• totyak
    #110
    Azthiszem megvan az oka, hogy miért bugos az angol verzió. Simán fel kell telepíteni a játékot, rárakni a magyar nyelvet és utána nem krekkelni.

    Gondolom akinek angolul van meg, az nyilván letöltötte a játékot és ezért krekkelnie kellett az egyetlen angol krekkel, a Skidrow-val. Na ez okozza a problémát. Rengeteget próbálkoztam mire rájöttem erre. Amikor krekkelt játékkal játszottam, már a játék elején bejött egy olyan hiba, hogy megpróbáltam felvenni a felvonónál a rongyot, de bárhova kattintottam Jack egyszerűen belesétált az óratoronyba. Krekkelés nélkül viszont szépen felveszi a rongyot és mehet tovább a játék.

    Mivel krekk nincs, így az eredeti letöltött image fájllal kell játszani. Kipróbáltam, elindul vele a játék és működik is. Valamiért a kiírt játék lemezével már nem hajlandó elindulni. (Furcsa, de nem tudom mi a magyarázata.)

    Ha nincs meg az eredeti image, akkor sincs gond. Le kell tölteni a gamecopy-ról az 1,2 Mb-os német mini imagét és azzal szépen fog futni. Ki is van írva az oldalon, hogy jó az angol verzióhoz is. Letöltés és kicsomagolás után egy csomó marhaságot ír, hogy ezt meg azt kell telepíteni, ilyen-olyan verziójú Daemont kell használni, de ez elhanyagolható. Én nem csináltam semmit, csak mountoltam a mini imagét és szépen elindult a játék magyarul.

    Kérek mindenkit, hogy próbáljátok ki ezt a módszert, hogy másnál is beválik-e, mert ha igen, akkor nagyon ügyes vagyok.

    Ja és ha valaki talál megoldást még arra az aprócska problémára, hogy az ilyen kiírások mint pl: vedd fel, nyisd ki, meg hasonlók ne lógjanak ki a képből, azt nagyon megköszönném.

    Remélem mindenkinek beválik a módszer és nem kell a német verzióval szarakodni.