36194
-
#2472 megnézem én azt, hogy hol, t mobilnál a média mánia l-hez adják 28ért, 47ért a média mánia m-hez és ami az 5000 forint az a média mánia s mondjuk, szóval te valamit eléggé elnéztél, vagy valami jó akciót kifogtál -
#2471 de mennyi futam időre? 12 hónapra? 50 ezer? nem 90 ezer a desire..
Legolcsóbb 108 ezer mint a Galaxy S -
#2470 5k-s előfizu, 30k a desire? -
#2469 hát ez az, 250ért most mit kapsz applenél? Egy eddig nem is tudom hány hibával majdnem visszahívott telefont, aminek egy részét szoftveresen nem is lehetett javítani és mégis elhitették a vásárlókkal, hogy "dejó nektek , ájfónotok van, örüljetek neki!". -
#2468 2 éves hűséggel se kapsz 60-70-80 alatt normális HTC-t sehol, csak 10-20 ezres előfizetésekkel. Nem tudom honnan veszed az ilyen szövegeket. T-nél jó ha 3-4 siker telefon volt pár ezres és tízezres kategóriában, de azok is úgy, hogy 10x ezres előfizuért. A normális előfizetési sávba eső áruk 70 felett van keményen -
#2467 Ami ha nem többet tud- de 'bagóért' ugyan annyit. :D -
Landor #2466 ezért kell 2 éves hűségnyilatkozattal venni telefont ;D -
#2465 jó de amerikában hülye emberek laknak és nézd meg, hogy mekkora hülyeség iphonet vagy bármilyen apple cuccot venni más hasonló és olcsóbb termék helyett -
#2464 hopsz. Most jut eszembe hogy a Spica kapacitív. Én kérek elnézést -
#2463 Aha. Anno spicahoz is gyártottak multitáccsos' drivert. Csak lassú volt hozzá szegény telefon, de működött :) -
#2462 gumival is müxik. Nálam a defy simán érzékeli a füles kábelét :)) (nem kell benyálazni, lehugyozni, lehányni stb) -
#2461 Nem tudom az USA-ban hogy mukodik, az UK-ban Mr/Mrs XY bemegy a boltba es okostelfont szeretne... Namost az iPhone4-re kulon gagyi tarifa van, es a telot se kapja meg ingyen. Egy Galaxy S-t pl. meg zsebretehet 0 fontert egy eleg kedvezo konstrukcioval. Ugye nem kerdes hogy melyiket valasztja... Gondolom az USA-ban se lehet nagyon mas a helyzet, mert az Android ott is eleg szepen menetel. -
#2460 Igy van, bar ahogy a kozelmultban egy kutatas kimutatta - a tobbsegnek goze sincs arrol pl hogy mi az a 3G... A vasarlasban nagy szerepe van a divatnak (pl: havernak van, nekem is kell). -
#2459 Látszik még soha nem voltál kint. Amerikában és Nyugat Európában az Apple rohadtul nem feszítős márka, qrva sok embernek van. Londonban az utcán minden 2. embernek iPhoneja van (mivel bagó pénzért el tudja hozni a szolgltatótól 2 éves hűséggel, és utánna a havidíj se kottyan meg az átlagnak), de nem feszít senki vele, csak használja, senki nem nézi ki a kezedből, teljesen normális hogy ez van nálad, vagy egy Galaxy S, az emberek leszarják.
Amiről te beszélsz az csak itthoni - balkán- jelenség. Itthon alapból státusz-értéke van egy drágább okostelefonoknak, fel lehet velük vágni, az emberek megnéznek ha elővillantasz egy iPhonet vagy egy nagy érintőképernyős Androidos telefont. Metrón előveszed és elkezdesz vele játszani úgy néz rád a nép mint egy eretnekre.
Amerikában azért népszerű az Apple, mert már egy régi, bejáratott márka, jó marketinggel. szép dizájnú termékekkel. -
#2458 nem, hanem azért népszerű, mert nekik amerikában és sok más helyen ez életérzés (értsd: egymásnak lehet vele keményen feszíteni, hogy dejó telefonom van, nézdmeg nézdmeg). -
#2457 iPhone is szerintem csak azért népszerű mert Alma és bíznak benne; míg az androidot nem ismerik, és félnek újat kipróbálni. -
#2456 Az iPhone a legnépszerűbb, mégis az Android győz
"Az iPhone jobban fogy, de a piac az Androidban lát nagyobb fantáziát. A Blackberry egyértelműen veszít." -
#2455 használom is! csak kár hogy az ékezeteket nem viszi át. :D -
#2454 igen mintha ezt linkeltem volna előbb is :) -
Cat 02 #2453 Első Google találat ;D -
#2452 TeamViewer? -
#2451 sőt ezzel bárhonnan tudom vezérelni a gépet :DDD -
#2450 na hirtelen ezt találtam:
ezt itt -
#2449 hát ilyet nem tudom lehet e; azt tudom ha rootolva van a telefonod akkor tudod irányítani a telefonodat gépről. Vissza már nem tudom hogy van ilyen. -
#2448 na majd akkor kipróbálom
lassan felraktam mindent, amit szerettem volna, már csak 1 dolgot keresek :D van bluetooth vevőm a gépben. valahoyg megoldható lenne, hogy telefonnal irányítsam a gépet a szobából? touchpaddel egeret, billentyűzetet meg esetleg pár funckiót gyors eléréssel. Persze ez már feltételez a gépen is egy háttérben futó progit -
#2447 Vágjuk; van facebook integrációja meg minden. Nekem bejön. csak leszedtem. -
#2446 Lazán megoldaható... -
#2445 Skyfire jó,játsza a flash videókat.Nekem bejön a gyári is,semmi bajom sincs vele csak macera kilépni belőle,mindig task killerrel szoktam kilőni. -
#2444 web browserre mit ajánlotok? opare egy bugos szar, az alapot annyira nem nagyon teszteltem, de kevés a funckió meg állítólag 1-2 dolog ki van hagyva belőle. Skyfiret most láttam fent android storeon és jók a visszajelzések, ismeri valaki? -
immposible #2443 akkor menj a p*csába -
#2442 én meg bementem a szegedi teszkó kihelyezett t pontjába és ott 7 darab volt raktáron épp
-
#2441 már hogy a rákba lenne egy rezisztív kijelző multitouch -
Cat 02 #2440 Kínai gyorskajálda szimulátor :% -
#2439 Rezisztív, tűvel is nyomogathatod. :D -
#2438 Ezt megpróbáltam elképzeli... (fazon két pálcikával bökdösi a telefont )
-
#2437 Azért néztem :D mert még nem találták föl az olyan üveges multi-touchot amit lehet bökdösni cerkával :D (vagyis folyamatban van a fejlesztése.) -
#2436 Foltos max az ujjlenyomatoktól lesz. Amúgy valamennyire puha, szóval be lehet nyomni. -
#2435 Ha meg nyomod a kijelzőt erősen foltos lesz? Tehát puha kijelzőjű? vagy üveges?. :D -
#2434 Több helyen is meg lehet ám érinteni egyszerre! -
#2433 mert gondolom olyan a kijelzője amit nyomni kell és nem érinteni.
ÉS multi-touchos a Vodafon 845? Amit kétlek. Vagy az? :D