104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    Nekem a WHU igazolásai tetszenek, szerintem Angliában a nyár nyertesei
  • Darthmushroom
    csak van külön ilyen topic is azért, így oly felesleges itt ez a kérdés
    Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.09.22. 15:46:00
  • bakkerman
    belevágnék egy új adatbázisos karrierbe még a 16 kijöveteléig,milyen csapatok vannak ahol nagyobb játékosmozgás volt,és érdekes lehet velük tolni?
  • LasDen #101376
    Ha én nem szólok, akkor nem kell szólni. Elfér. Főleg, hogy nem pörög annyira a topik, hogy bárkit is zavarjon.
  • Darthmushroom
    OFF topic pls
  • McEachran3
    Sziasztok. Tervezek venni egy új Pc-t. Amolyan gamer Pc lenne. Néhány tanácsot tudnátok adni? Az érdekelne, hogy kinek milyen VGA vált be, illetve, hogy kinek milyen proci-ja van, és mennyire van megelégedve vele. Előre is köszi.
  • Lancelot1983
    a sorti féle 51 ligás db-ket használod? mert én is azokból tervezek használni majd
  • zaki
    Ja, foleg a fekete amcsi angolt :DDD
  • zyndar
    Az nem semmi, én azért sajnálom. Azt hiszem a külső db nagyon rizikós szinte mindig, én is futottam már bele cifra dolgokba.
  • korbin555
    Ennek a karriernek lőttek. Június 30-án megjelent a semmiből 50 soha nem látott játékos a tartalékcsapatomban. 1, 2. Ha pedig előre lépek júliusra, már nincs is csapatom. Nyom nélkül eltűntem a klubtól, mintha ott sem lettem volna. Békéscsaba managers.
    Történt már hasonló velem, de úgy látszik nem tanultam belőle. Rengeteg külső db-s országot töltöttem be. Közben már töröltem a Balti és Kaukázusi országokat, és hozzáadtam a betárazott Afrikaiakat. Mehettek volna a scout-ok bárhová, ki akartam használni. Nem jött be, valami bugot kaptam. Nagyon azért nem dúlt fel a dolog. Talán kezdek egy újat, talán nem.
  • LasDen #101369
    nem tudom melyik részről van, de például az észak-angliait azt jól értettem. Írországban is érthetően beszélnek, míg Skócia maga volt a förtelem....
  • bakkerman
    de geci undoritóan beszélnek ezek az angolok,az "amcsi angolt" jobban érteni sokkal
  • LasDen #101367
    Egy kis experiment. Érdekes, már ha érted mit mond, mert elég erős az angolja...:D
  • zyndar
    Miért kell törölni? Nem elég csak félretenni? Ez olyan, mint amikor vége egy kapcsolatnak és törölsz mindent, ami vele összefügg?
  • zaki
    Mennyi volt a legkevesebb kapott gol amit kaptatok a bajnoksagban egy szezon alatt? MIlannal tolom, ketszer is 8 kapott gollal vegeztem a szezont :o Most kezdem a 12. evemet, majd tartok egy kis beszamolot. Brutalis mentes, ilyen jol meg sosem toltam, talan a Valencias mentesem volt hasonlo nemregiben, de toroltem 2030-ban. (Juves mentesemet 2045-ben toroltem, na azt nagyon megbantam, mar a rolam elnevezett stadionban jatszottunk, lol, eddig az a mentes volt a rekord).
  • zyndar
    Itt is van.
    Az állampolgársághoz újra 8 év kell, minden csapatban voltak magyarbrazilok.
  • Utley
    Én örömmel venném ha megosztanád :) korbin köszönöm a segítséget :)
  • korbin555
    Szívesen.

