36194
-
#2512 na azt nem is tudtam -
#2511 iPhonet nagyon sok országban meg tudod venni kártyafüggetlenül.
Mind1, sok sebből vérzik ez a kép, ezért nem linkeltem be anno :) -
#2510 (de kártyafüggetlent tuti és ezért buzi a példa. De iphone csak szolgáltatónál megy ugye mindenhol... android meg nem feltétlen) -
#2509 nem vehetsz egy bizonyos határ felett se kártyás se előfizus telefont -
#2508 Ertem en, de mellette elmehetek masik szolgaltatohoz, kotni masik huseget. Vagy veszek melle kartyafuggetlenul egy keszuleket, vagy kartyasat... Szegeny poengyarosbol hianyzik a fantazia... :)) Na mind1, keso van.... :D -
#2507 Abból indul ki, hogynem hekkeled a telefonod, és 2 éves hűséggel veszed meg - ezért nem vehetsz újat 2 évig :) -
#2506 Androidnal ez azert nem igaz mert tonnanyi fozott ram kozul valaszthat az user. Pl. Azt hiszem a Galaxy S-et a napokban lehet frissigetni Froyo-ra by Samsung, de mar honapokkal ezelott lehetett telepiteni a Froyo custom rom-ot.
New phone is released - you can't buy it: ezt meg nem ertem, meg nagyobb hulyeseg... :)) Nagyon gyenge poen... :) -
Cat 02 #2505 Samsungot ha jól tudom, akkor a hozzáadott programmal lehet frissíteni szal gondolom nem. -
#2504 Ezt már én is láttam ,de nem akartam berakni, mert itthon ez nem annyira igaz. Vagy itthon is csak a szolgáltatótól függ, hogy jön -e az android update a telefonodra? -
Cat 02 #2503 -
#2502 Fú mennyivel kényelmesebb így böngészni. Mondjuk a trackball a telómon nem egy csoda, alig működik, de még így is. -
#2501 Próbáltam mindenhogy.
Van egy másik programAppBrain appmarket a neve, abba ha rákeresek, az kidobja, de ahogy onnan megyek a marketre, azt íja, hogy nincs ilyen. -
#2500 próbáld külön írva, egybe írva, vagy csak 1-1 szó részletet beírva. Nálam megtalált mindent amit eddig írtatok és jó volt
-
#2499 Hát én nem tudom mi a fasz van a marketemmel, de a remotedroid alkalmazást sem találja meg nekem. -
#2498 nálam nem sikerült :( mindegy, jó az alap is -
#2497 Csak olyan jelszavam van, ami számmal kezdődik, eddig kettőből kettőször működött. -
#2496 Amúgy ez igaz :D De van amikor jó. -
#2495 skyfire egy kalap szar, már alapból nem tudtam jelszót beírni több oldalon is, egyszerűen megakad az első karakternél, ha számot akarok beírni jelszóban... -
#2494 Megnéztem, telóról is nagyon jól használható, szóval nem kell a gépre kötögetni a telefont utána, hogy rámásoljuk a telepítő fájlokat.
Ez a skyfire meg nagyon tetszik, eddig az alapot használtam, mert opera nekem nem jött be. -
#2493 meg mindig... akkor megnezem ezt a mobilismet. -
#2492 OKs, thx! -
#2491 mobilism.org
Ott van minden. -
#2490 Van valami, amit helyette lehet használni?! -
#2489 Mobilismről már leszedtem, és működik. D ez akkor is érdekes, hogy nekem csakúgy nem hagyják a rohattak :-D -
#2488 Applanet nincs. Offos a szervere. -
#2487 applaneten nezd, ott mindet megjeleniti. -
#2486 Ha rákeresek a nevére, akkor ezek jönnek fel nekem:
GoMarks for google, browser widget, bookmark to desktop, és Sh'rholickr. -
#2485 Ott van az. :D -
#2484 Köszi, majd kipróbálom.
Skyfire-t csak én nem találom a marketben? Elvileg fut 2.1-en is, ingyenesnek írja egy másik program, de a marketben nincsen. -
#2483 ehhez nem kell -
#2482 Ehhez nem kell root. csak Download Server APP- és keress rá Marketen Remote Droid és töltsed le. -
#2481 Ilyeneket tud? Báze, lehet rootolni kéne a telóm nekem is. -
#2480 én is hallottam, hogy valahol 5k körüli előfizuért lehet kapni pl galaxy s-t de én se találtam meg igazából hogy miként, talán flottással azt is -
#2479 Nem vettem, ezt a telenornál látam, de lehet benéztem, fixme, ha nem ennyi. Én T-s vagyok céges flottás előfizuval, a tarifa elég kedvező, viszont a desire ezzel nekem 80-90k lenne 2 év hűséggel most. -
Landor #2478 havi 5ért 40k a telefon... pofád lapos..
meg mi ez a "grat szövet"?! ne te mond már meg hogy mennyit telefonálok!
demagóg fasz. -
Cat 02 #2477 Itt kajak nem tudják mi az az előfizetési díj és megmondják mennyit KELL telefonálni ? -
#2476 a havidíj lebeszélhető, ne kötözködj :D azt minden évben kifizeti... -
#2475 akkor összesen; 25 + 120? -
#2474 Ha esetleg elolvasnád, pont azt hoztam fel én is (meg más is), hogy 10k előfizu ALATT nincs normális áron. Amúgy grat, ha annyit eltelefonálsz, simán 5-6 ezren lehet tartani szerintem az egészet napi 4-5 perc telefonnal meg 2-3 sms-el. -
Landor #2473 "Nem tudom honnan veszed az ilyen szövegeket."
lol!
Az életből?
Telenornál vettem a GalaxyS-t 1évig havi 10K havidíjjal (ami simán megvolt nekem eddig is) 25ért..
Egyéb kérdés? :DD