett ez? vagy van hozzá vmi javítás, ami megoldja ezt?
  • totyak
    Másoknál is úgy van a másolt lemezről való telepítésnél, hogy a legutolso speech nevű fájlnál sokat gondolkozik a telepítő? Gondolom azért, mert az a legnagyobb terjedelmű. Vagy eredeti lemezről való telepítésnél is így van?
  • reaper4
    thx. rögtön el is kezdtem :)
  • totyak
    Jóvanna csak kérdeztem. Rögtön hülyének nézik az embert. Tiszta szégyen.
  • kirol
    Nekem az első félóra után zulu!
  • MerlinW
    Csak az első fél óra magyar, utána horvát, míg a játék végén flamand felirattal élvezheted. A szinkron természetesen végig koreai.
  • ricsa008
    kösszöntem !!!!!!!!!!!!
  • totyak
    Azért, hogy minden tiszta legyen írok némi segítséget.

A letöltött local.zip-et nem kell kitömöríteni, hanem átnevezni local.dat-ra és ezzel felülírni az eredetit.

A settings.ini pedig nálam nem a megadott helyen érhető el, hanem a játék főkönyvtárában.

Remélem ígymár mindenkinek menni fog.

Egyébként arról tud valaki valamit, hogy ez akkor tényleg teljesen magyarrá varázsolja a játékot, vagy lesznek nem magyar részek. Az eleje magyar az tuti, mert kipróbáltam, de mire végigtolom megint, azzal idő fog elmenni.
  • kirol
    Szuper vagy! Köszi!

Otthon kipróbálom.
  • Kaszi46
  • G1ant
    Közkívánatra megszereztem a Jack Keane magyar verzióját,csak kicsit bonyolult volt megcsinálni,de sikerült...
    Ezt a 2 fájlt kell letölteni,majd kicsomagolni a rart:

hungarian
    local.dat

Majd ezután bemásolni a játék könyvtárába :
    X:/Jack Keane/media/shared/speech/ -ide a hungarian mappát
    X:/Jack Keane/media/shared/local.dat -ezt felül kell írni az eredetivel

Az X:/Documents and Settings/Felhasználónév/Dokumentumok/Jack Keane/settings.ini fájlban kell még megkeresni és átírni 1-2 dolgot:
    game_language = hungarian
    utf8 = true

Ha mindent jól csináltatok,akkor tökéletesen magyar lesz a játék.

A magyar fájlokért köszönet Minigun-nak!

Jó szórakozást!
  • MerlinW
    angol
    magyar

mindkettő google első oldalán van
  • 50cent911
    valaki tud egy végigjátszást a játékhoz?
  • totyak
    Nyugi ember, nem kell felkapni a vizet. Pontosan tudom, hogy a kutya sem törődik ezzel a játékkal, senki nem tölti fel sehova. Bárhol kéri az ember még csak válasz sem jön. Megvenni meg azért nem veszem meg, mert már végigjátszottam németül és ráadásul azt olvastam, hogy béna lett a magyarítás.

És a muszáj tényleg pontos jé, csak nem tudok írni.
  • MerlinW
    [kiborult a bili]

- Semmit sem ér. Ha valaki fel akarja tölteni, feltölti e nélkül is.
    - Kívánságokat nem lenne célszerűbb az "adott oldalak" kérések topikjában megírni? Lehet célravezetőbb lenne, mint ide könnyezni amit "senki" sem olvas.
    - Nem kell minden 2. hsz-ban megemlíteni... Alacsony látogatottságú topik, pikkpakk bezárják wareztúltengés miatt.
    - Ha ennyire nem tudsz élni nélküle, komolyan, miért nem veszed meg?
    - A muszáj pontos jé:)

Légyszíves, hadd ne kelljen már házigazda jogot kérnem emiatt.
  • totyak
    Muszály, máskülönben ki segítene rajtunk?
  • MerlinW
    Hogy ti milyen látványosan tudtok szenvedni:)
  • totyak
    Na ha már a magyar verziót nem tudom beszerezni, akkor nekiállok az angolnak. (Eddig csak németül van meg.)
  • Prince23
    Ja és aki teheti az alkoholic-ot szedje és hozzá vmi MISSING rar alcolic nevűt (47 mb) szedjétek, mert ezzel müxik, infórcióm szerint... majd neki állok az alkoholicot leszedni
  • Prince23
    Ha van olyan rendes valaki és ugyebár értő hozzá, akkor a magyar fileokat feltenné... csak hát nem egy Witcher szintű a játék
  • totyak
    Pedig egy pillanatra már azt hittem, hogy a zry az tényleg magyar. mondjuk akkor oda lett volna írva mellé, hogy hun vagy hasonló. Akkor várok tovább, csak a magyar nyelvért nem fogom megvenni, mikor már végigjátszottam németül.
  • MerlinW
    Jött ki magyar, boltokban van. Neten nincs.
  • Prince23
    Én meg valahol aztolvastam, h jött ki magyar, akkor nem zry? én arra emlékeztem, sry akkor
  • MerlinW
    ZRY - angol nuked verzió. Nem jó. Alcoholic a legjobb perpill.
  • kirol
    Az se magyar!
  • Prince23
    a zRY az a magyar feliratú játék...
  • totyak
    Amúgy eddig milyen verziók jöttek ki, mert én csak a némettel, meg az angol clonedvd-alcoholic-al találkoztam? Egyébként a német is megy mindenféle krekk nélkül. Meg most láttam wanadoon valami ZRY verziót. Valaki tud arról valamit? Mit tud az vagy éppen mit nem amit a többi tud?

De azért az elszomorít, hogy magyart még mindig nemtörték fel. Ha a többivel meg lehet csinálni, hogy menjen krekk nélkül, akkor a magyar verzióval miért olyan nehéz?
  • MerlinW
    www.gamecopyworld.com-on van fixed image, mount-olod és játszol. De az alcoholic verzió megy minden okosság nélkül Daemon Tools Pro-val. Lehet Lite-al is megy, nem tudom, nekem Pro van, azzal elindul.
  • Prince23
    Hogy lehet elindítani? sajnos crack nincs hozzá