Hát engem az a veszély nem fenyeget, hogy mit csináljak a sok pénzzel. Most fejeztem be a 3. szezont, és az új büdzsé (átcsoportosítás után) 200k igazolásra, és 93k a bérkeret. És már szidom magam, mi a f@szért nem töröltem mégis ezt a hülye Ligakupát? Pedig februárban kiestem az EL-ből, de májusban így is kétnaponta jöttek a meccsek. Mi lesz itt, ha messzire jutok majd a BL-ben?
    Nincs hangulatom részletes beszámolóhoz, csak a lényeg. Megnyertük mindkét kupát, és persze a bajnokságot is. Tabella. A BL-ből kivert a play-off-ban az Anderlecht, idegenben rúgott góllal. Mentünk az EL csoportba, de viszlát nagy pénz. A csoportból simán továbbléptünk, aztán jött az Arsenal, és a búcsú. EL csoport, és a nemzetközi meccseink. A klub értéke most 8,5M, de pénzünk alig, a három év alatt még egy fejlesztést sem engedtek. De legalább a szezont profittal zártuk(660k). Magyar már csak Filkor maradt, de jó eséllyel repül ő is. A BL nevezést majd megoldja a gép, mert én tavaly sem tudtam. De idén már óvatosabb voltam, és nem zavartam el azonnal az összes megjelent ifit. Focista egyikből sem lesz, de kell néhány a nevezéshez.
    Szeptemberben új tulaj lett (korábban is itt volt igazgató) rögtön kaptam tőle új szerződést. De ő sem volt hajlandó fejleszteni, így a sajtó kérdésére kissé morcosan reagáltam.
    Dióhéjban ennyi.
  • zyndar
    Kicsit szórakoztam az editorral, köszi korbin a tutorialt :)

Szóval maradt az NBI-ben a 16 csapat, max. 8 külföldi lehet a keretben, 5 a meccskeretben. 94 a youth rating, Szerbia és Csehország szintje. Beállítottam a tarcsi és ificsapatokat is, MK van, Libakupa nincs. Ami elrugaszkodott, hogy komoly pénzdíjak vannak. Itt mondjuk EURban állítottam be kerek összegeket, valamiért ezek elcsúsztak. Ja és minden csapat kap évi 3 millió EUR TV-s zsetont.

6 szezon ment le, a Puskás a legjobb hazai csapat. Nemzetközi szinten összesen 1 EL kör, a válogatott viszont megnyerte a 2020-as EB selejtező csoportját, viszont az EB-n 3 ponttal búcsúzott. A legjobb generált játékosok: Oláh, Szalai, Tóth. Az NBI-ben is van pár értelmes játékos: Moreno, Jaziri. Az egyes csapattok keretei szerintem elfogadhatóan néznek ki a magyarokat tekintve, mert ugyan max 8 lehet, de 4 év után állampolgárok lehetnek.
    DVSC
    FTC
    VIDI
    PUSKÁS

A pénzügyek érdekes dolgot mutatnak, tippem sincs, miért a Nyíregyháza a legértékesebb, gondolom pénzember érkezett. Annyi hibát vettem észre, ha az NBIII-ra kattintok, akkor lassan tölt be és egyszer ki is dobott crash dump-pal.

Lehet lepörgetek még pár szezont. Ha valakit érdekel az editor file, feltöltöm szívesen.
  • kosheen
    Arsenal 2013-14

A szezon elején volt egy kisebb bizniszelés, jött Mandzukic és Godin a kezdőbe, illetve féltávnál Luke Shaw, szintén féltávnál eladtam Artetat a ManU-nak. (poén - Park Chu-Young, akiről gőzöm sincs kicsoda szintén el lett adva 4 milláért a Cardiffnak, ahol 20 gólt összekaparva gólkirály lett, míg az én 25 millás Mandzukicom az első 5 góllövő közé se fért be)

A szezon elején a taktika begyakorlása kicsit döcögősen ment, volt több kínos döntetlen is, a Bl csoportból lazán továbbmentünk első helyen. Utána jött a Real Madrid (2-1, 4-0), OM (1-1, 4-2), Man City (0-1, 0-lesemeremírni). A City ellen a 33. másodpercben már 0-2 volt összesítésben, utána mindent egy lapra tettem fel, brutális nagy zakó lett a vége, a szokásos nekik minden bejön, nekem semmi. A legrosszabb tényleg az volt, hogy minden egyes mutatóban ugyanazt hoztuk, kivéve hogy ami nekem kifele ment az nekik befele.

