36194
-
#2392 Optimust fogtam a kezemben, Blade-et meg nem. Ha felre is teszem az ellenerzeseimet az LG-vel szemben, akkor sem volt egy gordulekeny telefon. Gyakorlatilag mindenre varni kellett vele. A gombjai pedig eleg kenyelmetlenul hasznalhatok voltak szamomra. Bar nincs osszehasonlitasi alapom a Blade-el, en az Optimust onmagaban nem vennem meg. -
#2391 Nem a webshopot kéne nézegetni, hanem elmenni egy üzletbe... ott mindig van. Ha nincs akkor a másikban biztos lesz.
Szerintem ma már alap a multi-touch. -
immposible #2390 Hello,
Multi touch screen nagyon fontos hogy legyen egy telóban?
Hnap elmegyek alléba tmobilba, telefont nemveszik fel,de úgytudom ott kell,hogy legyen ZTE Blade. Ha nincs akkor marad az optimus egyszerűen 2hete várok a blade-re. Ahogy kijö email hogy van rá 1órára elfogy... Szóval sztetek az optimus ugy általában nem a zte-hez képest rossztelefon emiatt a párhiány miatt? indokolhatna is vki szívesen fogadnám! -
#2389 Hát ja. Akkor ennnyi erővel vegyük meg a technika a clatronic, vega és hasonló "márkás" műszaki cikkeket, hisz úgy is sokat amortizálódik az évek múlásával.
Sőőt. A Pc-t se fejlesszük, hisz el lehet lenni egy P3-al és egy tnt2-vel is. -
#2388 Az a baj, hogy rá egy évre a 100-200ezer Ft-os telódból tudsz venni 10 csomag wc papírt. Ezért vettem én is Bladet ahelyett, hogy megint 100 ezreket költsek egy kicsit jobb tudású telefonra. -
#2387 az android ujrageneralja maganak a fajlokat, mappakat amik kellenek neki. A kepeket akar teheted a zene mappaba is, a lenyeg hogy rajtalegyen es akkor elered a galeriabol. -
bounty88 #2386 Ha leformázom az SD karim, de előtte mondjuk lementettem a képeket róla, akkor a formázás után ugyanoda betölthetem őket,ahol voltak, nem kutyulok el semmit?
Mármint a kamerás képeket a Kamera mappápa, a face-ről letöltött képeket pedig a Downloads mappába?
Valamint az Android és az appok újra létrehozzák a kis mappájukat? -
#2385 q3 röccemntes mi? Bladen szintén nem indult el a gyári rommal. Tudom, mert próbáltam. -
Permissive #2384 DDDDDDDD -
#2383 Én is szoktam okoskodni; De azért figyelek mit kamuzok -
Permissive #2382 ebben az országban "okos emberből" sosem volt, és sosem lesz hiány:) -
#2381 Ja meg már a II. Világháborúban is tankos volt. Ebben biztos vagyok! -
Landor #2380 #2378: rojt -
#2379 Ezt én is néztem amúgy; Gondoltam jó. Fórum mester; mindenkinél jobb, gyorsabb, meg minden. :D -
#2378 Azért figyelitek a gyereket? :)
#2333: "Én nem nyúltam bele, gyári Eclair van rajt, nem húztam procit, meg hasonló finomságok."
#2363: "quake 3 röccmentesen
fifa 10 röccmentesen
hero of sparta röccmentesen"
#2369: "gyári rommal minden akad, beleértve az angry birds-öt, a q3 például ~2fps-el fut. Frissítés után a q3 40-50fps."
Tehát neki gyári 2.1-el "röccmentesen" megy a quake 3, ami 2 fps-t jelent? -
Permissive #2377 nekem is a telefon ára tetszett mikor a redbull-t vettem: 1 forint:)))) -
Matte #2376 nem, nekem a telefon ára tetszett. A hero of Sparta hidegen hagy -
Permissive #2375 wazze, mindenbe belekötsz:)) neki ez tetszik:)) -
Matte #2374 hát ez az android fórum másra nem jó
písz -
#2373 Ha van még olyan orange san franciscod eladó akkor lenne rá vevő :P -
#2372 Gudnajt Barmikor szivesen latunk ha epp megint kedved tamad trollkodni... -
#2371 fail
valóban 100-ért vette de fontért és Orange San Franciscot -
#2370 nem HTC-je van tudtommal. -
Matte #2369 Zárnám a beszélgetést, végső gondolataimmal
-gyári rommal minden akad, beleértve az angry birds-öt, a q3 például ~2fps-el fut. Frissítés után a q3 40-50fps.
-tudom, hogy nagyszerű érzés egy 100k+ huf termékre verni a brét. Ezt az örömet senkitől nem venném el.
-bizonyára szar érzés, hogy egy haramadannyiba kerülő telefon is tudja azt, amit te 3 hónapja 100 rongyért vettél meg. Ez ilyen. Lehet magyarázni, meg gyári romos játékfuttatást belinkelni, attól még így van.
-igen, biztosan van olyan játék, ami nem megy el rajta. Húha. (mondjuk nem azok amiket felsoroltál).
jó éjt neked és a hátécédnek -
#2368 Hosszabb videón a Motorola Atrix
-
#2367 DE nála nem akadozik :"DDD xd -
#2366 Ez neked "roccmentes"?
Vagy ez egy sajat kifejezes nalad az akadozik szora? -
Landor #2365 rojt -
#2364 Új Android -
Matte #2363 quake 3 röccmentesen
fifa 10 röccmentesen
hero of sparta röccmentesen
Nova, armageddon
(az igazsághoz hozzátartozik, hogy az első 3 napban végigpróbáltam ~minden játékot, ami magon fennvolt, elégedetten konstatáltam az eredményt, majd letöröltem mindet a picsába. Szóval tulajdonképpen -engem- nem izgat a játéktudása, de az általad felsoroltak felét próbáltam, mentek simán). -
#2362 na a nova pl baromi jó :) Az első mobilos játékom volt amit végigtoltam -
#2361 Nem lep meg hogy nem talalkoztal, mert pl a Nova el sem indul Blade-en... Pl.: Homerun Battle 3D, Quake3, Fifa 10, Hero of Sparta, Modern Combat: Sandstorm, Armegeddon Squadron, stb (remelem ennyi eleg lesz, ha kivancsi vagy meg feltetelezem tudod hasznalni a google keresojet). -
#2360 ;) -
Matte #2359 sorolhatnál nekem komolyabb 3D játékokat (kíváncsi vagyok, mert egyel sem találkoztam eddig) -
Matte #2358 csak gyárival, ott valami nem stimmelt. Csodazip. -
#2357 Isten vagy :)
A játék meg igen csak addiktív :D -
Cat 02 #2356 Ilyen van asztalimban, megy rajta krájszisz ;D -
#2355 Win 7?
Egyébként úgy tűnik, nem a felbontással van gondja -
#2354 Ezt toltsd le: link. -
#2353 hát ez valami 2000 es processzor.__. a többit nem részletezem, úgy kukáztam hozzá a múzeális darabokat. :D