36194
-
#2352 Intel Core 2 Duo E6750 @ 2.66 GHz
Megnézem nem Full HD felbontásban -
#2351 nálam korrekt; Athlon XP 3200+
-
#2350 -
#2349 Akad a gépemen -
#2348 na nézzük. :D -
#2347 Angry Birds for PC: link Probaljatok ki, halali "nagy kepernyon". -
#2346 Marketen ha rákeresek,hogy "soccer" akkor több live scores találat is van
azokat már nézted? -
#2345 #2339 -
benkoszabi #2344 Üdv. Olyan zenelejátszó érdekelne, amiben nem feltétlenül van EQ, csupáncsak szép a kezelőfelülete, netán a zene ritmusát egy kis grafikával vagy animációval adja vissza.
Tipp? -
#2343 -
#2342 Igy: link :) Hivatalosan meg ezek a kutyuk tamogatottak: link. -
#2341 hát az AB az első pár pályán kívül bazira akad rajt. :) Legalábbis a gyári rommal. -
#2340 A legendemben is ARMv6 proci van, és van rajta flash. Akkor ez hogy? -
#2339 Srácok, tudnátok nekem egy olyan progit mondani, ami sportesemények eredményeiről küld nekem alert-eket az meccs végén?! Livescores (Yahoo), nekem nem működik, mármint a fociról valamiért nem küld eredményeket a többi sportról igen, ezért keresek olyat, ami frankón működik. Köszi! ;) -
#2338 Froyo-val se lesz flash: link.
A ZTE Blade/OSF-ben ARMv6 CPU van.
-
#2337 Komolyabb 3D-s jatekok (ami pl. lazan futnak Galaxy S-en) mar azert kifingatjak. Azokhoz keves a hardver. Az Angry Birds is tud neha akadni... :) De szepen futtatja a jatekok tobbseget. -
#2336 Csak szabadidőnkben valami nedveset. -
#2335 Ha a nokián múlt volna, nem bökdösnénk semmit :) -
Matte #2334 nem mondom, hogy tökéletes, de egy jó főzött Rommal, vagy gyári Froyo-val szvsz röccmentes lesz. (vagy az 1.2 már az, arról nincs videó).
-
Matte #2333 ja, teljesen félreértettelek. Azt hittem próbáltad ÉS nem futott (vagy láttad valakinél)
Ha gondolod megnézem, akár videót is csinálok ha gondolod. Én nem nyúltam bele, gyári Eclair van rajt, nem húztam procit, meg hasonló finomságok. -
#2332 De én azt mondtam; hogy ha bladen fut perfektűl azt veszek... -
Landor #2331 tegnap töröltem le az otthoni és a céges gépemről is :D -
Matte #2330 Ezt most nem tudom értelmezni. Igen, a bladere írtam. Lévén van egy játék ami nem megy rajt. -
#2329 Kies = fail -
#2328 Ha női gatyát hordasz; tényleg nagy. 'Feltételezem nem azt hordasz.' -
#2327 omg..
És most a bladre mondtad hogy +80 ezer forintot.. -
Landor #2325 telenormál meg havi 5ezer forintos előfizetéssel 40 -
Matte #2324 azt pont nem próbáltam.
de igazad van, egy középfos RPG szutyok röccenésmentes futása megér +80 ezer forintot
-
#2323 A használt garisok meg 80 körül mennek.
Nagyon jó vétel csak nekem az már nagy zsebben hordani. -
#2322 108 ezer a Galaxy S / Részletre a T-Mobilenal Előfizetéssel 114 ezer. -
#2321 Kinn a Kies 2 a Samsung oldaláról elérhető. -
#2320 Blade vs. többi telefon témához.
A ZTE első telefonja 38 ezer Forintért szinte ingyen van.
Hasonló tudású telefonok amik most eszembe jutnak azok mind kétszer-háromszor drágábbak és valamelyik paraméterükben elmaradnak a Bladetől.