A bajnokságban a kezdeti beragadás miatt elég nagy hátrányból indultam, a City nem akart kikapni sehogy sem, végül szép lassan kezdtem felzárkózni, a 30. forduló környékén be is előztem, utána jött egy érthetetlen és hihetetlenül brutális mélypont.
    Előbb FA kupából kiesés 11-esekkel, utána a tökutolsó norwich, west brom és a mögöttem loholó ManU vert el és be is előztek, 2 fordulóval a vége előtt tehát már nem a saját kezemben volt a sorsom.
    A City elleni idegenbeli BL meccs előtt egy csapatmeetinget tartottam, nem sült el túl jól és mindenki a béka s.gge alatt volt hangulatilag, ráadásul a kulcsemberek folyamatosan fáradtak voltak, de nem engedhettem meg hogy a másodvonal fusson neki a legfontosabb meccseknek (talán emiatt is volt több nagyobb sérülés) A ManU elleni vereség után irtó nagy mákkal, de végül elkaptuk a Fulhamet, a ManU ikszelt liverpoolban, utolsó fordulóra újra a saját kezünkben volt a sorsunk, a city, chelsea matematikailag sem érhetett utol, de nyerni kellett otthon az Everton ellen - és sikerült :D

Első évben tehát egy kellemetlen kupabúcsú, egy csúfos BL kiesés, és egy fordulatos bajnoki cím :)

Tanulságok - habár maga a taktika jónak tűnt és szépen járattuk a labdát folyamatosan a gólok mennyisége kevés volt. A Giroud, Mandzukic duó le lesz váltva és egy fürgébb, mozgényobb csatárt hozok.
    Mázli faktor - ezzel nem tudom mit csinálhatnék. Rengeteg olyan szitu volt, amikor lehetetlen helyről gólt kaptam, illetve amikor 3 méterről mellé, fölé lőtte a támadóm.
    Tervek - már jön 3 fiatal, meg Iago Falqué aki elég nagy világutazónak tűnik, de nálam kap egy esélyt a bal szélen. Hozni akarok egy kapust Szczeny helyére, mert nem bírom a srácot, illetve egy igazi romboló vkp-t, de ezen kívül max az ifi csapatot töltöm fel, a szkótok találtak pár elég jónak tűnő srácot (sőt már magyar ifik is vannak :D)

egy kis pihi, és transzferszezonnak neki kéne esni :D
  • Darthmushroom

Hattyúk tánca: Harmadik felvonás

A keret idén nyáron is átalakult mivel rengeteg jó ajánlatot kaptam, +az elvágyódó játékosokat pedig felajánlottam más kluboknak, persze csak jó áron. A bajnokságban idén is végig a dobogóért harcoltunk, még a szezon végén ismét megrogyni látszódtunk és félő volt, hogy csak úgy mint előző évben ismét a hajrában veszítjük el a BL indulást. A sorsolás is nehéz volt, de szerencsénk se nagyon volt mivel a United 80+ba egyenlített még az Arsenal meg a Pool pont a 80+ba vert meg minket. Végül a City 8 meccses nyeretlensége azt jelentette, hogy sikerült elérni a 4. helyet. Európában óriásit meneteltünk csak az elődöntőben voltunk veszélyeztetve a kieséstől mivel az Inter óriási szerencsével 2 gólos döntetlen tudott elérni az első meccsen, végül idegenben javítottunk és készülhetünk a döntőre, ahol könnyed győzelmet aratva megszereztük az első kupánkat. Érdekesség, hogy Skóciában a Ross County történelmet írt, első évben kiesés de szlovák milliárdos lett a tulajdonos lett közben, és ennek köszönhetően sima feljutás a második évben és most a harmadik évben újoncként bajnoki cím megszakítva ezzel a Celtic sorozatát.
    Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.09.20. 11:12:26
  • korbin555
    Én újat csináltam, mert az egyszerűbbnek tűnt. Vagy csak szerencsétlen vagyok, de a csökkentéssel nem tudtam megoldani. És így is megvoltam húsz perc alatt tokkal vonóval.

