36194
-
immposible #2552 a rootolással elvesztek minden adatot a telefonomból illetve memóriakártyáról illetve unroottal ugyanúgy nem? illetve a telepitésnél egyből memóriakártyára rak [rootolt készüléknél] vagy felajánlja hogy hova? -
#2551 Ez egy Grand Turismo copy? Androidra? -
#2550 -meg nem is menne neki... -
#2549 Samsung Galaxy Ace egész jónak ígérkezik. Persze a lentebbi kategóriában. -
Rogerke #2548 Sziaztok!
Telefonvásárlás előtt állok és nem tudok nagyon dönteni
HTC Desire
Motorola Defy
A két telefon közül vacilálok az lenne a kérdésem hogy melyik érné meg jobban, frissithetőségbe melyik a jobb, illetve hogy melyik gyorsabb.
Használnám: Filmnézésre, netezésre, olykor játékokra is -
#2547 dildroid...
2 in 1 :) -
#2546 leghasznosabb apokból, meg legjobb játékokból valaki összedobna egy listát? ^^ -
#2545 Mondom, ebben a negyedévben biztos nem lesz rá. :D -
#2544 pölö ez,nagyon jó,kár hogy a futamot nem igazán bírja már mikor 9 autó van a páláyn
-
#2543 Optimus amúgy is szar telefon, másrészt vannak szép játékok rá, csak gondolom még nem találtad meg őket :D -
#2542 A Sims3 minek van fent az LG Optimuson, ha úgy sem indul el?
Gyárilag van rajta! Nem lesz Android 2.2 az Optimusra?
Ezek az androidos játékok grafikailag elég bénák! :( -
#2541 semmi csak má várom :D -
#2540 valami baj van? :D -
#2539 kibaszott froyora frissítést azonnal!!!!! -
#2538 nekem nem :/ -
#2537 Ma reggeltől megint működik az applanet. Csak infóként. -
#2536 Hat igen.. A htc. :D -
#2535 -
#2534 eloszor nem taltam, nem ertettem miert :D azt tudom, hogy csinalt egy fotos progit a srac, azt kerestem de nem talaltam. aztan hopp, itt van, csak ket es fel oraja updatelte, megvaltoztatott mindent :D
ja nem. megujult az is, de amit linkeltem arrol beszeltem. azt tedd fel.
#2533: PULSE -
#2533 spicád van? csak mert a hibáról olvastam másnál is -
Landor #2532 melyik prog ez? -
#2531 nekem jó :P meg van egy másik jó kis app a fószertól, ad egy ip-t amin keresztül elérem a böngészőben a telefont és onnan irányíthatom. :D -
#2530 1: rootold a telefonodat
2: screenshot programot letöltöd a giksoft-tól (marketen ott van)
3: használod :)
Shootme is fent volt asszem, de az csak szép vízszintes csíkot fotózott -
#2529 shootme -
#2528 market --> screenshot -
#2527 -
Landor #2526 készül a 3.0, ill új szervert keresnek -
#2525 van.de már nem tudom a nevét:D -
#2524 Nekem már nagyon előtte se ment... :) -
#2523 print screen progi létezik? ha igen mi neve? :D -
#2522 applanet megy nektek? újév óta beszart nálam -
Landor #2521 nem foglakoztam ennyire részletesen a témával -
bounty88 #2520 És melyiket ajánlod? -
#2519 Ha kilősz mindent, úgy hogy az ébresztő nincs ignore listában, ismerősödnél sem működhet. -
Landor #2518 akkor van értelme -
bounty88 #2517 Hát töltök le amúgy fizetős, PRO verziós appokat oldalakról, és az Applanetet is használom...feltéve ha működik.... -
Landor #2516 ha nem warezolsz, akkor nincs -
bounty88 #2515 Üdv. Android platformra vírusírtó progi? Több is van a Marketen. Van értelmük? -
#2514 symbiantalk szvsz jobb. -
#2513 Van itt olyan, aki használ Taskkillert (már konkrétan pont erre a nevű alkalmazásra gondolok és nem csak úgy általában)? Megkérném akinek van, hogy tesztelje az alábbi dolgot: állítson be a gyári Óra alkalmazással ébresztést valami 1-2-3 perccel későbbre, majd taskkillerrel öljön meg mindent. Nálam az ébresztő nem indul el sajnos ezek után... Tiltólistára rakva már biztos ok, csak ezen meglepődtem, mert váltig állítja egy ismerős, hogy ő is használta és nála ilyen nem volt.