A felső kategóriás telefonokat meg ne hasonlítsuk már ehhez a filléres telefonhoz.Aki megengedheti magának az vegyen és örömmel használja a Galaxy S-t,Desire HDt,Iphone 4-et.Bár szerintem 150-200 ezret egyik sem ér.
Lehet,hogy minőségben nem éri el a többi szintjét (Bár az én Orangeos példányom nem recseg,nem kopik) de ha a ZTE ilyen ár/érték arányú készülékeket fog forgalmazni a jövőben akkor szép nagy szeletet fog elfoglalni magának a piacból.
Ezeknek a telefonoknak a tudását viszont simán hozza töredék áron:
-Samsung Galaxy 3
-HTC Wildfire
-HTC Legend
-Sony Ericsson Xperia X10 mini
-iPhone 3GS
-Nokia 5800
összehasonlítás -
#2319 Tedd fel a Dungeon Defenders: First Wave-t a Pengédre. Ha az néhai akadozás nélkül elfut. Megyek és veszek egyet. -
#2318 Kínában(alpha4-5) és Japánban(Jellyfish) már érkezett hozzá hivatalos Froyo.
Ezekből készített ROMokkal alapból megy a flash.
Xvidre pedig próbáld ki a Rockplayert vagy yxplayert de inkább nézz Mp4-et.
konvertáláshoz :AHD video konverter -
Matte #2317 ez meg elég sok lábon inog, de az alapgondolata nem lenne rossz (mármint a hozzászólásodnak).
A bibi ott van, hogy ez a telefon ~ egy szinten van tudásban ezekkel:
-SE x10 mini
-HTC Legend
-SE X8
Leszámítva, hogy mindegyiknél jobb kijelző van benne, mindegyiknél több a RAM/ROM... Mindegyiknél jelentősen alacsonyabb az ár.
Itt dől a te gyönyörű beszéded és itt fizetik emberek a bejáratott MÁRKANEVET és nem a tényleges technológiát. Kápícsi? Gondolom igen. -
Matte #2316 konkrétan a n8-hoz hasonlítottam.
Mosolyogj csak, a tiéd is jogos, ez így kerek.
Tudom, hogy a szövegértelmezés 2011-ben nehézkes a társadalom nagy részének, de akkor essünk neki újra:
-az androidra megjelent legkomolyabb játékok 90%-át kipróbáltam. (Asphalt, NFS-Shift, Assassins creed, Real Football 11, stb). Mindegyik röccenésmentesen futott.
-Semmilyen felhasználói programnál nem tapasztaltam lassulást (sem menük közt, sem Igonál, nem volt megingás.)
Gondolom te a mobilaréna teszt alapján ítélkezel, sajna nagy hiba -mint minden telefonnál-, kissé fizetett hirdetések azok a tesztek.
Mint írtam nem tökéletes. Azért az nem mindenkinek megemészthető, hogy konvertálgatni kell a filmeket (na jó a flash túlélhető).
"Maradjunk abban hogy ezért a pénzért jó, de ne hasonlítsuk a 100k feletti készülékekhez."
Na, azért az érzed te is, hogy ez így egy kicsit erőtlen megfogalmazás.
Ár/érték arányban jelenleg MINDEN telefont picsánver, tudásban pedig erős középkategória.
A baj az, hogy nálad ott kezdődik az értékelés, hogy: milyen márka? "Semmilyen?" -40 pont.
-
#2315 remélem férfi és kinevetted hogy minizivel égeti magát :P
amúgy ja, anyámnak x10 mini proja van és az még az x8-nál is szarabbul bírja elvileg -
#2314 és én mit mondtam? -
Landor #2313 /me -> internetes zenehallgatás HSDPA-n, bluetoothos headsettel -
immposible #2312 a flash támogatás az mit takar a napi használatban mondjuk ? hol tapasztalható?