Ligák:

Kupák, tartalék és ificsapatok:

Ezzel kész a komplett struktúra az NB3-ig. Az MK egyenes kieséses tavasszal is, persze megoldható az oda-visszavágós rendszer is. Az NB1-ből kivágott 4 csapatot is be lehet tenni a megfelelő helyükre, de bármelyiket ki lehet cserélni bármelyikkel. Be lehet rakni a két feljutót is. (Vasas, Békéscsaba) Ezekkel most nem foglalkoztam, bár két perc alatt megoldható. De itt még nincs vége, mert az aprómunka is fontos. Átigazolási időszak beállítása, légiós korlátozás, lapok utáni eltiltások, pénzdíj. Valamivel időigényesebb, de az sem tart tovább 10 percnél.

De szerintem jobban jársz, ha kivárod a másfél hónapot a 16-ig.
  • Utley
    Bocsánat srácok,de szenvedek az editorral... Hogy lehet az editorban 16 csapatról 12-re csökkenteni az NB1-t?
  • mooo
    Köszi!
  • korbin555
    Sehogy. Majd a főnök küldi, ha akarja.
  • mooo
    Segítsetek plz,mert a legjobb barátom a google,most nem volt a legjobb barátom.
    Hogy tudom a staff tagjait továbbképzésre küldeni?
  • bakkerman
    Nem buta mert volt annyi esze,hogy egy focistát válasszon "élete párjának"
  • LasDen #101352
    az ilyet nem is azért kell. Bár van olyan is, akinek tényleg ez a bugyuta, de aranyos típus tetszik.... De lehet, hogy nem is annyira buta
  • geo91
    hát ezt a nőt sem az eszéért szereti
  • LasDen #101350
    Townsend csaját kicsit össze zavarták :D

• McEachran3
    World Super League-Southampton
    2. Szezon-Div 6.

A szezon úgy alakult ahogy az várható volt. Sima elsőséggel léptünk fennebb egy osztályt.
    Szeptember végén már, a klub új 3 éves szerződés kínált, amit rögtön el is fogadtam, úgyhogy 2017-ig biztosan maradok. A bajnokság sima, volt, végig magabiztosan vezettünk, végül 29 ponttal gyűjtöttünk többet mint a második Mainz. A harmadik feljutó a rájátszásokban meglepően sikeres mexikói Puelba Fc-lett, akiket Adrian Mutu 13 góllal segített. A kupában a negyedik fordulóban estünk ki a Zenit ellen, büntetőkkel. A jó kupaszereplésnek köszönhetően(17 milliós bevétel) érkezett Simone Zaza. Első meccsén adott egy aszisztot, és lesérült 4 hónapra. A szezon utolsó négy meccsén játszott, ahol rúgott 5 gólt és adott 3 asszisztot.
    A szezon végén a vezetőség bejelentette, hogy bővíti a stadiont 32.500 ülőhelyről, 48.500-ra. Az építkezés egy évig fog tartani, és kb. 20 millió fontba kerül majd. Illetve nekifogtak fejleszteni az edzőközpontunkat is.
    A legfelsőbb osztályban a Bayern lett a bajnok, elég simán. A három kieső a Benfica, a Porto és a Corinthians volt, akik miután biztossá vált a kiesésük átadólistára tették az egész keretüket. :D Úgyhogy biztos fogok onnan halászni valakiket. Persze a jó idény után a játékosaimért is van érdeklődés. A Shaktar meg akarja venni Schneriderlin-t és Bertrand-ot is, illetve a City bejelentkezett Mané után. Ha jó pénzt kapok értük mehetnek. Kapok úgyis a helyükre jobbakat.

• zyndar
    work ball into box be van jelölve? Illetve shoot less often? ezeket vedd ki, ha igen.
    az extrém utasítás pedig a shoot on sight TI, néha jó, néha meg nem
  • kosheen
    nagyjából akkor hasonló az elképzelés, nálam ugye ahogy mondtam annyiban más kicsit, hogy a DLF-nek az lenne a szerepe hogy kicsalogassa valamelyik védőt és így van esély betörnie másik játékosnak a kapu elé. Egyébként is erős labdatartással játsszom illetve sok passzt erőltetek.

Ebből is jön a másik problémám - nem egyszer volt már, hogy 15 méterre a kaputól, amikor tiszta lövési helyzet van a támadó hátrapasszol és még 10 passzt lenyomunk a 16-os előtt, kb mint kéziben, járatják a labdát...alapvetően ezzel nincs is baj, mert szépen hibázgat az ellenfél védelme, de ezt akár egy ellentámadás esetén is eljátssza olykor a támadó, ami gáz, főleg a szomszédoknak mikor ordítom hogy lőjjön már.
    Itt mit tudok ezzel csinálni hogy helyzetben ne szórakozzon hanem qrja rá (azért Arsenal szinten mindegyiknek kell olyan lövőjének lenni hogy jó százalékba be is akadjon 1-1 lövés)
  • korbin555
    Nekem nem kell bemutatnod, sokszor láttam játszani. Olyan esze volt a játékhoz, amilyen ma senkinek. Ha belegondolok, hogy akkoriban még a kisebb csapatokban is micsoda szuper játékosok fociztak. De inkább nem gondolok bele, mert elsírom magam.
  • zyndar
    Lassan már a Pásztor Józsi szintjén leszel, gratula!
  • korbin555

2. szezon.

A bajnokság egész simán megvan. Akkor kezdtük végleg lehagyni a mezőnyt, miután kiestünk a kupákból márciusban. A LK kiesés éppen be volt tervezve, de az MK már nem igazán. Annyi baj legyen, majd jövőre. A két téli szerzemény jól játszott, de idén is Guilherme volt messze a legjobb. Most 13 játékos van az első keretben, mert a listásokat, és a 3 távozót átpakoltam a tartalékba. Tavasszal egyébként is alig játszottak, mert a heti 1 meccs miatt nem kellett rotálnom. Pozitívum, hogy egyik mellőzött ember sem sírt. A listások mire fel, akik meg közben aláírtak máshová, azért voltak csendben.

Az új szezonra van 49k bérkeretem, és 157k igazolásra. Mínusszal zártuk a szezont, ahhoz képest ez is korrekt. (A finances képen egyébként jól látni, hol kaptuk a 4 darab 120-220k tőkeinjekciót.) Több emberem után már érdeklődnek, még nem tudom mi lesz velük. Nem akar menni egyik sem, gondolom akkor már óbégatnának. Kell a bővebb keret is, mert egy-két kört szeretnék menni a BL-ben. És éppen a BL indulás miatt már jobb játékosokat is hozhatok, csak megfizetni nem nagyon tudom őket. Kezdődik megint az idegbaj. A tavaly nyári átig. szezont reggel 3/4 6-kor kezdtem, és ebédre értem a végére. Szerencsére van kiből válogatnom. Inkább az lenne a probléma, ha nem lenne elég ember betöltve. De amikor az 50. próbálkozásom fuccsol be különböző okok miatt, az elég frusztráló tud lenni. Mindenesetre a célom az, hogy a mostani kezdőből 5-6 már csak rotációs legyen a rajtra. Hogy az mire lesz elég a BL-ben, majd kiderül. Itthon meg nem hinném, hogy gond lesz. De még messze nem vagyok olyan erős, hogy ne kelljen odafigyelnem a fontos meccsekre. Főleg az MK-ra, mert azt is szeretném behúzni.
    Most megint szünet, majd vasárnap-hétfőn folytatom. Ez az öreguras tempó éppen jó most nekem. 1-2 naponta is lezavarhatnék egy szezont, de akkor hamar megunnám.
  • korbin555
    Fel a fejjel!
  • Darthmushroom

Hattyúk tánca: Második felvonás

A tervezettel ellentétben nagy változások történtek a keretben köszönhetően annak, hogy három kulcsemberért (Insigne, Shelvey, Williams) 65 millió fontot kaptam, de így a keret tele lett fiatal tehetségekkel akikből később is szép hasznot lehet majd húzni. A BL-ben a Lyon, Schalke, Olimpiakos csoportot kaptuk ahol nagyon simán 6 győzelemmel tovább is mentünk. Majd jött a Zenit, kettős győzelemmel továbbjutás, majd kiesés a Bayern ellen idegenbeli góllal (2:3, 1:2). A bajnoki szereplésünk miatt szomorú vagyok mivel végig a dobogón álltunk, de az utolsó két fordulóban kikaptunk a City és Pool ellen is, így nemhogy a dobogóról de még a BL indulásról is lemaradtunk, ami elég nagy csalódás azt nézve, h 4 fordulóval a vége előtt még a 2. helyen álltunk. Az FA kupában megpróbáltunk visszavágni a Citynek, de sajnos ott is alul maradtunk velük szembe. Így két év után még mindig kupa nélkül vagyunk mivel a Liga Kupában meg a későbbi győztes Chelsea hosszabbítás után ejtett ki minket a 8 között.
    Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.09.16. 13:16:51
  • Solt
    Jelenleg én is 4231-t játszok a Fradival, az elképzelésem a következő volt. Mivel az MB1-hez nagyon jó a játékos állomány, ezért dominálni akartam, tehát Contol, és teljesen feltolt védelem, letámadással. 2 WB-A, 2 CD-D, 2 CM-D, 2 IF-S, 1 AMC-S, 1 CF-S.

A két szélső hátvéd felfut a vonal mellett, a két belső támadó támogató szerepkörben befelé mozog, nyitva a szélső hátvédeknek, a komplett támadó támogató szerepkörben elmozog a helyéről helyet nyitva a két belső támadónak, plusz ott van még középen a támadó középpályás, aki igyekszik mindig úgy játszani, hogy mindenki részére elérhető legyen.

Ha labdát vesztek, a két középső középpályás védekező szerepkörben először letámad, ha nem sikerül szerelni, akkor visszazár. Azzal, hogy mindketten védekező szerepkörben vannak, minimális az esélye annak, hogy labdavesztés után az ellenfél támogató csatárja visszalép és labdát kap, így a kontráik csak úgy működnek, ha megpróbálják átlőni felettem a labdát teljesen üresbe, viszont a 4 támogató játékos legelöl egyből letámad, így a pontos passzok esélye igen kicsi. Ha az optimális kezdőt tudom játszatni, akkor nem is jutnak még helyzetig sem az ellenfelek, rendre távoli lövésekkel próbálkoznak.

A Fradi kerete ehhez az elgondoláshoz azért nem teljesen illik, mert a középső középpálya védekező szekciója elég halovány. Leigazoltam a Vadócz-t, de a 8-s marking értékével ő sem az a tipikus védekező játékos, és akkor még ott van a Kukurozovic, aki a középpálya bal oldali védekezésért felel, ő sem az a tipikus védekező játékos a 10-s marking értékével. Plusz a Dilaver nem egy támadó szélső hátvéd, a Böde meg a lassúsága miatt nem egészen jó komplett támadónak, de mindezek ellenére 18 meccsből 15-t megnyertem, van mellette 3 döntetlen, 41 gólt rúgtam, 10-t kaptam, és 90%-ban jóval 60% felett van nálam a labda.

Optimális esetben valahogy így néz ki a hőtérkép: LINK

• zyndar
    Korbinosan profi karrier lesz ez is. Várom a BL szereplést!